DON'T GIVE UP ON ME

Godmorgon mina fina.
Just nu har jag teknik, det är sjukt segt och mitt lim håller på att torka, så bloggade istället.
Jag fixade mig på tjugo minuter imorse, det är nästan rekord! Men eftersom jag inte plattade håret så ska jag göra det på idrotten nu efter denna lektion.

Vi kanske hörs när jag kommer hem, men det beror på. Annars hörs vi ikväll, puss!


MIN BEBIS!


I'M SMILING, BUT I'M CLOSE TO TEARS

Hej på er!
Jag har precis städat övervåningen och duschat, hur skönt som helst! ♥
Innan var jag och Vicki ute och gick, eller vi cyklade till stan och när vi kommit ungefär till Oscarsskolan, så kom Vicki på att hennes träning började om en halvtimme, så vi vände. Men en liten cyklingrunda fick vi ju iallafall.
Imorgon ska jag till stan igen, och (äntligen!!) fixa mitt busskort. Jippiiiieeee.. Kommer dock inte kunna ta bussen till skolan, eftersom det är ett fritidskort, men det är så mycket skönare än att gå överallt. När de tar slut om tre månader måste jag börja gå, men det är långt kvar!

Nu ska jag nog kolla gårdagens avsnitt av BB.
Vi hörs, puss ♥


ÄLSKA REDIGERAREN I DEVOTE. När kommer det hit?

BABY YOU LIGHT UP MY WORLD

Hej på eeeer!
Jag och Vicki har precis gjort pannkakor, hur gott som helst! Efter detta ska vi ut och gå, nyttiga vi är eller hur? Idag åt jag dock semlor, som sagt.. Jag är besviken över mig själv. :(  Men jag ska inte äta mer sånt skit nu iallafall, usch.
Nu ska vi nog ta en promenad till Överby, fast det är inte lille långt, men det går nog bra.. Annars kan man ju hoppa på bussen.
Hahaha, känner att jag bara pratar om massa onödigt nu.
Så vi hörs, puss!



SHAKE IT SHAKE IT BABY

Hej mina fina.
Just nu har jag bild och det är faktiskt mysigt. Vi fick semlor för en stund sen, och jag försökte stå emot... Men lyckades inte :( Jag ska inte äta något mer nu!

Vi hörs later aligator , PUSS.


NEVER AGAIN

Gooodmorgon !
Jag har precis fixat mig och nu sitter jag och Josefina och äter frukost, myys! Idag på lunchrasten så måste jag kolla gårdagens avsnitt av Big Brother, eftersom jag missade det igår.

Har typ ingenting mer att skriva, så vi hörs puss!


I'M FOREVER YOURS

Hej mina fina.
Jag ångrade mig, måste blogga!! Haha.. ska försöka blogga ganska ofta. Skolan är ju dock viktigare, just nu. Men jag har ändå tid för min fina lilla blogg ♥
Idag har jag och Vicki vart ute på en långpromenad, vi gick runt i Karlstorp (eller om det var kronogården.. vi kunde inte riktigt komma på vad det tillhörde). Innan det så var vi hemma hos mig och kollade på Biggest Loser, det var sjukt sorligt, grät som bara den. :(
Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa, så hörs vi imorgon!
Min förkylning är bättre, så ni vet.
PUSS ♥

BLOGGPAUS

Hej på er.
Förlåt för att jag inte bloggat men jag tar en kort bloggpaus.
Jag hör av mig när jag är tillbaka, ha det underbart ♥ PUSS

BIG BROTHER

Hej mina fina!
Min dator har pajjat, usch vad arg jag blir! Jag körde över laddaren med stolen så den gick av på mitten typ.. *lyckat*
Min mobil är jobbig, så jag bloggar imorgon. Förlåt, puss.


YOU GOT THAT ONE THING

Hej på er!
Jag passade på att blogga lite nu på Sofias dator, medans Frida håller på och städa.
Gårkvällen var hur mysig som helst. De kom hit vid sex, och så käkade vi tacos och myste, körde "Jag har aldrig" och pratade om allt möjligt.
Därefter spelade vi Just Dance, på Wii. Det var det roligaste spelet någonsin!! Jag mååååste köpa det! Vi dansade ungefär en timme sen så satte vi oss i Hobbyrummet och busringde till lite folk, haha. ;) Frida, Maria och Sofia somnade vid ungefär två, medans jag, Jennifer och Carolin var uppe till fyra och kollade på Big Brother. Bästa programmet någonsin ♥

Tack för en uuunderbar kväll, ni är bäst!
Vi hörs senare, puss.

