'CUS THIS IS WHAT I'M MADE OF

Hej gooosi !
Jag och Vicki kom precis från stan, där vi köpte godis och jag fixade mina ögonbryn. Det känns så mycket bättre nu alltså!! ♥ Nu har jag precis packat klart, och vi ska snart ner och käka. Uppdateringen kommer bli kass i helgen, för vi ska på konfaläger som sagt, så kommer inte kunna blogga. Om jag får tid över nåndag, så kanske jag slänger upp ett inlägg från mobilen.
Annars hörs vi på söndag.
Puss, & ha en bra helg! ♥









+ AND I SLOWLY GO INSANE

Hej mina fina!
Jag sitter i skolan och håller på att göra en Power Point om ett land i Afrika. Vi har öppet hus idag, så några i klassen är värdar, några har lektion och vi sitter i ett rum och har fått en lapp på vad vi ska göra. Tänkte att jag kunde passa på att blogga lite eftersom jag inte gjorde det imorse.

Nu måste jag stänga av, det blir kaos!!
Haha puss ♥


DU GÖR MIG KNÄSVAG

Hej goooseungar!
Jag har precis tränat och nu ska jag alldeles strax ta en lång dusch med hårinpackning, ansiktsmasker och sånt mys! Skolan idag var lugn, för vi har mest fritt och sen åkte vi även och kollade vid Högskolan och Katolska kyrkan. Vi jobbade med det på SO:n så vi tog en liten tur dit. Ganska mysigt faktiskt, iallafall bättre än att vara i skolan.
Imorgon har vi öppet hus, så jag ska ta hand om småbarn och ha tipspromenad och sånt. Det blir väl helt okej. Eftersom vi ska vara där mellan 17.00 - 21.00, så får vi kompledigt på fredag!! Så då är jag ledig, jippie ♥ Ska åka och fixa mina ögonbryn, för mamma har bokat tid, och så ska jag och Vicki ta en snabb solning.
Sen på fredag är det konfirmationsläger @ Gräsviken. Det kommer faktiskt bli ganska roligt (om jag får ha min mobil och smsa med min gosiii ♥ ) Känns även skönt att komma ifrån allting och bara ha sjuuukt kul med mina vänner och Gud, hahaha skoja. Jag är verkligen inte religiös.
Vi hörs imorgon, förlåt att jag är så dålig på att blogga från mobilen.
Puss, ha en bra kväll alla!!
DAGENS:



Fatta vad snyggt att ha en sån tatuering!! NÄSTA KÖP - faketatuering

I LIKE TO BE EVERYTHING YOU WANT

Hej sötnosar!
Idag har vi profilvecka och jag, Vicki och Maja håller på att skriva om attentatet i Norge den 22 juli. Det är faktiskt väldigt intressant, och hemskt sorligt :( Vi ska jobba med detta hela dagen och sen ska vi fika det allra sista ♥ Eftersom vissa säger att det kommer bli 20+ grader idag, så ska jag sitta ute hela lunchrasten! ÄLSKA.

Idag efter skolan så ska jag kanske vara med Vicki lite och sen ska jag och pappa till gammelmormor för han måste fixa deras video och jag är så snäll och följer med!

Vi hörs senare, puss ♥


BILDEN SOM INTE KOM MED

Jag för ungefär åtta år sen , söt juu!!


THIS IS A DREAM FOR THE WEAKER

Godmorgon på er!
Jag är precis påväg till skolan, hade ingenting att göra så gick lite tidigare. Jag har verkligen bloggtorka, har ni något tips på vad jag kan blogga om? :)

Vi hörs, puss!!


THOUGHT I WAS STRONGER

Hej sötisar!
När jag vaknade gick jag direkt ut i solen och satte mig på altanen och åt frukost. Vid ungefär ett drog jag till Fridisen och vi satte oss på hennes balkong och solade och myste! Nu ska vi alldeles strax till farmor, för det är ju våffeldagen idag, så vi ska äta massamassa våfflor, underbart ♥ Sen ikväll kanske jag ska träffa Vicki, men vi får se om jag orkar & hinner.
Vi hörs lite senare iallafall, puss. ♥
Hihihi, ser ut som ett litet troll idag...

