SHOW ME HOW YOU DO

Hej på er!
Just nu är jag hos mina kusiner och passar om, för deras mamma jobbade sent. Jag och Ida ska strax spela Kalle Kunskap, asmysigt.
Skolan idag var sådär rolig, men det funkar.
Ikväll när jag kommer hem ska jag plugga massor, för vi har tre prov om 2 veckor och jag taggar att få A.
Men see ya later aligator!
Puss.



FJÄRDE DAGEN

Något som får mig att gråta.
Jag gråter alltid, varje gång, när jag kollar på "Extreme Home makover". Jag vet inte varför, men när dom blir så glada och börjar gråta. Jag kan inte låta bli, jag gråter hur mycket som helst!
Eller när jag kollar på Idol t.ex. och så kommer dom vidare, haha det är så himla gulligt! Jag kan inte låta bli att gråta.

Visst, ibland gråter jag åt andra saker. Men det behöver vi inte ta upp. ;)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

YOUR TEARS DON'T FALL

 

Med dessa två skitsöta bilder, från idag säger jag godnatt.
Vi hörs imorgon, puss!

HUNDRA ARMAR, MULTITASK

Hej på er.
Jag har inte haft så mycket blogglust, och har inte haft tid idag heller.
Idrotten var inställd, så slutade halv tre, drog hem direkt och gjorde pannkakor. Sen vid fem kom pappa och hämtade mig, för jag skulle ju till sjukgymnasten. Drog därifrån vid sex (efter att jag suttit och väntat på att få en ny tid i tjugo minuter!!!)
När jag kom hem så hängde jag upp tvätten och nu håller jag på att städa rummet. Ska strax hoppa in i duschen och därefter sova, typ.
Imorgon har jag tandläkaren, jippie!
Vi hörs, puss på er.




TREDJE DAGEN

Två gamla låtar + ett minne jag har med dem.
Fm Static – Hey Now (What Are You Waiting For Album Version)
Haha, jag har ett så sjukt roligt minne med denhär låten!
Jag, Frida, Klara och Jennifer (tror jag) var hemma hos mig och spelade den utomhus medans vi dansade och hade värsta operan typ! Haha, tror inte ens dom kommer ihåg det. Men vi dansade iallafall och hade skitroligt, sen när låten precis var slut så dök vi i poolen och sen så var det slut. Det kanske inte låter så roligt, men gud vilket minne! ♥
The Cast Of 'High School Musical' – High School Musical 2 - The Megamix (Full Version)
Denna låten har vi också ett sjukt roligt minne med!
Vi härmade hela denna musikalen (om ni har sett High School Musical 2) och gjorde exakt som dom gjorde.. Eller rättaresagt, vi försökte. Vi var ungefär 10 stycken, och vi hade klätt ut oss och jag var Gabriella och Ryan, Sofie var Sharpay, Klara var Troy och så hade vi massa som var i bakgrunden. Sen tränade vi ungefär en månad och sen visade vi upp den till alla på skolan. Det var sjukt roligt!

Hittade ingen bra bild, sorry!

IT'D BE A HOMERUN

Hej på er!
Hinner inte blogga så mycket, för måste plocka ordning i mitt rum och sen duscha innan vi ska till mormor. Jag har vart med Albiona hela dagen och vi har haft det myysigt! Först kollade vi på Wildchild och sen satt vi och snackade om allt möjligt, älskar dig bästa!

Nu ska jag ta en lång dusch, puss!


Söt bild från Stockholm, saknar mitt hår! :(

ANDRA DAGEN

Min tro.
Jag tror varken på Gud eller något annat, varför jag konfimerar mig är för att jag vill umgås med mina vänner. Och tyck vad ni vill, men det är upp till mig. Jag tror på kärleken ♥








I ONLY NEED YOU WHEN I'M BREATHING

Godmorgon på er!
Jag har precis slängt upp en toffs och sminkat mig lite snabbt. Om ungefär en halvtimme går jag och möter Albiona vid bussen, har saknat den tösen något sjukt! ♥ Vi kommer säkert ta massa bilder, så lägger upp dom sen isånnafall!

Igår var jag ensam hemma hela kvällen till halv ett, så jag hade ingenting att göra. Det var därför jag gjorde en liten snabb design och grejade med lite tidsinställda inlägg osv.

Vi hörs senare, puss!



FÖRSTA DAGEN

Mina bästavänner.
Mina bästavänner är absolut Jennifer och Vicki. Jennifer blev jag bästis med på höstlovet 2009 och Vicki blev jag bästis med i mitten av 2010. Dom är verkligen världens goaste personer!! Vi har alltid roligt tillsammans. Jag och Jennifer är inte med varandra lika ofta längre, men vi håller fortfarande kontakten och berättar nästan allt för varandra. Jag och Vicki är med varandra nästan varje dag (det borde ni märkt) och vi pratar om allt möjligt tillsammans.
Ni betyder sjukt mycket båda två, ska ni bara veta!!
Jag älskar er. ♥
Jag har även många sjuuukt andra vänner som betyder sjukt mycket. Ni är bäst!






























