it sucks to be you right now!



tror jag ska byta tillbaka hit.

Jag trivs mer på blogg.se & även om det inte blir lika många inlägg, så ser det ändå bättre ut att blogga här.
Ska försöka fixa en design, eller kanske be någon göra en åt mig? Jag vet inte riktigt, kan inte bestämma mig om jag vill ha en stilren eller en lite mer glad. Vi får se helt enkelt!

Men vi hörs lite senare.
Läs på http://lisalinnealarsson.devote.se , så länge tills jag är klar här.
Puss!
Jag kollar kommentarerna här ibland.


byta till devote?

Funderar på att byta till Devote istället, för där finns det ju en iPhone-app, så är det lättare för mig att slänga upp inlägg oftare och det blir bättre än vanliga mobilinlägg.

Men vet inte om jag ska det, vi får väl hoppas att blogg.se fixar sin app snart, för de har ju sagt att dem ska göra det!

Vad tycker ni?


????

oooops!

Har helt glömt bort att jag hade en blogg, men sen skrev Emma på Facebook; "När ska du börja blogga i Spanien?", så nu får jag väl slänga upp ett inlägget.

Fyyy vad bra det är här nere faktiskt, det har varit bra väder hela tiden! Utom typ en dag emellanåt, men det är ju lugnt att det är lite dåligt ibland faktiskt. Har köpt lite allt möjligt härnere faktiskt, men kan inte lägga över bilder nu, för får inte göra det på mammas dator.

Men har köpt 4 klänningar, några vanliga tröjor, en tröja det står "Everybody talks about my blog." på, & en jättemysig tjocktröja!

Vill inte göra ett alltför långt inlägg, på samma gång, men planen är när jag kommer hem är att jag och Jennifer ska dra till stan och träffa massaaaaaa folk, som jag har saknat helt sjukt mycket! Vicki kanske även ska hänga med oss? + senare på kvällen blir det Veronica Maggio med Josefina och hennes mamma! Det kommer bli azum.

Vi hörs mer på lördag
, eller söndag!
Lovar att uppdateringen kommer bli fetbra resten av året.
XOXO /lisa


RSS 2.0