AND GET MY ASS OUT OF TOWN

Hej på er!
Jag kom alldeles nyss hem från en mysig kväll hos Fridisen ♥ Vi gjorde tacos och kollade på film! Tack för kvällen bästa!! Jag fick även låna laddaren till kameran, så jag ska ladda upp bilderna i slutet av detta inlägg, tack Frida!
Nu ska jag fortsätta kolla runt på lite konfirmationsklänningar och dricka mitt jordgubbste.
Ha en fortsatt bra kväll, puss! ♥







Vi hann inte ta mer bilder innan kameran dog, men nästa vecka!!






Tre söta bilder från idag också!

+ I'M DOWN ON MY KNEE'S

Hej.
Jag satt ute i ungefär en timme förut, sen tog jag en cykeltur till pappsi, la mig vid poolen och kort därefter gick jag, Josefina och Wille till affären, för vi var tvugna att handla mat. Så vi tog en promenad till Sylte och tillbaka.  Nu har jag precis städat lite i vårat rum och sen ska jag platta håret och äta & ikväll blir det mys hos Frida med Klara och Sara + deras syskon ♥ Kommer bli hur bra som helst tror jag!
Vi hörs, för nu ska jag platta håret.
KYSS ♥
Skulle precis ladda över bilderna och så dog kameran... lyckat! Ni får se de imorgon.

VÅGAR NI KLICKA? ---> HÄR.

image description
Bra fokus... HAHAHA, calippo shots ♥♥♥

ÄNTLIGEN

Nu mår man , älskaälskaälska!!


DET BARA ÄR SÅ

Godmorgon mina fina!
Jag har precis vaknat, och ska alldeles strax gå ner & dricka te. Idag blir det en lugn dag, ska vara ute i solen nästan hela tiden! Man kan ju inget annat än att älska vädret, eller hur?!

Sen ikväll ska jag till Frida, Klara & Sara och ha en liten myskväll <3

Vi hörs , puss!
Ni får se bilderna ikväll.


KISS ME

Hej goaste ni!
Ursäkta för min plötsliga bloggpaus men har inte haft någon dator & min mobil är förfärligt seg.. Men nu är jag back on track bitches!

Hahaha, skolveckan har vart helt okej, vi har inte gjort något vidare speciellt, utom i torsdags då vi slutade 13.00 & jag och Vicki gick ut på en liten fotopromenad, vi skulle ta nya profilbilder vid slussarna, men mitt batteri var slut. Vi hann ta några bilder innan som ni får se när jag har fått en dator!

Idag var jag med Jennifer lite efter skolan, sen så drog jag och mammsen till Överby, hon var tvungen att köpa nytt smink & jag passade på att kolla efter ett par skor! Hittade ett par svarta skor till konfirmationen, riktigt söta faktiskt!! Jag ska beställa klänningen i veckan (ni ska få se vilken.. snart). Jag måste även säga att det är så otroligt skönt att våren är här. ÄLSKA!!

Vi hörs imorgon, puss!


ÅÅÅH

Skjut mig , tack !!!!


IT'S NOT ALRIGHT

Hej mina fina!
Just nu sitter jag och har profiltid i tre timmar, inte så jätteroligt, speciellt inte när vi ändå inte gör någonting speciellt? Vi sitter och får göra vad vi vill och eftersom Facebook är så sjukt tråkigt, så har jag ingenting att göra.

Idag efter skolan ska jag hem, sen kanske jag ska gå eller ta bussen till träningen, men tror jag tar bussen faktiskt!