I'M LOVIN' ANGELS INSTEAD

Jag får väl försöka en gång till då. Men nu ska jag göra dom tidsinställda, så dom kommer automatiskt varje dag (jag har ändå inget bättre för mig just nu.)
DAG 1- Mina bästavänner
DAG 2- Min tro
DAG 3-  Två gamla låtar + ett minne jag har med dem.
DAG 4-  Något som får mig att gråta.
DAG 5-  Vad finns i min handväska.
DAG 6-  Favoritplagg i garderoben.
DAG 7- Så ser mitt rum ut.
DAG 8- Detta ångrar jag.
DAG 9-  Mina rädslor.
DAG 10- Den bästa dagen i mitt liv

I'M BETTER ON THE DANCEFLOOR

The Monster Goes Rawrr – I'm (Significantly) Better (Than You (Yes You)) On The Dancefloor
Tack för låten Jennifer ♥♥♥♥
Nu drar vi till farmor, puss! ♥

COME ON BABY LET ME SEE

Godmorgon på er!
Jag har precis duschat, ätit frukost och sminkat mig. Snart ska jag platta håret och sånt, för vid fyra ska vi ju till farmor och farfar som jag skrev igår.  Innan det kanske jag ska till Frida, men vet inte riktigt om jag känner för att gå ut.
Jag har inget mer att säga, puss! ♥




HISS DISS HISS DISS HISS

Först och främst vill jag börja med att hissa http://blogg.se nya "design" -
Skitsnygg, eller vad tycker ni? Det ser mycket bättre ut och enklare att hitta grejer och sånt. Skitbra!



Update:
Såg nu att "Stil" bara var tillfälligt, och den vanliga blogg.se kommer tillbaka efter helgen. Därimot kan man blogga på Stil som b.la. http://annawii.blogg.se/ gör. Om man vill blogga på Stil så måste man "söka" in och det gör man genom att maila [email protected] och berätta om den bloggen man tycker borde ha "Stil".


Nu är det bestämt, jag ska till tandläkaren på tisdag 31/1 -
Åh, jag hatar det! Det är så himla äckligt när dom ska pilla i ens mun, och så ställer dom massa frågor när man har en hel hand i munnen. Hur ska man kunna svara?! Herregud.. Och när dom ska ta en bild på tänderna, och man får bita på dendär grejen. USCH, så himla obehagligt. Fyfan!



KEEP US STRONG

Hej på er!
Jag och Josefina har precis sett klart Abductions, den var hur grym som helst! Han är ju gaaalet snygg ♥ och tjejen var verkligen skitfin! Innan det var jag ju hos Frida och vi låg och spelade Hello Kitty Beauty Salon hela kvällen. Mitt och hennes nya favoritspel på iPhone ♥ Imorgon ska jag till min farmor och farfar, för min kusin fyller år! Grattis Wilma ♥ Så vi ska dit vid fyra, och så är vi väl inte där så länge. Imorgon kväll ska jag nog träffa kompisar, eller något!
Haha, nu ska jag köra en hiss/diss.
Puss på er! ♥



FOREVER IS A LONG TIME

Hej på er!
Sitter just nu hemma hos bästa Frida. Vi myser och pratar om allt mellan himmel och jord, älskar dig. ♥ Skolan idag var skitseg, och jag orkar verkligen inte gå dit någon mer gång. Men det är ju helg nu, så jag tänker positivt! Jag saknar även min Jennifer något extremt, men vi ska nog vara på måndag!! Hihi ♥
Jag ska nog snart dra mig hemmåt för Josefina är hemma helt själv, och jag är ju så snäll så. Efter skolan köpte jag godis och cola (som jag redan druckit upp). Det var det bästa som hänt idag.. ILLA.
Men orkar inte blogga mer, puss!





Ja, jag vet att alla lägger ut sånna här på sina bloggar. Men kände igen mig så, så var nästan tvungen! ♥ Kolla tumblrn: http://teenagerposts.tumblr.com

AI SE EU TU PEGO

Hej på er!
Skolan var helt okej idag faktiskt, trots alla omogna och små fula ungar som jag stör mig på något grovt. Men struntsamma!
Ska snart ta en promenix till pappa, för är hos mamma just nu (har inga nycklar till pappa, så därför får jag alltid gå hit efter skolan och sen gå till honom när han kommer hem.) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog se någon film och sova ganska tidigt, så jag orkar med sista dagen i skolan imorgon då!
Imorgon så ska jag och Josefina se klart på Abduction (en asgrym film med den snygga Taylor i Twilight) med massa godis och cola ♥ puss bästa du!
Vi hörs, puss!



DEN ENDA GÅNGEN DU ÄR NÖJD

Godmorgon, har precis fixat mig. Försov mig till 07.00 istället för 06.15, men jag hann ändå! Ska nog sluta ställa klockan så tidigt eftersom jag hinner ändå, så kan jag sova längre.