KÄNNER DU LYCKAN, GENOM SORGEN?

Hej på er mina underbara läsare!
Förlåt för att jag bloggade så dåligt igår, men ungefär vid åtta gick jag till Vicki. Vi satt nere i hennes källare och spelade Hockeyspel, ni vet när man har en plan & olika pinnar man kör med? Hur roligt som helst, hahaha. Vi var hos Vicki till ungefär halv tolv, sen drog jag hem. Inatt har jag sovit lika dåligt, min förkylning är hemsk.. Min näsa bara rinner och är hur jobbig som helst. Men det går så bra så!
Snart ska jag dra mig mot Frida där jag ska sova inatt, kommer bli toppen.
Vi hörs imorgon, puss!!


WHAT ABOUT, DADDY COOOOL ?

Hej på er.
Jag kom till Frida vid ungefär tre, och sen dess har vi spelat spel och myst. Nu håller hon på att städa, så jag passade på att blogga. Ikväll ska jag, Wilma och Vicki ha spakväll hemma hos mig, om vi får. För Anna är sjuk, så det kanske inte gick. Isånnafall kanske vi är hos Wilma eller Vicki.
Imorgon ska jag, Frida, Felicia, Jennifer, Maria, Carolin och Amelie sova hos Frida. Det kommer bli så sjuuuk roligt!! Bästa ni ♥ Jag ska till Frida vid tre, och sen när dom kommer så ska vi typ göra Tacos och sånt, hur mysigt som helst. En perfekt avslutning på lovet!
Vi hörs, puss.





IT'S YOU, AND ME

Hej på er!
Jag vaknade för ungefär två timmar sedan, har sovit hur dåligt som helst inatt för jag är förkyld som fan och det är svinkallt i mitt rum. :(
Min förkylning är lite bättre men jag har fortfarande sjukt ont i halsen. Vi får väl hoppas det går över tills ikväll så jag kan sova... haha.
Förlåt att jag bloggade så dåligt igår, men jag orkade inte. Låg i sängen och kollade på Top Model Sverige (hur fan kunde de skicka hem Jamilla?!), Elsas Mode och Big Brother. Bästa programmen i världen! ♥
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska snart ner och göra något att äta, för är sjukt hungrig. Sen ska jag nog ringa Frida eller någon.
Vi hörs lite senare, ha en bra dag!
Puss.



~


BUT I GOT TO LET GO

Hej på er!
Imorse åkte jag mamma och mina kusiner Ida och Simon till Vattenpalatset. Vi var där ungefär två timmar och hade hur myyysigt som helst. På vägen hem därifrån så stannade vi på Solariumet vid Älvhögsborg och solade i 12 minuter, det kändes asgött & jag är verkligen taggad till sommaren 2012.

Vi hörs senare, kyss!


YOU GOT THAT SMILE

Hej på er!
Först vill jag säga, mitt hår är helt kaos.. *Buhuhu* Det är verkligen helt sönderplattat och huuuur slitet som helst. Jag ska ta hand om det nu, ska inte platta det mer.. Någonsin. Nä, men ska bara platta det ibland och så ska jag ju fixa löshår så då är det skitsamma efter det.
Idag har jag vart med mamma och mormor hela dagen, hur mysigt som helst. Förut kom pappa och mormor hit och så åt vi semlor. Sen åkte pappa, för han var tvungen att jobba, och efter det så kollade jag, mormor och mamma alla bilder från Spanien och så skrev de ut massa bilder.
Jag gjorde även en "Things to do before I die" som jag nyss satte upp på min vägg. Den består av 200 olika grejer som jag vill göra. Allt från att Bli One Less Lonely girl till att kunna förstå Kinesiska. Vi får väl se, jag har redan strukit över fem stycken!
Nu ska jag se Big Brother. (Om en timme typ, hahahaha..)
Vi hörs, puss!

image description



JUST A LITTLE BIT

Godmorgon på er.
När jag vaknade runt elva, så fixade jag med och efter det tog jag en promenad till mamma. Nu har jag precis sett gårdagens avsnitt av BB och håller på att äta frukost.
Om en liten stund ska jag & mamma baka, för mormor kommer och fikar vid tvåtiden. Jättemysigt!!

