HEY IDIOT, I LOVE YOU!

Efter senaste inlägget har jag vart med Frida och vi har sminkat oss, dansat och haft skitroligt! Har verkligen saknat den bruden alltså! Vi var även ute med Erik och Sara, och det var också skitroligt. Jag och Erik hade väl mest damp och puttade varandra i buskarna och sånt.
Nu har jag precis käkat och lyssnar just nu på musik på högsta volym i vårat nytapetserade rum! Det är skitsnyggt, fast ni får inte se förrän det är klart, tyvärr.. ;)

Vi hörs, puss!



;)

@frida's place

Idag har jag haft en sjukt rolig dag i stan med Frida och Klara, vi har bl.a. vart på Espresso House och fikat och haft jättemysigt! Sen gick vi till ett annat ställe där vi gjorde lite saker.. Hihi, hemligt! ;)

Nu ska vi nog fixa oss och sen dra ut och träffa några, vi får väl se vilka det blir.
Vi hörs lite senare!
Puss..


FÖRRESTEN, NÅGRA AV MINA VÄNNER SOM HAR ETT BUSSKORT ATT LÅNA UT TILL MIG IMORGON?





TACK BÄSTA NI

Update: 103 sidovisningar & 67 unika.. ♥
Update 2: 127 sidovisningar & 72 unika.. ♥

KLATCHIGT

Jag kom precis hem från Erik, vi gick runt i Skoftebyn och snackade om allt möjligt och ringde några folk. Det var jättemysigt, så tack för den stunden!
Sen skulle jag in och käka, och nu ska jag se "A Little Bit of Heaven" som verkar vara en jättebra film.
Imorgon är det första dagen på lovet och jag ska sova hela morgonen och sen ska jag träffa Frida tror jag, saknar den tösen sjukt mycket. Det blev ju inget med dem idag, för ingen av dem svarade på sina mobiler eller hemtelefoner så.
På tisdag blir det att dra till Vänersborg och träffa Albiona, det kommer bli fett myyyyysigt!
Vi hörs senare, puss!



KEDJEPUSSAR


VINTERTID

Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme.. Det är ju faktiskt vintertid & höstlov nu, sjukt snabbt tiden går ändå!

Kom precis hem från Jennifer, för hon skulle ha Match mot "Vita Hästen". Nu ska fixa mig, för hatar att gå osminkad en hel dag, och sen ska jag träffa Klara och Frida. Jag saknar dem något sjukt! Har inte så mycket mer att skriva, för det har inte hänt så himla mycket än..

Men vi hörs senare!
Puss på er.



@ jennifer's place

Inatt slaggar jag hos Jennifer igen, för mina föräldrar skulle bort.
Idag har vi sminkat oss väldigt mycket, eftersom det är Halloween, och gått runt i Skoftebyn med Ida, Sofie och Vicki, sen kollade vi på massa barnprogram hemma hos mig och ringde massa folk.

Nu ska vi nog se en film eller nått, och imorgon är det Musikgudstjänst i Karlstorpskyrkan. Det är väl sådär kul att gå på Gudstjänst överhuvudtaget, men Musikgudstjänst verkar ju ändå lite roligare faktiskt.









Ååh guud, vad många gamla bilder jag har på Jennifers dator alltså!

you gave me butterflies at the mailbox

Godmorgon på er.
Igår somnade vi ungefär vid två, och sen vaknade jag första gången fem av att fjärrkontrollen ramlade ner på golvet, och Jennifer skrattade och TV:n var på. Så jag sa till Jennifer att stänga av den, men hon sov tydligen, hahaha vet inte riktigt vad som hände alltså.

Sen vaknade vid 10.00 och så låg vi kvar i sängen och kollade på Bolibompa till 11.00, mys!
Nu ska jag hem och duscha, sen ska jag och Jennifer baka kakor och sen ikväll så blir det filmkväll med brudarna! ♥


Vi hörs, puss! <3


Smått oseriösa, ja. Så klaga inte.


godnatt






























Hej, jag har världens finaste bästavän!


Här har ni lite fina bilder såhär på natten, kände att jag var tvungen att pigga upp höstmörkret med lite mysiga sommarbilder. Om jag ska vara helt ärlig så saknar jag sommaren himlans mycket!