Vi hörs senare, puss ♥
image description
MIN NYA HÅRFÄRG
(den ljusbruna)


LAY AWAKE AT NIGHT

Godmorgon mina fina!
Jag har precis fixat mig och ska strax dra till skolan för att ha teknik... hahaha har inget mer att säga.

Efter skolan ska jag träna, ska även passa på att sola lite (eller om jag väntar till helgen?) får se. Behöver verkligen lite färg nu innan konfirmationen! Om någon har tips på en snygg klänning eller hemsida, kommentera! Eller skriv på Facebook: Lisa Bästa Larsson.

Ha en bra dag!
PUSS


FÖR ALLTING DU GÖR FÖR MIG

Hej!
Såg att jag inte berättat vad jag gjort idag, så tänkte bara berätta lite kort.
Moster kom och hämtade mig efter skolan, sen körde hon hem mig och Ida (min 7åriga kusin) till mig, och så gjorde vi mat och lite senare kom Simon (min 4åriga kusin) och morfar, så gjorde vi kladdkaka och lekte skola.
Sen tog jag halv sju bussen två hållplatser och nu är jag hos pappa. Jag har precis sett gårdagens avsnitt av Big Brother, och snart ska jag tvätta bort mitt smink och dricka te, med jordgubbssmak, som vi köpte igår!
Vi hörs, puss!



Världens finaste kusin, fick dock ingen bild på Ida, för hon vägrade stå stilla. Haha, älskar er! ♥

BILDBOMB FRÅN HELGEN


Jag älskar er ♥

I'LL FOLLOW YOU

Hej goseungar!
Vi har precis haft NO, inte så jätteroligt men det funkar. Nu taggar vi en timme matte och sen språkval, skojsigt som få!

Vi hörs senare, puss!
Gammal biiiild.....


YOU FOUND ME +

Hej!
Jag har precis tränat, och inte så mycket mer... Haha jag har verkligen bloggtorka, kanske beror på att jag aldrig gör något...? Iallafall, på torsdag (hahahahaha) ska jag och Vicki ta nya profilbilder, det är väl det som händer i veckan.
Ska även försöka boka tid hos frisören och så ska jag till Överby (eller Göteborg) och inhandla ett par nya byxor och en jacka. Jag kollade Kenzas blogg imorse, och så såg jag ett par mintgröna byxor och dog!! De var gaaaaaalet snygga, så dem måste jag köpa! ♥♥
Vi hörs, puss.




Bilderna är lånade från Kenzas blogg. Galet snygga byxor!!!

YOU CAME AND YOU TOOK THIS HEART

Godmorgon mina fina!
Jag har precis fixat mig & ätit frukost , har även med en termos med Oboy till skolan , älska!!

Idag blir det sjukgymnasten, roligt...
Vi hörs , puss !


I WANT TO KILL EVERYBODY IN THE WORLD

Hej goooooingar !
Jag, Klara och Frida har precis vart en snabbis i stan, sen stannade vi på bryggan och fotograferade lite, jättemys ♥ Ni får se bilderna lite senare ikväll om Johan har fixat min laddare till datorn, annars får ni se dom imorgon!
Jag kom precis hem till pappa, för Frida och Klara var tvugna att plugga, så jag gick hit. Nu ska vi nog snart äta hoppas jag, för jag är döhungrig. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka boka in mig på ett spinning pass med mammsen, för det var sjukt längesen jag tränade!! Och nu taggar jag sommaren 2012. Fett med ös, medvetslös!

Vi hörs, ha det!
Puss babes ♥



















VILKEN SKA JAG HAAAAAAAAAAA ? panik...

THAT'S WHY YOU LEAVING ME LONELY

Hej mina finisar!
Förlåt för den dåliga uppdateringen igår & idag. Igår var jag med Fridisen hela dagen, vi var på Överby fast jag har tappat bort mitt bankkort så det enda jag köpte var Bodylotion, Bodybutter & Deodorant från Ginatricot (de har fått in smink och sånt, grymt!!) Frida var skyldig mig 120:- så hon köpte det åt mig.