Vi hörs senare.
Och förlåt för att jag bara har iPhonebilder men min morfar har lånat min systemkamera.
PUSS


+




ALLTING DU VÄNTAT PÅ

Hej på er!
Jag kom nyss hem från sjukgymnasten. Det är ju inte så jätteroligt men eftersom pappa är med mig så är det lite roligare faktiskt. ♥
Idag har jag vart med Josefina hela dagen, imorse var vi ju somsagt ut och promenerade till Sylte, där vi köpte godis,kladdkaka och coca cola! Sen satte vi oss ute vid poolen och myste. Det var jättevarmt och jag satt tillochmed utan jacka. UNDERBART. Våren är påväg!! ♥
Därefter la vi oss i sängen och planerade i stortsett hela sommaren. Vi ska b.la. köpa löshår, färga håret och bli negerbruna! Åh, jag längtar så sjukt mycket tills vi ska till Spanien den 27 juni.
Ikväll sover Vicki här, hon kommer nog om typ två timmar tror jag.
Vi hörs, puss. ♥

Så som bilden under ska jag färga mitt hår: (SNYGGT!!!)














PÅVÄG TILL ICA

Godmorgon på er!
Jag och Josefina är påväg till Ica för att köpa godis. Imorse när jag vaknade så kollade jag på gårdagens avsnitt av Big Brother. Jag gillar verkligen inte Hannah W, så vidrig människa!!

Vi hörs, puss.


EVEN THE SKY CRIES.

Hej på er!
Jag har precis kollat på "An Idiot Abroad". Det är asbra, hahaha.. Jag skulle egentligen kollat på Big Brother, men tydligen så hade vi inte TV11 och jag får inte kolla på det för pappa. Det kommer nog snart ut på TV4play, så får jag se det där! Någon som vet när det kommer ut?

Imorgon ska jag nog träffa Frida på morgonen och sen på kvällen ska jag och Vicki sova över. (Fast det kommer nog inte bli något som vanligt.. SUCK, hahahaha :()
Nu ska jag gå ner och ta en macka, puss.


I'M MISSING YOU SO MUCH

Hej på er.
Jag och Frida ska strax se en film. Vi kom tillbaka från stan ungefär vid sex, och sen dess har vi ätit och haft jättemysigt! I stan så köpte vi kakor, åt på MAX och kollade lite olika affärer. Jag hittade ingenting speciellt, men Frida köpte en skitsöt tröja från Ginatricot!
Ikväll skulle egentligen Vicki sovit hos mig mig, men fick tydligen inte för pappa. Så jag stannar nog hos Frida hela kvällen och myser.
Vi hörs senare, puss!



@MAX MED FRIDA


WHEN YOU'RE WITH ME

Hej på er!
Jag ska snart gå till Frida, och därefter ska vi till stan. Hon var tvungen att lämna in några böcker på biblioteket och så vill jag checka Ginatricot igen. (Som jag gjorde senast... i förrgår.)
Jag vaknade vid elva imorse och så somnade jag väl vid halv tolv, direkt efter Big Brother. Var det någon som såg BB förresten? Jag tror det kommer bli skitbra i år igen. Fast inget slår ju förra året!!

Vi hörs senare, puss!





BIG BROTHER 2012

Hej mina fina.
Just nu sitter jag i soffan med klubbor och om 5 minuter börjar Big Brother 2011!!!
Jag hoppas verkligen det blir lika bra som förra året, annars vet jag inte vad jag gör :( Nu ska jag gå och göra te, vi hörs imorgon när jag vaknat.

Sovgott, puss!


DRINKS ON ME!

Hej på er!
Jag har precis plattat mitt hår hos pappa. Tog en promenix hit för en timme sedan. ♥ Idag har inte hänt så himla mycket, har suttit och sorterat bilder hela morgonen och slängt ca 5000 bilder... Herregud vad mycket bilder jag har!
Om en timme ska jag på gudstjänst i Skoftebyn med Vicki.. Det kommer väl inte bli så jätteroligt menmen! ♥ Jag ska strax ringa Vicki och be henne komma hit, för jag har tråkigt.
Vi hörs ikväll, och ha ett UNDERBART lov nu!
Puss. ♥






Herre.. jag måste verkligen vänja mig vid håret.. (Just nu blir jag chockad varje gång jag kollar mig i spegeln, hahahhaha..)

FUCK IT, I'M YOUNG!