Vi hörs imorgon.
Puss.


Vicki gästbloggar!

hejsan allihopa!
Idag har vi haft en ganska chill dag i skolan, första lektionen film. Och efter det syslöjd, sen var det superäcklig mat typ någon konstig köttkorv eller något?
sen hade vi 2 lektioner till och nu har vi HÖSTLOV! sjukt gött!
Imorgon är det haloween så ska jag klä ut mig till en söt vampyr och lisa vet jag inte riktigt vad hon ska klä ut sig till säkert något fint. Och på kvällen ska vi gå ut och leka "bus eller godis" med ida, sofie och jennifer.
På onsdag åker vi till stockholm och träffar kissie! , har inte så mycket mer att skriva
pusss!



sjukt söt är du bästis! :*

@ school

Har spanskalektion men eftersom spanska läraren är sjuk, så får vi ha fritt. Egentligen borde jag väl plugga, men orkar inte. Det är ju trotsallt lov om 40 minuter! ♥♥ Äntligen säger jag bara!

Imorgon är det Halloween och jag, Ida, Sofie, Jennifer och Vicki ska förmodligen klä ut oss och gå Bus eller Godis, så mogna som vi är. Sen ska vi även se världens läskigaste skräckfilm, någon som har några förslag?, och ha extremt mysigt..

Vi hörs senare, puss! ♥


Saknar dej babyyy ♥♥♥

STHLM

Nästa vecka är det ju höstlov, och då ska jag Vicki och mamma till STHLM. Vi ska bo på Sergel Plaza som ligger mitt i centrum, och på hotellet finns Relax-avdelning och hotellet är 4-stjärningt. Det kommer bli sjukt mysigt att bara gå runt i massa olika affärer och shoppa galet mycket.
Här har ni lite fina bilder på hotellet:
Receptionen.

Visst ser det hyffsat fräsch ut ändå? ♥ Det kommer bli dålig uppdatering när vi väl är där, om inte bloggappen funkar då, men lovar att jag kommer ha massa bilder när jag kommer hem!
Kram på er.

you had me @ hello

Har precis sätt två Simpsons avsnitt, ett OTH avsnitt och käkat ett paket nudlar. Sen blev jag trött på att ligga i soffan så nu ska jag nog lägga mig i sängen och se en film istället. Ikväll så är det 20% på hela GinaTricot, så kanske ska dra mig dit med Vicki och Wilma, men vi får se helt enkelt.
Har redan tvättat bort mitt smink, för förut så målade jag och Vicki i varandras ögonbryn kolsvarta, och det såg helt sjukt ut! Så vi tvättade bort det direkt.
Vi hörs senare, puss!


MÅSTE VERKLIGEN FÄRGA MITT HÅR SNART...

godmorgon på er!

Har precis plattat klart mitt hår och sånt, för vi börjar ju 10.45 idag. ♥ Efter skolan ska jag hem och förmodligen träffa Julia, det var längesen vi träffades nu.

Vi hörs vid tre, för då kommer jag hem igen. Kram!

i do anything i could for you,boy you're my only

Hej allihopa, har saknat att blogga faktiskt.
Hur mår ni?
Själv mår jag toppen och efter all skit igår, så har jag bestämt mig för att se framåt och lämna allt bakom mig! Idag ska jag, eller rättaresagt jag måste till stan för att köpa en ny foundation, för den är helt slut! Sen ska jag nog träffa Erik också, och ikväll har jag träning! Det kommer nog bli fett skönt att träna, även fast jag inte är så taggad just nu.

Skolan idag var bra och vi kollade på film på hela profiltiden och fick sluta en halvtimme tidigare. Så det har varit en chill dag asså.
Vi hörs!
Puss <3

Någon har gjort en fan-page om mig på Facebook & det var sjuuukt gulligt. Så alla sötnosar, tryck på länken och gilla den ni också.  http://www.facebook.com/pages/Lisa-prinsessan-Larsson/290875114270653 ♥♥♥♥
Köpte ingenting på Överby, men Jennifer hittade allt lite saker. Vi råkade också träffa Albiona & guuud vad jag har saknat den tjejen alltså. ♥ Vi ska kanske träffas redan nästa helg och jag längtar!
Vi hörs senare. Kram på er! ♥



@ jennifer's place

Kom nyss hem från skolan, vi hade Hemkunskap sista lektionen så är sjukt mätt nu. Vi bakade dock cupcakes, men käkade ungefär 5 stycken så. Nu är jag hos Jennifer och vi ska nog snart ut och fota lite och så.
Sen ska vi även till Överby vid fem ungefär.