Därefter drog vi hem till Frida och kollade Big Brother och Top Model Sverige, bästa! Sen körde Fridas mamma hem mig vid halv elva, för bussen gick inte.

Imorse när jag vaknade så tog jag en dusch, sen så tog jag bussen till mina kusiner vid halv två, har vart där sen dess & nu kom vi precis till min mormor, som fyllde 61 igår! Grattis världens bästa mormor <3

Vi hörs, puss älsklingar.


I'M BETTER ON THE DANCEFLOOR

Hej gooosungar!
Jag har precis kommit hem och fixat mig lite snabbt, för drar strax till Överby med Frida ♥ Jag måste verkligen hitta en vårjacka och köpa nya shorts/jeans!! Även fast det inte just nu känns som vår, så är den ju faktiskt påväg.
Skolan idag var kaos, hahahaha, bästa dagen.. Alla typ bråkade och vi hade 2 timmars håltimma, lovely! Men nu måste jag leta upp mitt bankort som jag tappat bort *lyckat*!
Ha det bra, puss ♥





BIG CITY DREAMS

Hej mina fina!
Idag har jag inte gjort så himla mycket, har varit hemma, pluggat Judendom, ätit, kollat Top Model och spelat piano. Vid fyra tog jag en promenix till pappa och sen gick jag och Josefina till Möllan. Där köpte vi godis och cola ♥ och just nu ser vi Sandor /slash/ Ida! Den filmen är faktiskt helt okejbra!
Förövrigt så blev jag sur alldeles nyss, vissa folk är ju helt sjuka i huvudet, om man säger så :) Jag går inte in på detaljer, men DRA åt helvete, tack!

Vi hörs, puss ♥


Min älskade syster har gjort collaget, läs hennes blogg HÄR!

IF WE DON'T

Hej!
Jag har precis tränat och nu sitter jag & väntar på att ett solarium ska bli ledigt... Segt. Det har inte hänt så mycket mer idag, satte mig ute på altanen när jag kom hem & har satt där tills vi åkte till sjukgymnasten. När jag kommer hem ska jag kolla gårdagens avsnitt av BB och kanske åka med till NIF & kolla på, får se!

Vi hörs, puss !


A-A-A-AMAZING

Hej !
Jag och Erik hade jättemysigt igår! Jag gick & mötte honom vid Nya Skolan, sen frös vi så vi gick in till mig. Efter de så satt vi och kollade Facebook, sen var jag tvungen att städa, så han satt och kollade på, hahaha! Han gick hem vid tio, och då gick jag ner & åt. Tack för kvällen bästa <3

Nu har vi precis haft idrott, och eftersom jag inte orkar bry mig har jag bara mjukisar & bulle idag, fint...?
Vi hörs, puss.

Gick inte att ladda upp en bild.......


VARJE ORD VERKAR HANDLA OM DIG

Hej goingar!
Jag mår myyycket bättre nu. Kom precis hem till pappa, och jag och mamma har vart och hälsat på hos gammelmormor ♥♥♥♥ Innan det så städade jag hela mitt rum, bytte sängkläder, hängde upp tvätt, bakade kladdkaka, plockade ur diskmaskinen och lärde mig spela "When you say nothing at all" på piano. Hahaha, en ganska lagom dag sådär!
Nu ska jag alldeles strax ut och träffa Erik. Mys ♥
Vi hörs, puss!




Osminkad och söt! (Tack luggen <3333333333)

BABY ME & YOU

Hej mina fina!
Jag kom precis hem, fick gå hem från skolan för mamma för jag har världens mensvärk *hata*. Jag håller på att plugga SO, om Judendomen (jättekul..?) eftersom vi har prov på fredag! Jag ska inte plugga så mycket, utan lägger mig nog i sängen och kollar gårdagens avsnitt av BB istället. Mysigt som få!