Hej på er!
Jag vaknade vid nio av att mamma skulle ut och gå, sen somnade jag om och mamma väckte mig igen vid tio. Nu har vi precis ätit frukost och jag har tagit en snabbdusch. Ska fixa mig lite snabbt nu, sen måste jag ta en promenix till pappa, för min plattång är där... Efter det ska jag nog träffa Frida och ikväll börjar Big Brother! ÄNTLIGEN. ♥

Vi hörs, puss!

Gammal.................

OOOOPS, WE DID IT AGAIN

Hej på er.
Jag kom precis hem från Sara, och gissa vad? Vi klippte lugg. Alla tre! Vi satt och kollade på Melodfestivalen och käkade Ben&Jerry's, godis, cola och massa. (Jättemyysigt!!) Sen så fick vi för oss att klippa lugg. Och ja, det blev väl ganska fint! Men det känns väldigt ovant i början och jag kommer nog inte ha utsläppt hår för det ser jättekonstigt ut. (Men det växer ut, eller hur?)


Update: Glömde skriva våran plan.. Nu är planen att vi ska spara ut ögonbrynen (man ser ju de ändå inte om man har lugg.) Sen ska vi fixa de hos en frisör så vi blir SKITSNYGGA till konfirmationen. PUSS.
Resultatet:

I LIKE IT LIKE THAT, DAMN

Hej på er.
Imorse åkte jag och Jennifer och jag handlade lite kläder på Ginatricot & sen käkade vi på Donken. Myyysigt! Det var sjukt dåligt väder, så vi var inte där sålänge.
Vi tog bussen hem igen vid halv ett. Sen så hade jag inga nycklar och Jennifer skulle till hennes farmor så jag gick till Vicki. Hon städade, och efter det så körde hennes pappa oss till Netto, för vi skulle köpa godis.
Egentligen skulle vi passat mina kusiner nu, men moster blev sjuk.. Så jag ska träffa de på tisdag istället. Ikväll ska jag istället kolla Melodifestivalen med Vicki och några mer. Det blir nog mysigt. ♥
Vi hörs, puss.
Ska fixa min design i veckan också!!





I'M NOTHING WITHOUT YOU

Hej på er!
Jag och Jennifer vaknade för ungefär en timme sedan och snart ska vi dra oss mot stan. Blir en fika på Espresso House och så ska jag checka Ginatricot lite snabbt.
Igår så kollade vi på Criminal Mind, och det var huuur läskigt som helst. Fast asbra! Vi somnade vid halv två ungefär, och vaknade halv tio.

Nu ska vi ner och käka, puss!
Läs Jennifers nya blogg på http://jentrus.blogg.se



Söt....

ÄNTLIGEN LOOOOOV

Hej på er.
Jag orkade inte blogga imorse, vi skulle simma så jag gick upp ungefär tio minuter innan jag var tvungen att åka, för jag fixade ju mig inte direkt.
Efter simningen drog vi till stan och käkade cheesburgare på MAX. Jag mötte även Julia och jag har saknat henne sååå!! Ska försöka träffa henne i veckan faktiskt.
Nu ska jag och mamma ta en promenad till Ica, för hon måste handla och det var så himla fint väder ute. Jag ska köpa hur mycket godis som helst, för ikväll ska jag sova hos Jennifer, medans alla mina andra vänner ska på turbin. Jag vill inte gå dit för jag orkar inte. Och jag tycker inte det är så roligt längre.
Men vi hörs senare, puss.



FUCK YOU

Hej på er.
Jag har pluggat nästan hela dagen med Vicki, sen tog jag en promenad till pappa (det är ca 1000 steg dit, för det räknade jag ut med min nya stegräknare!) Sen åt jag kladdkaka, målade naglarna och därefter hämtade mamma mig. Ovärt, kanske. Men jag behövde hämta en bikini och mjukisbyxor (som jag glömde...)
Nu ska jag plugga lite NO och sen ska jag nog lägga mig och kolla det senaste avsnittet av Top Model Sverige!! Mitt nya favoritprogram. (På söndag börjar Big Brother igen, jippie!!!!!)
Vi hörs, puss.


HAHA, fin bild! Saknar inte min utväxt ett dugg.

LÄNKBYTE.

Klicka på bilden för att komma till min söta systers blogg ! ♥

LÅT ALDRIG HOPPET FÖRSVINNA

@HEMKUNSKAPEN


ROLLING IN THE DEEP

Hej och godmorgon mina fina.
Imorse gick jag upp kvart över sex , för jag skulle duscha (gjorde inte det igår bara för min plattång är hos pappa & mitt hår hade vart kaos nu isånnafall..) Iallafall så har jag precis duschat & fixat mig, och nu sitter jag här nere och käkar min extremt nyttiga frukost.