Men vi hörs senare, puss! ♥


Så söta.. <3


godmorgon


pannkakor

Jag och Josefina har precis käkat pannkakor, efter som jag har blivit värsta grym på det nu. Om en timme drar jag till dansen och sen efter ska jag nog bada och kolla på "Hur många lingon finns det i världen?" för jag har inte sätt den en. Tycker ni den är bra?

Vi hörs senare, puss!





godmorgon

Jag vaknade för ungefär en timme sedan, och nu har jag precis käkat frukost. Tror vi ska åka till Ikea idag, men är inte riktigt hundra på det än. Annars händer väl inte så himla mycket idag, kanske ska träffa några en stund och sen vid halv fem är det dans.
Vi hörs senare, kanske slänger upp några tidsinställda inlägg.
Puss på er! ♥









det jag köpte i GBG

Ansiktsvatten, rengöringsgel och nattkräm + bomullstussar.
En mysig stickad tröja från H&M, 149:-
Från H&M, 79,90:-


Snygg tröja från BikBok, 149:-


Billig cardigan från BikBok, 99:-

En skiiiitsnygg klänning, snyggare på, som mamma köpte till mig i Stockholm.

Köpte även en ny mascara, ett nytt läppglans, en till tröja, en jacka & ett par öronmuffar som jag glömde ta kort på. Det var ungefär det jag köpte igår. Ni kommer nog få se det andra så småning om.


don't cry, just say fuck you and smile


hej på er

Min dator har varit helt sär, så har inte orkat blogga. Nu verkar den ha bättrat sig lite, och jag har fixat ett USB där jag laddat över alla gamla bilder. Vilket betyder att det kommer nya!

Idag har jag vart på Fright Night i 3D på Folkets hus, med Jennifer, Vicki, Sara och Ellen. Filmen var väl sådär, men det var ju ganska coolt att det var 3D faktiskt. Jag har även vart i GBG idag och shoppat kläder, slänger nog upp ett inlägg på vad jag köpte imorgon.
Annars har det inte hänt så himla mycket i helgen, igår var det Turbin och visst var det väl ganska kul. Tack till alla som gjorde min kväll lite bättre än vad den brukar vara. Tack speciellt till Ida, Sofie, Vicki, Jennifer & Erik! ♥

Imorgon ska jag, och borde jag, egentligen gå på Gudstjänst, men vet inte om jag orkar. Vi får väl se hur det blir med den saken imorgon.
Vi hörs, puss! ♥

SKITSÖTA INNAN TURBIN, MER BILDER KOMMER!

Vickipicki gästbloggar!

hej!
Lisas dator har tydligen damp , så hon har bett mig att gästblogga. Idag har jag och lisa cyklat sjukt mycket! för när vi hade cyklat hem till mig efter skolan förut, så kom jag på att jag hade glömt min mobil i skåpet smart som jag är. Så då fick vi cykla fram och tillbaka till skolan en extra gång för att hämta den. Efter det orkade vi inte göra något mer så vi har bara bakat kladdkakemuffins och degat i soffan!
Imorgon ska vi på Club turbin det ska bli sjukt roligt, puss!


söt bild ifrån en nifuppvisning för 1-2 år sen!

hej på er!

Jag och Vicki har precis bakat kladdkakemuffins och snackat om allt möjligt. Nu ska vi kolla på Top Model och vid sju har Vicki träning så då ska jag hem och rensa bland mina bilder, eftersom mitt minne på datorn är slut?! Jag får smått panik över det, för hur ska jag kunna ladda över nya bilder och sånt då? Men ska ta bort massa suddiga och fula bilder, så får vi se hur det blir sen.

Vi hörs lite senare, puss! ♥
"Min familj" kommer ikväll, så håll ut!