När Vicki slutar så ska jag ringa henne & så kommer hon antagligen hit. Vi kanske ska fortsätta på våran lista "vad som gör oss glada" som förövrigt är TOPPHEMLIG.. hahahaha.

Vi hörs, puss!!


I'M NOT GONNA NEED YOU IF I FALL

Hej gooooaste ni.
Förlåt för att jag suger på att blogga ♥
Men det händer inte så mycket, och jag gör aldrig någonting typ, hahaha.. Filmen igår var faktiskt bra. Jag gillar inte rikigt animerat och sånt, men den var faktiskt spännande!! Det var asmysigt att träffa Fridisen också, har saknat henne sjukt ♥♥♥♥ ÄLSKAR DIG.
Idag har jag tränat, och nu ska jag kolla gårdagens avsnitt av Big Brother.
Vi hörs imorgon eller senare, puss !


ooooj vad gamla... hahaha usch!!




I'M FEELING AWESOME

Hej goingar!
Jag vaknade vid kvart i elva, så gick jag upp och åt frukost på altanen. Nu är det faktiskt nästan vår, älskar det!! ♥ Nu har jag precis fixa mig lite smått, jag ska ju inte göra så mycket mer idag än gå på bio med Frida, fast det kommer bli roligt!

Om jag hinner så ska jag även checka Ginatricot snabbt, för jag måste verkligen ha en ny jacka!! Det var egentligen det jag skulle köpa igår, men det blev tröjor (som vanligt) istället. Jag får tillbaka min systemkamera imorgon, så ni får bilder på det då!
Nu ska jag dra mig neråt och kanske ta en promenad med Izzy.
Vi hörs, puss ♥


ALLTING DU VÄNTAT PÅ

Hej mina fina!
Det känns awesome att äntligen ha en dator att blogga ifrån igen. Jag är just nu hos pappa och vi har precis sett Medlofestivalen, Loreen var bäst!! Det var tur att hon vann (fast Danny var lika grym typ). Vad tyckte ni?
Jag kom hem från Överby vid fem, och då gick jag hem och lämnade mina saker. Jag köpte tre assöta tröjor och några nagellack på Överby. Därefter gick jag ut med Frida, vi kom inte så långt utan stannade på Nya Skolan och gungade. Sen så skulle hon hem, så jag följde med hem till henne. Där firade vi henne bror, som fyllde sju idag, grattis Elliot ♥
Sen kom jag hem vid tjugo i åtta, och då sprang jag och Josefina och köpte pizza och sen gick vi hem och kollade Melodifestivalen.
Nu ska jag snart se en film, så vi hörs imorgon!
Puss ♥



IT'S NOT ALWAYS EASY

Hej goooingar!
Jag och Vicki är precis påväg till Överby , vet inte riktigt vad vi ska göra , men en fika på Espresso House lär det bli!
Vid två kommer även Sara, och så möter vi upp henne på Överby.
Inatt sov Vicki hos mig , vi somnade direkt efter Big Brother och blev väckta (hatahatahata!!!) halv tio, usch..

Ikväll ska jag, pappa, Josefina och Anna se Melodifestivalen, myyys'
Vi hörs, puss!


YOU'RE THE BETTER PART OF ME

Hej goseeeungar!
Jag och Vicki tog bussen till Willys & köpte godis, asgott. Vi skulle egentligen sett Justin Biebers film, men det gick ju sådär! Nu sitter vi i sängen och skriver en lista på allt som gör oss glada, b.la. att knäcka tårna, hahaha.

Vi hörs, OCH GLÖM EJ: NU ÄR DET HELG <3
Puss!


GIMME GIMME SOME LOVIN'

Hej goingar!
Jag kom hem från N3 för en liten stund sedan , det var jättemysigt där! Jag träffade Frida och Sofie där & sen mötte vi även Erik, Vicki och lite annat folk. Det var livekarusellen och typ tio band spelade. Jättemysigt!! Jag och Julia tog bussen hem tio i nio och sen dess har jag pluggat matte, eftersom vi har prov imorgon.