Igår hos sjukgymnasten fick jag fyra nya övningar jag måste gör varje gång, för nu ska jag träna upp ryggen! ;) Jippieee.. jag ska visa er hur det ser ut där någongång!

Men vi hörs i eftermiddag, puss.


WE ALMOST HAD IT ALL

Slänger upp en underbar video på två SJUUUKT snygga killar innan jag drar och tränar.
Vi hörs lite senare, puss!

I DON'T KNOW ANYTHING, AT ALL.

Hej på er.
Jag passade på att blogga lite ändå, just nu sitter vi i datasalen och jag är precis klart med min PP om Costa Rica. Det är faktiskt ganska roligt att jobba med länder och sånt.

Vi slutar om 20 minuter, och jag hade inget bättre för mig än att blogga. Efter skolan ska jag hem till mamma och käka potatismos och falukorv ♥ Sen har jag träning ikväll, jippie.. Det blir bara segare för varje gång *buhu*. Ikväll ska jag plugga galet mycket, för vi har NOprov på fredag.

Vi hörs ikväll, älskar er.
Puss ♥


DAGENS - bloggar mer när jag kommer hem

image descriptionimage description

BABY JAG ÄLSKAR DIG.

Hej på er.
Skolan har vart ganska mysig faktiskt, det är ju trotsallt alla ♥ dag. Jag har gått runt och kramat massa med folk, bara för att vara lite trevlig. Jag försökte blogga imorse, men internet låg nere och det går inte att ladda upp bilder då.
Direkt efter skolan så satte jag mig och pluggade, vilket jag gjort tills nyss. Vi har NOprov på fredag och jag taggar att få minst C. Nu satte jag mig vid datorn, ska kolla HABBO lite snabbt och därefter blir det nog något avsnitt från Tunnelbanan, känner massa som kollat på det och tycker det är bra. Så varför inte?
Vi hörs, slänger upp några gamla bilder och nya.
HA EN BRA ALLA ♥ DAG.
Puss mina fina.



I NEVER LET YOU GO ♥

Hej på er.
Kabarén var susen och mina planer gick helt okejbra faktiskt. Vi drog till stan vid fem och så tränade jag, efter det solade vi 12 minuter och sen drog vi till deras kabaré. För er som inte vet, så är det som en teaterföreställning typ. Jag önskar faktiskt jag gick på fridaskolan istället för fattiga Sylte.
Vi hörs imorgon bitti i skolan.
Puss på er ♥



DET FINNS SAKER JAG SAKNAR

Hej på er.
Jag och Vicki har precis tagit en promenix till pappa, och innan det så käkade jag mat hemma hos mamma. Jag ska snart till sjukgymnasten och Vicki ska med. Efter det blir det en snabb solning på Älvhögsborg och därefter ska vi till Fridaskolans kabaré somsagt.
SEE YAAAH BITCHES. ♥



KIZZ

Hej mina fina.
Jag och Maja kom precis till skolan och jag har bytt om nyss. Idag fick jag låna min systers assnygga KIZZ-tröja, den är übercool.

Nu börjar våran lektion om fem minuter och jag har inte så mycket mer att säga . Vi hörs, puss.


JAG VAR 17ÅR

Hej på er.
Nu sitter vi i soffan och kollar "Kontoret" som är ett nytt program med Ove Sundberg. Det är väl ganska roligt, men inget slår Solsidan.
Innan detta så duschade jag och städade lite i vårt rum.

Ville bara säga godnatt, så hörs vi imorgon.
Puss!


MEN JAG VET ALLT OM DIG, FÖR DU HAR VARIT MIN.

Hej på er.
Jag, Josefina och pappsen tog en promenix till stan och käkade på O'learys. Jättemysigt och det var skönt att komma ut!
Innan det kollade jag och Josefina på Elsas värld, för hon har tydligen inte sett det.
Det har inte hänt så himla mycket mer idag, så jag har inte mer att skriva.
Imorgon ska jag och Vicki på Fridaskolan kabaré på Hebeteatern, tror dom kommer vara hur grymma som helst!
Vi hörs puss ♥



WHAT IT TAKES TO COME ALIVE +

Godmorgon mina fina.
Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen, sen har jag legat och slöat i sängen och nu satte jag på datorn för att blogga.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men ska nog träffa Vicki en stund. Annars kanske jag ska ta en snabbis till Överby med Klara, fast jag tror redan dom är där och jag är inte klar på långavägar.
Vi hörs senare, för nu ska jag ner och käka.
Puss på er.
Vicki ring när du ser detta!!