MIN FINA BÄSTAVÄN <3

godmorgon babez ,

Har precis sminkat mig och nu sitter jag här och lyssnar på Justin Bieber. ♥ Ska platta håret om en stund, börjar ju inte förrän vid 10.45! Så himla chill, så slutar vi 14.40 också. Jag älskar torsdagar.
Igår på träningen så fuckade jag min nacke/rygg så det gör skitont när jag rör mitt huvud, så vet inte om det blir någon Turbin för min del.. Ååh jag ville ju dit? Men vafan, om det är bättre imorgon så ska jag fan dit!
Vi hörs efter skolan, puss.


DET ÄR JU NÅGOT FEL MED ATT LADDA UPP BILDER. SÅ HEJ ALLA GAMLA !

NY KATEGORI

Lisa är så gullig så hon har gjort en ny kategori! Den heter "vicki gästbloggar" så jag ska allstå gästblogga här ibland. Jag är inte den bästa bloggaren så ibörjan ska jag köra hiss/diss för det mesta för det verkar inte så svårt ;) har inte så mycket mer att skriva men bloggar kanske snart igen, puss!
Sjukt söt bild på mej och Lisa!

såklart inte!

Såklart hade vi ingen idrott så har gått runt hela dagen i min sjukt fina OPLATTADE bulle. Tror ni jag blev irriterad eller? Ååh, så himla typiskt.
Försövrigt så har skolan vart bra faktiskt. Inte hänt något vidare speciellt, menmen.
Ikväll är det äntligen träning igen och jag är fett taggad!
Vi hörs senare, för nu ska jag ta en ny profilbild på Vicki tror jag.
Puss på er! ♥


HHAHA så fula!

godmorgon<3

Blir ett snabbt inlägg.
Har precis fixat mig och nu ska jag ner och käka frukost. Slänger upp mitt hår i en bulle nu och tar med plattången till skolan, för andra lektionen är idrott. Vi har äntligen börjat vara inne på idrotten, och det är ju helt underbart nu när det spöregnar ute & har gjort det sen två dygn tillbaka.. Jag är seriöst riktigt trött på vädret, redan. Sommar?

Ikväll är det träning, och förutom det vet jag inte riktigt vad som händer.
Vi hörs senare, puss!



dog lite smått.

Justin Bieber – Mistletoe
Justin Bieber – Mistletoe
Justin Bieber – Mistletoe
Justin Bieber – Mistletoe
Justin Bieber – Mistletoe
Justin Bieber – Mistletoe
TRYCK SÅ KOMMER NI DIREKT TILL SPOTIFY.
ÄLSKAR DEJ JUSTIN BIEBER. ♥♥♥♥

smoke weed everyday

Har precis badat och kollat på Gossip Girl i två timmar. Nu väljer jag och Josefina kläder tills imorgon och samtidigt lyssnar vi på: http://www.youtube.com/watch?v=b0UeLSMa_gs ! Den är faktiskt ganska bra, HAHAH. ♥
Kanske hinner slänga upp ett inlägg imorgonbitti, men tror inte det.
I sådana fall hörs vi efter skolan, puss på er! ♥



Dag 1.

Dag 1, en bild på mig + tio fakta.
1. Jag blir alltid kär i någon jag vet jag inte borde bli kär i.
2. Jag är nästan alltid glad, fast när jag väl bli sur, då jävlar!
3. Mina vänner är mitt allt, även fast jag inte alltid visar det.
4. Jag ler alltid åt främligar, bara för att vara snäll.
5. När något går dåligt, eller när jag inte har något att göra, så lägger jag mig och sover.
6. Jag kan inte gå en hel dag utan att smsa med någon.
7. Jag stalkar alltid människor, så dem tröttnar på mig.
8. På nått sett har jag alltid pengar.
9. Just nu är jag riktigt trött på alla omogna killar.
10. Jag är seriöst beroende av att sjunga! ♥

NU KÖR VI.

dag 1 - en bild på dig + 10 fakta
dag 2 - din familj

dag 3 - din bästavän

dag 4 - dagens frukost

dag 5 - dagens outfit

dag 6 - dina rädslor

dag 7 - vad är kärlek för dig?

dag 8 - i din väska

dag 9 - din dag

dag 10 - en bild på dig själv för ett år sedan

dag 11 - något du saknar

dag 12 - en dålig vana

dag 13 - dina fritidsintressen

dag 14 - din musik

dag 15 - något du gör varje dag

dag 16 - det du senast köpte

dag 17 - smink / hårtillbehör som du använder dagligen

dag 18 - din skola

dag 19 - din favoritårstid

dag 20 - något som får dig att må bra

 

texten är snodd av min bästis blogg, tryck här!