Nu måste jag skynda mig att äta, och sen tror jag att pappa kommer ner och kan köra mig. Hihi, vi hörs!

PUSS


JAG GÅR NER FÖR DEJ

Hej på er.
Ska snart hoppa in i duschen, för kom nyss hem från sjukgymnasten. Det blev inget stan med Vicki efter, eftersom hon tydligen hade träning.. Så vi får ta det någon annan dag.
Det går jättebra hos sjukgymnasten, för dom som undrar.. Haha, i början tog det en timme, men nu gör jag klart det på ungefär en halvtimme.
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, spelar lite gitarr (vilket jag ska börja i) och sen har jag käkat.
Men vi hörs,puss ♥

image description


I DO ANYTHING I COULD FOR YOU

Hej på er.
Jag är redan klar, har blivit skitsnabb på att fixa mig. Nu sitter jag ner och dricker te, för vi har ingen frukost, och så hoppas jag att pappa kommer ner snart och kör mig till skolan.

Idag efter skolan ska jag till sjukgymnasten, sen efter det ska jag och Vicki in till stan en snabbis & ikväll ska jag nog träffa Jennifer.

Men vi hörs mer sen, puss!


SKA VI GÖRA NÅTT ÄCKLIGT BABY ?

Hej på er!
Sitter nere i soffan och kollar när pappa spelar Wolfenstein. Det är ett sjukt läskigt spel om typ nazismen och massa läskiga "djur" som tyskarna skapat. (Man ska döda dom osvosv.)
Ska snart gå upp och kolla på Gossip Girl, om jag får datorn att fungera. Men det kan ju smarta jag fixa hur enkelt som helst.. Eller? ;)

Vi hörs, puss ♥
image description
image description
SÖTASTE JAG SETT ♥

DAMN, DAMN, DAMN

Hej på er.
Pappa körde mig till skolan för en halvtimme sen, så har suttit här en stund. Nu kom dock Maja och satt med mig, så jag slipper sitta helt själv.

Idag börjar vi 08.15 med NO och Matte, rolig morgon? Fast nej.. Efter lunch blir det bild och då ska jag fortsätta med min Nyan Cat!

Vi hörs, puss på er!


ALL THE CRAZY THINGS WE DID

Anonym om YOU ARE BEAUTIFUL:
Vad heter du på Wordfeud? :*<3
Svar: Jag heter "liisawhn". Haha, skitfult.. menmen! Men om ni vill spela med mig, var beredda på att förlora.

Hej på er.
Vicki följde med mig till sjukgymnasten, tack ♥ Det är verkligen dötrist att vara där helt själv och inte ha någon att prata med. Men på onsdag (när jag ska dit igen) ska jag ha fixat massa låtar till min iPhone, så jag kan lyssna på något annat än P3.

Jag har precis ätit yoghurt och nu ska jag plugga lite engelska som är tills på onsdag.
Vi hörs sen, puss ♥



Söt bild från igår!

YOU ARE BEAUTIFUL

Hej på er.
Åkte inte till Älvhögsborg, för fick typ feber.. Så låg nere i soffan och kollade när pappa spelade krigsspel. Mysigt som få ♥ Sen gick jag och pappa en långpromenix med hunden och efter det åkte vi och köpte pizza, älskar dig pappi.
Nu har jag precis duschat och det var aaaaasskönt att tvätta bort sminket och sånt. Ska snart hoppa i säng och spela Wordfeud och kolla på något på min Kanal5play-app!
Vi hörs imorgonbitti kanske, annars hörs vi vid sju, för har sjukgymnasten direkt efter skolan, så hinner inte blogga då. Puss på er! ♥





IF YOU EVER LEAVE ME BABY

Hej på er!
Jag och Frida åkte aldrig till stan för att det blev för sent och för att tydligen spelade inga just då. Så vi sket i att åka dit och drog hem till mig istället och kollade A Cinderella Story för ungefär 20de gången. Den är världens bästa ♥
Nu ska jag bara fixa mig lite snabbt och sen drar jag till Älvhögsborg med Matilda och Hanna och kollar Vicki's och deras match.
Vi hörs, puss! ♥





YOU PUT IT DOWN LIKE NEW YORK CITY

Hej på er!
Jag och Frida har precis fixat oss fast hon är hur seg som helst, så hon är inte riktigt klar än. Om högst en kvart tar jag och Frida en promenix till Älvhögsborg, för det är ju final idag. Glömde även säga igår att SIF (tjejerna) alltså Vicki och dom, gick vidare! Asbraaaa kämpat b-rudarna.
Tjejernas final börjar inte förrän klockan sex, så jag ska hem emellan och käka och sånt. Vet inte riktigt vem jag ska åka dit med ikväll, men det löser sig nog.

Vi hörs, puss!