JAG VET ALLT OM MIG, FÖR DU HAR VARIT MIN

Hej på er.
Dagen har varit hur mysig som helst!!
Direkt efter konfirmationen, så åkte jag och Sara till Överby. Hon köpte ett par shorts och en tröja & jag köpte en spetströja från Ginatricot så var hur söt som helst.
Efter det drog jag och Sara till stan, för vi tänkte fika på Espresso House, fast såklart var det stängt. Istället mötte vi upp Ellen inne på Max, och sen förföljde vi Klara. (Hahaha, det var jätteroligt!)

Direkt efter det gick jag Sara och Ellen hem till Sara och drack varm oboy och målade naglarna. Jättemysigt! Nu sitter vi i hennes säng och kollar massa gamla videos och pratar om allt möjligt.
Klara kommer nog hit om en stund och så ska vi kolla "Jag saknar dig". Jag har sett den förut men det är galet bra.

Vi hörs senare, puss!



Söta naglar juuuuu!

DU ÄR DÖD FÖR MIG

Hej på er.
Jag har precis tagit en lång och go dusch. Innan det tog jag fram kläderna jag skulle ha på mig imorgon, vi har konfirmation i fem timmar och direkt där efter ska jag med Sara till Överby. Jag ska strax gå till badrummet och hämta bomullstussar för ska tvätta bort mitt nagellack som har blivit jättefult.
Imorgon blir det dålig uppdatering, om jag inte hittar någonstans där dom har WiFi. Jag och Sara kanske tar en fika på Espresso House och där brukar de ha internetuppkoppling. Så jag ska försöka blogga!
Vi hörs imorgon, godnatt. ♥




Visst är "min" heldress från Bikbok väldigt väldigt söt? Tack Vicki, du ska få tillbaka den någongång.

SVALKAR VINDEN, VÄRMER SOLEN

Jag och Vicki tog en kort liten fotopromenad förut. De flesta bilderna blev hur suddiga som helst (vi ska ut någon annan gång och ta finare.)  Strax där efter så gick vi in och såg den delen av Elsas Värld som gick igår på TVn. Nu har Vicki precis åkt hem och jag ska nog se en film.
Vi hörs, puss.

JAG SKULLE KUNNA DÖ FÖR DIG


SÖTA BILDER.
Dagens outfit är ju galet snygg också, eller vad säger ni?

LOOK IN TO MY EYES AND I OWN YOU

Hej på er.
Sitter här på en bänk i träslöjden och tycker synd om mig själv, har mensvärk och är sjukt hungrig också.
På lunchen måste jag hem och hämta mina nycklar & sen så har mamma gjort mat, tack bästa mamma!

Imorse hade vi prov, det gick faktiskt riktigt bra! Jag är stolt över mig själv.
Men vi hörs, puss.


HELLS KITCHEN

Hej på er.
Jag och mammis ska snart åka till Johans mamma och äta pannkakor! Jag kom hem för en timme sedan ungefär och sen dess har jag bakat kladdkaka och nu kollar jag på Hells Kitchen. Det var riktigt gött i skolan idag, hemkunskap och svenska. Det borde vara såhär varje torsdag.

Nu måste jag ta ur kladdkakan ur ugnen, puss!


SMILE.

Godmorgon mina fina.
Jag har precis fixat mig och ska strax ner och äta frukost. Idag är en kort skoldag, vi slutar redan klockan 11.45 och då ska jag hem & ta det lugnt. Kolla några avsnitt av Elsas värld eller något annat.

Vi hörs kanske på svenskan, puss.


AMAZING

Jag måste bara säga:
Viktor är världens bästa, han finns alltid där för mig och jag kommer alltid finnas där för honom.
Han är världens finaste och sjuuukt underbar. Förlåt för allt jag gjort mot dig, det var verkligen elakt.
Men menade det inte, och jag ska aldrig göra något sånt igen, lovar.
Du betyder sjukt mycket, puss på dig sötasteeeee!!