Nu ska jag se klart Big Brother, puss!


I WOULDN'T MIND IT AT ALL

Godmorgon mina fina.
Jag och Vicki kom precis till skolan, mamma körde oss (tack!!) Det är fan 2 meter snö, usch! Igår var det nästan sommar, men nu, snö. Jippie , eller inte. :D

Nu börjar våran hemkunskap, så vi hörs! Puss på er.


MY HEART SKIPS A BEAT

Hej goingar!
Jag är precis påväg till träningen. Göteborg var väl helt okej, vi fick ungefär en timme "fritt", så jag, Vicki & Maja gick runt och jag hittade en söt tröja från BIKBOK. Sen så fikade vi på Espresso House med några andra i klassen. Emigranternas hus sög, hahahaha.

Vi hörs senare, puss!


'CAUSE BABY I TELL YA

Godmorgon mina fina!
Jag har precis fixat mig och sitter nu och äter frukost. Om en halvtimme ska vi samlas på tågstationen, vi ska nämligen till Göteborg idag med klassen. Det blir väl sådär roligt, men vi ska iallafall besöka "emigranternas hus" eller vad det nu hette..? Jag ska även passa på att kolla Monki & så ska vi käka på donken, älskaälskaälska!

Vi hörs senare, puss!!


THEY SEE ME ROLLIN', THEY HATIN'

Slänger upp massa gamla cambilder, hihi ♥
HAHA, så himla gammaaaal usch ♥

THE ONE I'M LOOKIN' FOR

Hej babes!
Jag har precis sett gårdagens avsnitt av BB (Vad håller Hanna W och Kija på med?!). Nu skulle jag egentligen träffat Erik, som jag saknar något sjukt, men det blev inget, för han var tvungen att plugga. Tror jag träffar honom på torsdag eller något istället ♥
Nu måste jag verkligen plugga spanska, det kommer väl att gå sådär. Hahaha..
Jag har inget mer att säga, så vi hörs!
Puss ♥



ONLY FOR A LITTLE WHILE

Hej mina fina!
Jag och Maja sitter just nu utanför bildsalen & hon håller på att måla sin tecking som ska in senare. Imorse gick jag och Josefina tillsammans till skolan. Det var jättemysigt att inte gå själv, hahaha.

Nu börjar spanskan och jag måste verkligen koncentrera mig eftersom vi har prov på torsdag, jippie.
Vi hörs, puss!


DON'T BE AFRAID TO FLY

Hej mina fina.
Dagen har väl vart ganska mysig, Jennifer kom och hälsade på förut i skolan ♥ Jättemysigt. Tycker hon borde börja där igen. (Så om du ser detta, BÖRJA PÅ SYLTE IGEN!) Sen så drog jag och Vicki hem till mig efter skolan, vi käkade snabbt och sen drog jag och pappa till sjukgymnasten.
Jag kom precis hem därifrån, och det har inte hänt så himla mycket mer idag. Nu ska jag och Josefina bada!
Vi hörs, puss ♥





'CAUSE WE'RE TO HIGH

Godnatt mina fina ♥
Jag ska inte sova riktigt än, men Big Brother börjar ju om tio minuter, och ska sova direkt efter det, så gör ett sista inlägg nu istället!
Jag kanske bloggar imorgon när jag kommer till skolan, annars ska jag försöka att blogga innan jag går (det brukar aldrig fungera, för internet är konstigt på morgonen). Efter skolan så ska jag till sjukgymnasten som alltid, så jag bloggar på kvällen.
Hoppas ni har en bra vecka, så hörs vi.
Puss på er! ♥



IF YOU WANT MORE, THEN HERE I AM

Hej mina fina!!
Jag kom nyss hem från kalaset, jättemyyysigt var det ♥
Nu ska jag plugga äckelspanska för vi har prov på torsdag.. JIPPIE. Men ska skriva allt jag inte kan och så ska jag få hjälp med det på tisdag. (Kan ingenting.. älskar spanska alltså!)