I MISS YOU

Hej på er!
Dagen har varit hur bra som helst, vi var på konfirmation mellan 10-15 och det var väl sådär roligt.. Sen drog vi oss vidare till Älvhögsborg med Klara, Frida, Ellen, Sara, Vicki. Efter en stund gick jag och mötte Erik! Träffade även massa mysigt folk där, så tack för dagen allihopa!
Vid halv sex drog vi till Hemmakväll för dom skulle köpa godis och sånt, sen gick jag Frida och Erik och träffade J, fast det var inte så himla roligt, haha, så vi tog bussen hem med Johan och Magnum.
Imorgon ska vi till Älvhögsborg igen för det är final, och SIF (Skoftebyn) gick ju vidare, grymt grabbaaar!
Slaggar hos Fridisen inatt, puss!







'CUS I DON'T WANT TO LEAVE THIS DREAM

Godmorgon gooodmorgon!
Har precis fixat mig för om en kvart ska jag åka till konfirmationen (som håller på i 5 timmar?!) och direkt efter det ska jag till älvhögsborg och kolla på Scandic/swaniacup som det tydligen heter nu.
Vet inte riktigt vad vi ska göra på konfirmationen, och kommer nog inte kunna blogga både för att man måste vara ansluten till WiFi och för att jag somnade inatt när jag smsade och glömde sätta i laddaren.. *suck* Har bara 20% och ska åka om tio minuter.
Nu måste jag ner och äta, puss!




Ska byta tröja... Vicki har med en!

YOU DA ONE

Hej på er !
Sitter just nu och spelar piano och har faktiskt lärt mig denna:
Demi Lovato – Skyscraper
Grym va? Det är jättelätt, sök bara på youtube och så lär man sig på högst en timme!
Ikväll händer inte så mycket, har lovat mamma att ha filmkväll med henne och egentligen skulle jag till älvhögsborg och kolla på cupen, men det är ju bara tjejerna idag så drar dit imorgon efter konfan och kollar killarna istället!
Så direkt efter konfirmationen imorgon drar jag till stan och möter upp Frida med Klara, sen så drar till tillsammans till Älvhögsborg och är där ungefär hela dagen! Det kommer bli asmys ♥
Nu ska jag måla naglarna, puss!


Söt bild sedan förra våren!

COME ALIVE

Har inte orkat blogga, men slänger upp dagens outfit. Puss!


LOSE YOURSELF TONIGHT

Hej på er.
Orkar inte blogga så mycket, men just nu är jag med Vicki. Vi gör inget roligt alls.
Hejdå.



DREAMS ARE MY SAVIORS

Hej på er, träningen gick asbra! Nu ska jag och kolla på NIF (ska sluta.. så är där sista gången nu och kollar) Varför jag slutar? Jo, för jag är rädd att jag kommer göra något med mitt knä som inte är helt bra än, och jag tycker inte det är värt risken (bättre jag tränar upp mig och kör 110% sen istället, eller hur?)

Vi hörs, puss!


MOT SJUKGYMNASTEN

Hej på er!
Hinner inte skriva så länge, för ska åka till sjukgymnasten om tio minuter ungefär. Sen ikväll så kanske jag ska till NIF, men vet inte helt ärligt om jag pallar. Jag tror faktiskt jag ska strunta i gymnastiken ett tag nu och köra spinning och när jag fyller 15 blir det gymmet!
Skolan idag har väl vart ganska seg, inte hänt så mycket och sååå.. men det funkar, som det alltid gör.
Jag looovar att vi hörs direkt när jag kommer hem, så puss.





SAVE ME NOW

Hej på er.
Jag orkar inte blogga så mycket just nu, men sitter och pratar med Josefina om allt möjligt, älskar dig! Idag har inte hänt så mycket alls, jag var utelåst i en halvtimme, så jag kunde inte röra mina fingrar..
Sen när jag kom in satte jag mig nere och pappa kollade på massa grejer på hans nya PS3 och så pillade jag på våran surfplatta. ♥ Snart ska jag och Josefina ner och göra te och mackor, så mysigt!
Vi hörs, puss.. ♥





AS THE SNOW FLIES

Hej på er!
Jag och Vicki har precis ätit makaroner och bacon och nu sitter hon och spelar piano samtidigt som jag lyssnar på musik och kollar bloggar. Jag har seriöst inget mer att säga, är TPL.
HEJDÅ.



PROMISE ME YOU'LL THINK OF US

Godmorgon på er! ♥
Tänkte passa på att blogga lite medans jag väntar på att pappa ska bli klar. Han kör mig till skolan idag för han är så himla bäst!
Och vet ni en ännu bättre grej? Jag skulle visst inte till tandläkaren idag, för dom hade sagt fel dag eller något. Hihihi överlycklig! ♥
Vi hörs efter skolan, puss.


ph; we♥it - åååh, längtar efter sommaren!