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG

Hej på er!
Ni anar inte hur underbart det var att gå runt i mjukisbyxor idag i skolan. Var bara tvungen att säga det. ♥ Jag kom hem för en stund sedan och nu ska jag snart ta en långdusch med mitt nya shampoo och balsam som luktar så sjukt gott.
Imorgon så är det en kort skoldag, vi har hemkunskap och sen svenska. Sen ska jag hem och sova, så skönt!! Niorna har nationella prov, så tror det beror på det.
Vi kanske hörs lite senare, men tror inte det.
Puss på er.
(Jag har sjuuuk träningsvärk i magen sedan gympan i skolan idag, hahahaha?)




Visst är min pyamas för söt?!

I'TS A MYSTERY

Hej på er!
Just nu sitter vi och har profiltid. Vi gör olika PP om länder i Syd- och Nordamerika. Jag skriver om Colombia, och det är ganska roligt ändå ♥ Idag efter skolan ska jag hem och äta snabbt och sen ska jag träna. Det kommer bli sjukt skönt!

Vi hörs ikväll vid åtta kanske, puss.


LYCKA PÅ HÖG NIVÅ.

Härom dagen beställde jag hem lite kläder från Monki, och kolla vad jag fick nyss!


DANCING IN THE MOONLIGHT

Godmorgon mina fina.
Jag har precis fixat mig, borstat tänderna & sånt. Iförrgår köpte jag ju nytt smink, och jag råkade köpa en för mörk foundation (230 istället för 200). Just nu är jag helt orange i ansiktet och jag ser förfärlig ut. Som tur är ska jag och Josefina byta, så hon får min 230 och jag får hennes 200. Tack bästa du!

Nu ska jag snart börja gå mot skolan, vi börjar kvart över.
Vi hörs, puss!


BLOGGAPPEN FUNGERAR!

Hej på er.
Jag och Frida har vart hos frisören nästan hela dagen, tack för att följde med! Direkt efter skolan åkte vi dit, sen kom vi hem vid sju ungefär. Jag färgade mitt hår ljusare och det var jätteskönt att äntligen få bort utväxten!

Sen när jag kom hem så städade jag och Josefina övervåningen som vanligt & så har vi inte gjort så himla mycket mer. Nu ska jag strax sova, så vi hörs imorgon sötnosar!

Puss på er.
(Två söta bilder från idag.)


SNURRA MIN JORD IGEN

Hej på er!
Dagen har vart asmysig fast lite stressad. ♥ Köpte en ny foundation, rouge och ögonbrynspenna. Underbart! Jag behövde verkligen allt det. Det var asgött att träna!!
Imorgon ska vi åka och bada med klassen, inte så jätteroligt men det funkar. Hellre det än NO och Matte i 3 timmar typ.  Jag har verkligen inget att skriva, så vi hörs!
Puss på er. ♥



IF IT MEANS ALOT TO YOU

Hej på er!
Bloggappen funkar fortfarande inte och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag hinner inte blogga på morgonen med datorn, så ni får helt enkelt tåla att jag inte bloggar.

Nu sitter vi i skolan och skriver noveller, det är riktigt roligt faktiskt! ♥
Vi hörs senare, puss.


JAG VISKAR DITT NAMN

Hej på er.
Jag kom hem till pappa vid sju, och då satt jag och pappi nere i soffan. Han spelade något spel på hans PS3 och jag låg och spelade Oven Break. Mysigt som få. ♥ När Anna kom hem så åkte vi och köpte pizza, sen kollade vi på ett jätteudda program om någon som var ute och reste.
Nu har jag precis duschat och haft ett lite minispa. Alltid lika mysigt! Imorgon efter skolan ska jag och Vicki till sjukgymnasten först, sen ska vi sola snabbt och efter det har jag lovat Josefina att vi ska kolla på film och prata om allt möjligt som hänt.
Vi hörs imorgonbitti tror jag.
Puss på er. ♥



ALL I WANT

Hej på er!
Jag har precis städat mitt rum, rensat alla lådor och tagit ut allt rött. För nu är julen över och jag vill inte ha kvar den i mitt rum så.
Idag ska jag plugga hela dagen, för vi har Historiaprov på fredag, jippie. Sen ska jag nog ta en långpromenad till pappa och hämta kläder och ikväll så ska jag ha ett spa! Vet inte om jag ska sova hos pappa eller mamma idag, men tror det blir mamma.
Vi hörs, puss!




Vet att ni har sett bilden förut! ;)

MELODIFESTIVALEN 2012

Hej på er!
Kom nyss hem från Frida, vi hade jättemysigt och kollade på Top Model Sverige och Elsas Värld. Direkt när vi kom dit tog vi en promenix till Möllan och köpte massa godis och kakor. ♥
Nu ska vi kolla på Melodifestivalen, Dead by April är ju med och det är ju döcoolt?! Hoppas dom vinner alltihopa, som Lordi gjorde 2007! Hahaha, jag har inget liv.