Har försökt med sånthär förut, men vi får väl se hur det går. Slänger upp dag 1 om en stund, kram!


jump, then fall.

Hej bloggen.
Har precis kollat på Made och käkat massa kakor.
Egentligen skulle jag dratt till Överby för att träffa Johanna och Albiona, men blir nog ingenting med det idag. Känner mig alldelles för äcklig och ska snart hoppa in i duschen.
Imorse försov jag mej till 09.35, då lektionen började. Men struntade i hela första lektionen och gick till skolan 10.45 istället. Det var ganska skönt ändå, det var ju ändå bara idrott så.

Nu ska jag nog kolla på Gossip Girl.
Puss ! ♥





SKITSÖTA BILDER. ♥

:)

Hej på er.
Har inte orkat blogga förän nu, har inte ens startat dator. Har en matteläxa tills imorgon, så prioriterade den före bloggen.. Visst använder jag avancerade ord nuförtiden? ;)
Idag har jag inte gjort så himla mycket, vart ute med hunden en ganska lång stund, pluggat, kollat på pappas nya surfplatta och nu sitter jag här och lyssnar på min nya favoritlåt "His name - He is We" ♥
Ska ladda över alla bilder från min iPhone nu, så slänger upp massa nya om en stund.
Puss på er! ♥
Nu ska jag gå och möta Vicki, som tydligen är brunett nu. 

you know it's not allright

Dagen har vart sådär.. Först var det Gudstjänst mellan 11-12.30 & det var hur segt som helst. Fast ska nog börja gå dit varje helg, eller inte. ♥ Sen kom jag hem och då mådde jag piss, så käkade lite mat sen igår och sen somnade jag i soffan.
Pappa väckte mig ungefär vid fyra, och då åkte jag nästa direkt till dansen. Kom nyss hem därifrån och det är sjukt roligt. Den elfte december har vi "uppvisning" så det får ni faktiskt komma och kolla på.
Förövrigt så har jag vart hur sleten som helst hela dagen.
Så nu ska jag ta världens längsta och varmaste dusch, och så får ni säga krya på dig till mig.

:)


pussssssssss

Vi har inte kommit någonstans sen jag skrev sist eftersom vi inte fick gå ut, för min familj är ju helt efterbliven.. Men iallafall jag och Jennifer har haft allsång och Vicki har sutttit och stirrat på datorn.
Inatt ska vi vara uppe hela natten och äta massa med godis och glass, för det har vi hemma!
Vi hörs imorgonbitti innan Gudstjänsten klockan 11-13, gud vad segt! ♥¨
Puss på er !

Hej bloggen.
Inatt slaggar Vicki och Jennifer här och det kommer bli jättemysigt ♥ Vi har precis vart ute och nu sitter vi och busringer massa folk, i brist på nått annat att göra. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra sen, men kanske dra ut med någon eller nått.
Vi hörs senare, puss på er. ♥






VÄRLDENS BÄSTA ÄR NI BABES

i'm back bitches

Nu lovar jag att blogga bättre, kanske blir runt tre inlägg om dagen tills dem fixat den fuckade bloggappen!
Idag har jag vart med Julia, vi var inte sålänge eftersom jag haft konfirmation hela morgonen. Men vi har haft riktigt roligt iallafall, typ vart med Johan, Elias och Rasmus och pratat om allt möjligt! Vi får träffas snart igen sötnos. ♥

Ikväll ska jag nog ut med Sofie, vet inte riktigt vilka mer det blir. Men det får vi se.
Nu ringde tydligen Jennifer, så ska dra ut med henne nu. Vi hörs senare.
PUSS PÅ ER ♥



gulliga kommentarer!