DAGENS DISS

För det första:
Jag bröt av min LÄNGSTA nagel, det är så himla deprimerade. Jag har aldrig någonsin haft långa naglar och nu har tillochmed folk kommit fram och frågat om jag har lösnaglar. Sen skulle jag såklart sätta på mig skorna så himla konstigt så jag bryter av den?! ÅÅÅÅÅÅH, jag blir så arg.

Inte nog med det:
När jag sätter mig i bilen efter träningen förut, så säger pappa efter lite åkande att jag ska till tandläkaren imorgon?! Jag har ju ingen tid att lugna ner mig på eller någonting, och jag hatar tandläkaren.

Fy vilka problem jag har... nu ska jag ner och dricka te och äta mackor, puss. ♥

HEY, I HEARD YOU LIKE THE WILDS ONES

Hej på er!
Slutade fyra idag och skulle vara hos sjukgymnasten så jag hann inte blogga faktiskt. Hade ingen lust med det i skolan heller.
Det hände väl inte så värst mycket idag i skolan direkt, helt ärligt, det suger.
Men får hoppas på en bättre dag imorgon, eller hur? :) Nu ska jag gå och möta Josefina snart som kommer med bussen.
Vi hörs, puss! ♥

image descriptionimage description



SO WHAT, WE SMOKE WEED ?

Hej på er!
Dagen har varit hur mysig som helst. ♥
Orkar inte berätta så mycket mer, Jennifer är här nu.
Vi hörs, puss! ♥



DISNEY ON ICE

Godmorgon på er.
Vaknade vid tio och då gick jag upp och fixade mig, sen åt jag och Josefina frukost och om en kvart kommer mormor och hämtar mig för jag, min kusin Ida, mamma och mormor ska till Göteborg för att se Disney on Ice. Det kommer nog bli jättemysigt! ♥
Orkar inte skriva så jättemycket mer, men vi hörs ikväll.
Puss på er. ♥







DAAAAAAMN , SHE'S A SEXY BIATCH

Haha, ser ni vilken sjuuuk skillnad det är när jag har plattat håret? ♥
4

SVAR PÅ TAL

lovisa om MIN TJUSIGA BJÖRNF*TTA:
e du typ en kissie - wb ?..
Svar: Ja, klart jag är! Visst är vi lika? ;)

Godmorgon på er!
Har precis fixat mig och käkat frukost, nu ska jag bara platta håret så är jag klar. Idag ska jag träffa Albiona, om hon inte ska till Varberg, så kommer hon hit. Det kommer bli asmysigt, har verkligen saknat henne alltså! ♥♥♥ Sen så ska jag nog bara vara hemma med Josefina ikväll, för hon har väl inget annat att göra, och jag är ju så snäll så.. ;)
Förlåt för att jag bloggade så dåligt igår, men orkade inte. Johanna och hennes pojkvän kom hit och vi käkade, eldade upp granen och hade det mysigt.  Ni kanske får några fula bilder från igår, eller någon video när jag och Josefina har damp (som vanligt.)
Vi hörs iallafall senare, puss! ♥







MIN TJUSIGA BJÖRNF*TTA

Hihi, är helt kär i den! Och tror Kissie har en likadant.. Tufft? JA!
PUSS PÅ ER.

AMAZING

HAHAHA , söt bild jag hittade ju?
Nu ska jag börja gå mot pappa, för Josefina ville inte vara ensam hemma, och jag orkar inte bara sitta här och dö. Ikväll ska jag kanske på bandymatch med Wilmisen och Josse, men vet inte än.. Har ganska ont i huvudet och känner inte för att sitta där och frysa då. Men det ska jag kolla på senare!
Vi hörs, snart tror jag. PUSS!

ALLA HAR VÄL FALLIT NÅN GÅNG I TRANS

Godmorgon på er!
Idag har vi mentortid i tio minuter, sen slutar vi. Jag har tid klockan elva, så ska åka till skolan vid fem i kanske (mamma kör mig!) Sen så är man där i tio minuter och pratar enskilt med läraren och sen får man åka hem, underbart!

Annars idag vet jag inte vad som händer, Vicki är ju sjuk igen och alla andra har väl antagligen skola som vanligt? Men får kolla när Jennifer slutar, så är jag med henne ikväll.

Nu ska jag käka frukost, vi hörs!
Lägger upp den bilden med glosorna bara så jag kan få den till datorn.


BOY, STOP ACTING LIKE A BIATCH

Just nu håller jag på att lära mig att spela One Direction - What makes you beautiful på piano. Den är faktiskt enklare än man tror.
Slänger upp en asbra låt och lite fula bilder på mig.
PUSS!
Katy Perry – Peacock <-- aawesome!

GET HIGH ON LIFE

Hej på er.
Skolan idag var väl helt okej, sjuuukt tomt utan Jennifer och Vicki, buhu. (Vicki är sjuk, och Jennifer har bytt skola, som ni antagligen förstått)
När jag kom hem från skolan gjorde jag mat och kladdkakemuffins ♥ KÄRLEK. Jag kanske ska träna ikväll, eller så träffar jag Jennifer, för saknar henne något sjuukt?!
Imorgon har vi bara skola i tjugo minuter, för vi har ett kort mentorsamtal (enskilt) sen så är jag ledig! Ska åka och simma med mamma, för att träna upp mina ben. Det blir nog skönt, även fast jag har världens träningsvärk i benen sen igår.. Haha.
Puss, vi hörs.