Vi hörs, puss.



SOMEONE, SOMEWHERE

Hej på er.
Ni anar inte hur jävla sura jag är på vissa av mina kompisar just nu. Jag tänker inte ta upp varför i bloggen, men om de inte är helt efterblivna så borde dem fatta själva. Jävla idioter.

Om en kvart tar jag en promenix till Frida, vi ska mysa och prata om allt. Behöver verkligen prata om med någon och hon är världens bästa så! Sen ikväll ska jag träffa Vicki.
Vi hörs senare, puss!



VILKEN FÄRG HAR SJÄLEN, ÄLSKLING?



SHAWTY IS LIKE A MELODY

Hej på er.
Skolan idag var tråkig, jätteseg och jag mådde illa. Ikväll ska jag och mammi se en film, äta tacos och dricka massor med cola. Mysigt. ♥
Imorgon ska jag nog träffa Vickipicki, jag har faktiskt saknat henne. Love u! ♥
Vi hörs, puss.



BUT MY HEART IS SCREAMING

Hej på er!
Nu har jag precis tvättat bort mitt smink och ska snart sova. (Jag har blivit galen i Instagram, så alla följer "lisalinnealarsson" och så följer jag er!)
Jag kom hem från Jennifer för ungefär en timme sedan, vi hade jättemysigt och pratade om allt möjligt. Jag ♥ dig. När jag kom hem så satte jag mig nere i soffan och drack oboy samtidigt som jag rensade mina bilder på Instagram och kollade på någon film på fyran.
Glöm inte:
Imorgon är det fredag!!
Vi hörs, puss.



FOLLOW ME ON TUMBLR

Jag har precis skaffat Tumblr och tycker ni borde följa mig där:
http://lisalinnealarsson.tumblr.com

PHOTOGRAPHY


Ph: nyss.

Hej på er!
Direkt efter skolan drog jag och mammsen till Överby och handlade mat, sen fick jag även en Dumle Blizzer på MAX, tack bästa mamma.
Vi kom hem för ungefär en timme sedan, och sen dess har jag fotat lite och sånt. Mysigt som få.
Ska snart platta håret, så slipper jag göra det imorgon bitti. (Smart va?)
Vi hörs senare, puss!

@HEMKUNSKAPEN

Hej på er!
Jag och Melisa sitter och håller på att välja en maträtt vi ska göra nästa vecka. Vi tror vi ska göra Pannacotta, sjukt gott!

Imorse försov jag mig, så jag hann inte blogga från mobilen (vet inte om det funkar än förresten). Jag vaknade åtta och började halv nio, så sminkade mig och plattade håret på en halvtimme. Nytt rekord typ?!

Vi hörs, puss.

Har inget minne kvar på datorn, så kunde inte spara bilden på mig och Melisa.

FEMTE DAGEN

Vad finns i min handväska?
Jag har ingen handväska, så tar det jag har i min vanliga väska.
Jag har inga nycklar & mobilen har jag alltid i BHn.


ACTIVE SPORTS

Min nya träningskläder, ursnygga!!
(Inte så himlans bra bild..)

WHY'D YOU HAVE TO WAIT ?

Hej på er!
Kom nyss hem och har käkat pannkakor. Skolan idag var helt okej, fast lite seg sådär emellan åt.
Om en kvart ska jag och mammsen till Överby och köpa träningskläder till mig! Sen direkt efter så åker jag till sjukgymnasten. Ikväll blir det nog mys med mamma, och så ska jag fota lite tror jag! Om det inte hinner bli mörkt innan jag kommit hem, så ska jag nog ut och ta några finfina bilder.
Imorgonkväll ska jag träffa Jennifer, kommer bli sjukt mysigt! Jag saknar henne något extremt.
Vi hörs senare,puss.



YOU'RE PERFECT FOR ME

Hej på er!
Bloggappen har laggat sönder, så kan inte publicera några inlägg där ifrån. Den craschar så fort jag väljer "Nytt inlägg", sjukt irriterande. Men lovar att blogga mer när dom har fixat den igen. Någon som vet om man kan fixa den själv förresten?

Just nu skriver vi engelska dikter för det är ju snart alla ♥ dag.

Men vi hörs sen.
Puss!


Enda bilden jag hade på datorn, busigt!


RSS 2.0