Kanske träffar Vicki om en stund, men vet inte om jag hinner det.. får se!!
Vi hörs senare, puss. ♥

DAVID RODRIGUEZ

Snyggaste killen på jorden, JAG DÖR. ♥











HELL YEAH, DIRTY BASE

Godmorgon mina fina!
Gårkvällen blev hur lyckad som helst, vi hade jättemysigt!! Det tog ju dock en stund att komma hem från Willys, eftersom bussen bara gick varje timme, men annars så blev allt suveränt. Vi gjorde maten och kollade på Melodifestivalen samtidigt som vi åt. Sen tänkte vi se en film, men min dator är sjuuukt seg, så det blev ingen. Istället satt vi och kollade Big Brother-klipp och kollade efter snygga killar, hahaha (Sofie och jag hittade en som var HUUUUR snygg som helst!)

Nu ska vi snart på kalas hos min kusin som fyller 4 år. Grattis Simonpimon ♥
Vi hörs, puss!

Jävla iPhonebilder... får tillbaka min systemkamera i veckan, förlåt!!













JUST IN TIME

 

Hej jävla idioter (inlägget togs bort, ÅHHH VAD ARG JAG BLIR!!)

Idag har jag och Vicki vart på överby, det var asmysigt! Jag köpte en stor och jättego tröja från Cubus (kostade bara 29:-) Perfekt till sommaren och till stranden! Längtaaaaaar.

Nu ska vi till Willys, med Ida och Sofie och handla mat tills ikväll, vi ska ha typ "halv åtta hos mig" hemma hos mig, kommer bli jättemys!
Vi ska äta kyckling och potatisgratäng & creambrulé, sen ska vi se Melodifestvalen och mysiga!

Vi hörs, puss.

 


YOU DRIVE ME CRAZY

Hej på er.
Just nu är jag hemma hos Jennifer. Vi har precis vart på ICA och köpte kladdkaka, sådär lagom nyttigt.. eller? Men det är ju faktiskt fredag idag och skitsamma liksom.

Efter skolan så gick jag och Vicki hem till mig och åt mat, sen så kollade vi på "Unga Mödrar", sämst. HAHAHA. Det har inte hänt så himla mycket mer idag, men nu är det helg så jag är ASGLAD. ♥

Vi hörs, puss.

HAPPY BIRTHDAY JUSTIN ♥♥♥

Idag fyller mig älskling år! Grattiiis, jag älskar dig ♥♥♥♥
Jag har skrivit grattis på alla möjliga ställen, twitter, facebook, instagram osv. Hihihi. Han är bäst!!
Dagen har varit asbra, jag och Vicki satt ute och åt efter skolan. Därefter cyklade vi till Netto och köpte tuggummi, underbart! Det var verkligen sjukt fint väder idag. Jag gick till pappa för ungefär en timme sedan, och det var inte ens kallt? Jag gick i jättetunna strumpbyxor och frös ingenting! Älskar detta ♥
Nu ska jag dra, vi hörs puss! ♥
GRATTIS IGEN ÄLSKLING.
#happybirthday #justinbieber #SWAG

Update: Fick A på mitt SO-prov idag, TACK JUSTIN! ♥
Justin Bieber – Live My Life
Justin Bieber – Live My Life
Justin Bieber – Live My Life

HAPPY ENDING

Hej mina fina, förlåt för att jag inte bloggade igår. Min mobil var död ungefär hela dagen, men det hände inte så jättemycket, så ni missade ingenting. Jag var hos sjukgymnasten som vanligt, sen städade jag mitt rum & kollade på det avsnittet av Big Brother jag missat.

Just nu är jag i skolan, fast vi inte börjar förrän om tjugo minuter. Mamma körde mig och orkar inte gå. Förresten, så fixade jag mitt fritidskort igår, äntligen!!

Vi hörs, puss.


RSS 2.0