Ja, jag har målat i mina ögonfransar, skulle bara kolla hur det blev. (Jag vet att man inte tänkte på det förrän jag skrev detta heller, hahaha.)

HEMKUNSKAP - LASAGNE

Hej på er och godmorgon!
Förlåt för att jag inte bloggade igår kväll men mamma stängde av internet. Det gick jättebra igår hos sjukgymnasten, sen åkte jag och kollade på NIF. Längtar tills jag får börja träna igen!

Just nu håller vi på med att göra lasagne i hemkunskapen, mys!

Vi hörs, kyss!


Jag vill bara säga att du är bäst och jag älskar dej! pussssss! / anonym.....
AHAHAHAHAH! bilden asså....

LAY AWAKE AT NIGHT

 

 

 


WE MUST STAND TOGETHER

Godmorgon på er.
Har precis fixat mig och nu sitter jag här nere och äter frukost. Pappa har lovat att köra mig idag, så har inget bråttom alls!

Vid nio hämtar mamma mig på skolan och vi åker till NÄL (jag vet, kunde likaväl stannat hemma i 45 minuter, men nej det får jag inte.)

Sen har vi profiltid sista 3 timmarna, så slänger upp något inlägg då, lovar!
Puss på er.
Är verkligen skittrött.. Så förlåt för dåliga bilder.


WHO CAN BRING ME BACK TO YOU

Hej, förlåt för den hemska uppdateringen.
Har bara struntat i bloggen helt, för orkar inte...
Men nu är jag back on track och lovar att blogga, ganska mycket nu när skolan har börjat! ♥
Göteborg var asmysigt, hittade massooor med grejer som jag lovar att ni får bild på snart. Vi kom dit vid åtta, käkade frukost på tågstationen, sen öppnade ju affärerna vid tio, så vi gick runt där lite innan det. Drack Frapino och hade det mysigt.
Sen när affärerna öppnade så gick vi in i nästan alla, och det var galet mycket rea. Hittade asbra fynd, för ungefär 30:- - 100:-, hur bra är inte det? ♥
Har inte så mycket mer att säga, utan jag bloggar mer imorgon bitti.
Ska till NÄL imorgon för att har fått en återkallning med mitt knä, så ska typ magnetrönka det och sånt. Var även hos sjukgymnasten igår, och ska dit varje måndag och onsdag klockan fem.. KUL.
Vi hörs, puss. ♥












Mitt fina bästishalsband med Vicki ♥




Bästa Paulo ♥


Bästa David ♥




GÅRDAGEN

Godmorgon! Tänkte passa på att berätta lite om gårdagen, innan jag ska åka till mina kusiner om en timme (Ida fyller 7 år, GRATTIS! ♥)
Igår var jag, mamma, Johan, Uffe, Mirre, Mowgli, Jenny, Patrik och Plinge (hahaha, alla mammas kompisar!) ute och åt. Först var vi hemma hos Uffe och spelade bowling på Wii, sen drog vi allihopa till New Place och käkade, och efter det gick vi till Buddy's och bowlade. Jag kom sist.. haha, eller nej. Näst sist tror jag.
Orkar inte gå in på detaljer, men slänger upp lite bilder jag tog igår.
Vi hörs, puss.















I'M JUST HAVING FUN


hahahahahahaa, herreguuud.. hur har jag sett ut?

Nu ska vi och bowla, ha det! ♥





SICK OF CRYING, TIERD OF TRYING

Hej på er!
Har spelat piano hela morgonen, och kan nästan "River flows in you" nu.. Fast den enkla versionen då. Nu ska jag strax platta håret och sen så ikväll ska jag bowla med mamma och några av hennes kompisar. Mysigt! Sen händer det väl inte så mycket mer idag.

Jennifer sov här inatt och det var mysigt, vi somnade ganska tidigt för båda var hur trötta som helst. Men älskar dig. ♥
Vi hörs, puss!

ALL THE MEMORIES

HEJ MINA FINA.
Jag och Jennifer kom precis hem från Sara, där Vicki, Klara, Shanice och Frida var. Vi kollade på Submarine (vilken var den sämsta filmen jag sätt!) Så vi bytte till Hjälp och det är ju något fruktansvärt bra. HAHA galet.

Inatt sover Jenniferbabe här, och har verkligen saknat henne! DU ÄR BÄST HJÄRTAT. ♥
Har faktiskt ingenting mer att säga, så puss!