Även fast alla var från samma IP-adress.. ;)

Fortsätter allt blogga, det är ganska roligt faktiskt.
Ni får se till att kommentera bättre på varje inlägg, så blir det ännu roligare, och då blir det mer bilder och sånt.
Idag har jag och Josefina målat klart hela rummet och allt sånt, så på söndag ska vi nog förmodligen till Ikea och köpa möbler och sånt. Vi har ju en "budget" på 5000:- och just nu har vi köpt för 500 ungefär, med färg och allt. Så det är ganska mycket kvar till möbler och sådant.
Vi hörs imorgon för nu håller jag på att somna, godnatt! ♥





hahhaha jag är verkligen dålig

Lägger ner bloggandet ett tag om jag inte får mer än typ 20 kommentarer på detta inlägg där ni säger till mig att fortsätta.

hej på er!

Hann inte blogga imorse, men nu sitter jag hemma hos Jennifer och hon håller på att steka pannkakor. Så passade på att slänga upp ett lite inlägg. Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, men jag och Josefina måste hinna klart med att måla rummet. Så det får nog bli det vi ska göra ikväll. ¨

Vi hörs, puss!

iloveyou

Har vart på stan med underbara Jennifer idag för vi slutade tjugo över tolv. På stan fick jag äntligen tag i ett par svarta byxor från Ginatricot och sen köpte vi varsin Frapino och hade det jättemysigt. Nu kom jag nyss hem och ska snart ta en macka eller något.
Ikväll blir det gymnastik, och Josefina ska faktiskt följa med.. Vi får väl se hur det går.
Puss på er sålänge!






hihiihih,<3

Nu har jag och Josefina precis målat klart lite i vårat rum, imorgon ska vi bara måla en gång imorgon, och sen är vi klara med det! Till helgen ska vi inhandla saker på Ikea och lite andra olika butiker.. Tror det kommer bli riktigt snyggt alltså.
Just nu är det kaoZ i rummet alltså.. Vi har målat över den hela rosa väggen och skrivit massa saker och sånt. Det kommer nog bli fint när det är klart.

Vi hörs imorgonbitti om jag hinner, puss på er!







@ jennifer's place

Jag, Jennifer och Vicki har precis käkat upp 6 bullar & fyra donuts & det var underbart gott. Det är ju kanelbullens dag idag? Eller om det var igår... Vet inte riktigt faktiskt. Nu skulle vi egentligen dratt till Överby för att köpa hårfärg till mig, men det blir inte så. Ska nog dra mig hemmåt snart för måste måla om i rummet.

Vi hörs, puss! ♥






Inget liv..

godmorgon<3

Igår var det ju kanelbullens dag, så vi bakade faktiskt kanelbullar på Hemkunskapen i skolan. Och dem blev jättefina och sjukt goda!
Nu måste jag faktiskt bege mig mot skolan, för vi börjar fem över halv. Förlåt för att jag inte bloggade mer, men internet hoppade på i sista sekund, så det är därför.

Bloggar mer efter skolan, puss!

SNODDE BILDEN FRÅN REBECKA, om det var lugnt ;)
Världens finaste klass! ♥

detta suuuuuger !

Blogg-appen funkar ju förfan inte, och jag när jag väl sitter vid datorn orkar jag inte blogga. Men aja, får väl göra det bästa av situationen antar jag.

Nu har jag precis tejpat alla lister och spacklat igen alla hål i väggarna, för lite tidigare idag var jag och pappa och köpte en vit/gråaktig färg. Så imorgon ska jag och Josefina måla om vårat rum & sen ska vi även beställa en "fondtapet" på Brooklyn Bridge, ni vet den bilden som alla har?
Nu ska jag nog ta en snabb dusch, och sen så blir det att käka något som jag inte gjort på hela dagen.
Vi hörs senare, puss!


skitsöt...

förlåt ?

Men blogg.se-appen har ju förfan damp! Det går ju inte att ladda upp bilder eller nått, jävla skit!
Idag har jag vart med Albiona, och det var bäst.
Jag älskar dej mest tjejen.
Vi hörs imorgon, puss!



godmorgon

Hej & godmorgon.
Inatt somnade vi väl vid typ ett, och vi vaknade vid nio. Nu har vi precis käkat frukost och sett massa avsnitt av Grey's Anatomy. Det är faktiskt rättså bra!
Idag ska vi ju till stan, så vi hörs senare.
Puss på er!


Skitfin sommarbild, oja!

RSS 2.0