LÄNKBYTE - VICKI CORNELIUSSON

Tänkte bara tipsa om Vickis blogg, som hon startade igår! Jättebra faktiskt, och den ursnygga designen är gjord av mig, hihi.  Hon ska skriva mest om sin vardag och sånt, men tror även hon ska köra några hissar/dissar ibland. (Tror även jag kommer gästblogga på den någongång emellanåt.)
Så läsläsläsläs!
Tryck här eller på bilden.
Finaste bilden jag hittade.. hihi.

MCKINLEY

Hej på er!
Direkt när jag vaknade och hade fixat mig kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Överby. Mamma skulle köpa ett par nya skor, smink och lite smågrejer. Jag hittade även en superdupersnygg McKinley jacka från Intersport som jag övertalade mamma att köpa (och BF2.. hahahaha!). TACK MAMMA! ♥

Kom hem för en stund sedan, och nu ska jag snart börja göra Tacos. Ikväll kommer bästis hit och sover här, har saknat den människan alltså! Vi kanske drar till Sara, för de ska ha filmkväll, så det blir nog mysigt.
Vi hörs, puss.


Mycket snyggare på! 1299:-, Intersport (REA!)

Vicki gästbloggar! - http://vickicorneliusson.blogg.se/

hej töntar!
Jag tyckte lisa inte hade bloggat på ett tag så gullig som jag är så gör jag ett gästinlägg. Igår sov lisa hos mig, och idag har vi inte gjort så mycket. Vi har mest nördat Guitar hero, hahah! har inte så mkt mer att skriva pusshej!
Sötaste brudarna i stan!

AND I WON'T LET GO

Hej!
Jag, Vicki och hennes lillasyster Ida har precis käkat pizza och haft det gött! Vickis föräldrar är på någon bal, så vi håller just nu på att ta en ny bild till Vickis nya header och spelar GH. Det var hur längesen som helst, men jag är fortfarande så grym som alltid! ♥
Annars har vi inte gjort så jättemycket idag faktiskt. Men imorgon så ska nog träffa några, hoppas jag.
Ni får bilder strax, för vi ska ladda över dom till datorn nu.
Puss på er! ♥

MEN ATT STANNA KÄNNS SÅ RÄTT

Godmorgon på er!
Inatt somnade vi vid ett, efter vi kollat på Beverly Hills och Wilma kliat mig på armen. Kärlek till dig Wilmis ♥
Vaknade vid fem av att Vicki puttade in mig i Wilma och då gick jag och la mig i Vickis säng istället. Vi sov till ungefär tolv, sen gick vi ner och kollade på Sjunde Himlen och åt frukost.
Nu håller vi på att fixa oss och sen vet jag inte riktigt vad som händer.  Ikväll så blir det filmkväll @ my place. Vet inte riktigt vilka som kommer, men det blir nog myyyys!

Vi hörs, puss. ♥
Skit söt cheyyy !

BEVERLY HILLS 90210

Hej på er.
Inatt sover jag hos Vicki med Wilma. (Och Vicki såklart!) Jättejättemysigt. Ni är bäst. ♥
Kan inte skriva så mycket för deras tangentbord låter så himlans högt, och Vickis familj sover.
Dagen har varit helt okej, var hemma och kollade MTV till sju ungefär, sen drog jag mig mot Vicki.
Vi gick ut och träffade Liam och Paulo, men inte så länge.

VI HÖRS.
PUSS.
Btw, Jennifer. Älskipälski har alltid varit mitt ord! ;)





PLAIN JANE

Sitter och kollar på Plain Jane på MTV just nu. Det är asbra! ♥
Vi hörs, puss älskipälsklingar.

UPDATE: Nu kom min älskade pappa med semlor, älskar dig! ♥

GET IT RIGHT

Hej älsklingar ♥
Jag och Josefina har precis städat hela övervåningen, sen kom hennes pojkvän så dom gick ner och gjorde pannkakor. Jag passade på att fixa mig lite, för Wilma och Vicki kommer snart hit tror jag.
Nu ska jag ner och kolla på MTV. Det måste ju gå något bra program där nu.
PUSS. ♥

I SEE YOU STANDING HERE, BUT YOU'RE SO FAR AWAY

Godmorgon på er.
Har precis tagit en långdusch, och nu sitter jag och pappa i köket med varsin dator och ska snart äta frukost. Haha, han åkte hem bara för att få upp mig ur sängen och setill så jag äter ordentligt med frukost. Gulligt!

Om någon timme eller två kommer Wilma och Vicki hit, för dom har varit och åkt skridskor. Och så ville jag verkligen träffa dom idag, så dom sa att dom skulle komma hit direkt efter.

Sen ikväll kanske jag och Vicki ska träffa några, men vet inte riktigt om det blir så. Ni får veta mer om det senare isådanafall.
Puss, vi hörs!


Fin bild!

I KNOW THAT WE'VE SEEN BETTER DAYS

Hej på er!
Jag och Vicki såg precis klart "A Cinderella Story". Det är verkligen min favoritfilm, så himla gullig! ♥♥ Direkt efter det skulle vi gå ut, för det snöade (trodde vi) men det regnade. Så vi gick in direkt igen, haha.
Nu ska vi skypa med folk, så vi hörs senare.
Puss. ♥





I GOT A HANGOVER

Hej på er.
Denna satt jag och Vicki och höll på med från 20.00 - 22.00 och visst blev den grym! Vi gjorde inte så jättemycket mer igår än att göra dendär. HHAHA!
Men iallafall så gick Vicki hem vid 22.00, då satte jag mig i köket och pratade med Jennifer i telefon i ungefär en timme, samtidigt som jag drack Oboy och åt klementiner. Myyysigt. ♥

Idag ska jag träffa Sofie och Frida om en stund tror jag. Det kommer bli asmysigt! Sen ikväll drar jag ut med Vicki, Ida, Sofie, Liam, Mladen och Paulo. Har verkligen saknat de grabbarna alltså.

VI HÖRS.
puss på er.









l♥ve

BÄSTA LÅTARNA I HELA VÄRLDEN.
MINA SPOTIFYLISTOR:
lisa♥
Fairytale of Newyork♥
Fina! <-- Tack Jennifer. ♥

HIGH HEELS, HIGH HOPES.

Hej på er.
Förlåt för att jag inte hann blogga imorse, var helt död när jag vaknade och sen ringde Josefinas pappa och sa att han skulle hämta oss halv ett, och då var klockan tolv. Så vi fixade oss superduper snabbt och sen drog jag, Josefina och Vicki till Överby, fast Josefina skulle bara in på Pondus, sen skulle hon och hennes pappa åka igen.

Men jag och Vicki gick runt och kollade och jag hittade faktiskt lite saker, slänger upp bilder i slutet.
Sen tog vi bussen hem, och jag gick till pappa, där var det såklart låst och jag har inga nycklar.. Så gick till Frida och lånade deras telefon och ringde mamma, eftersom min mobil var död. Sen gick jag hem till mamma och nu är jag här!
Nu ska jag käka pizza och sen ska jag vänta på att Vicki kommer hem, så ska vi dra ut och träffa folk!
Puss på er. ♥


Stickat, Lindex 199:-


High heels High hopes, H&M 129:-


Sophie Jeans, Ginatricot 299:-



I CAN'T DREAM WITHOUT YOU

Hej på er!
Filmen var gryyyym, så himla gullig, romantisk och allt. Ni borde verkligen se den! ♥
Kom hem vid halv nio, då tappade jag och Josefina upp ett bad, sen badade vi en timme och pratade om allt möjligt och sånt. Jättemysigt, älskar dig systermin. ♥
Nu kollar vi på Gossip Girl och äter godis, pocporn och dricker cola. Imorgon blir det Överby med Vicki och kanske Jennifer.
Men vi hörs innan dess, puss! ♥

NEW YEAR'S EVE


FÖRSTA DAGEN 2012

Hej på er.
Vaknade vid ett idag, för somnade inte förrän halv fem igår, så då gick jag upp vid halv två och åt frukost, sminkade mig och sen kom Vicki vid två ungefär. Nu håller hon på att ta en ny profilbild och jag passade på att blogga lite.
Vid 18.00 ska jag, Ida, Sofie och Vicki på bio och se "New Years Eve". Någon som har sett den? Tycker den verkar ganska bra faktiskt! Sen ska vi nog kolla lite i affärer och sånt, behöver nya kläder & har ju 3000:- så!

Vi hörs senare, hoppas ni har en bra dag, första dagen på 2012.
PUSS.

LIKE IT'S YOUR LAST

Med dessa bilder säger jag godnatt, så hörs vi imorgon!

Passar på att slänga upp mina nyårslöften också:
* Gå upp i vikt.
* Inte äta godis på vardagarna (utom lov då)
* Satsa 110% på skolan.
* Göra hårinpackning & ansiktsmasker minst 1 gång i veckan.
* Vara nöjd med mig själv.
* Bli en belieber igen. <3
* Aldrig börja röka!
* Inte platta håret varje dag. (Sova i flätor.)
* Aldrig ha mjukisbyxor i skolan, vara superduper fixad varje dag!
* Aldrig bita på naglarna igen.

Visst var det bra? Tror faktiskt jag kan klara det.. Några punkter iallafall. Puss, godnatt.


NYÅR 2011/2012


vicki gästbloggar !

Hej, jag har inte speciellt mycket att skriva men märkte att lisa inte bloggat på några timmar. Imorrn ska jag och lisa och några andra kompisar gå på bio. Eftersom att jag har varit sjuk hela lovet fram tills nu så ska jag och lisa hitta på massa kul, dom dagar som är kvar. Vi har även ett nyårslöfte som är att inte vara sura på varandra och ge varandra komplimanger. För även om jag och lisa är bästisar så bråkar vi nästan varje dag och är alldeles för dåliga på att berömma varandra! Men nu blir det ändring på det ! Nu ska jag sova, pusshej !

GOTT NYTT ÅR


RSS 2.0