WHAT IS IT TO SHOUT ABOUT?

Hej.
Jag har vart hemma från skolan idag, och eftersom internet inte funkat så har jag inte kunnat blogga. Men nu har pappi fixat det, så jag slänger upp ett lite inlägg.
Jag har väl mått helt okej idag faktiskt, men igår hade jag feber och ont i huvudet, så eftersom pappa är så snäll så fick jag stanna hemma idag. Och jag har faktiskt pluggat NO hela tiden, så jag måste ju ha blivit lite smartare under denna dagen iallafall.
Har även kollat på Svärföräldrarna från Helvetet, som är ett "nytt" program på Kanal 5. Riktigt bra faktiskt, ska nog se ett avsnitt till ikväll.
Nu ska jag kolla FB lite till och sen ska jag stänga av datorn för fick bara sitta här en kvart.
Puss på er, vi hörs imorgon om internet på mobilen funkar!
image description
image description

AND GET MY ASS OUT OF TOWN

Hej allihopa.
Jag mår verkligen inte bra, efter skolan drog jag hem och la mig i soffan där jag har spenderat mestadels av dagen. Vicki var ju så underbar så hon fixade mat och allt sånt till mig. Love you!
Sen tog jag Vickis cykel och skjussade hem henne, där fortsatte jag min cykling hem till pappa. Och nu har jag precis städat badrummet, och jag känner mig fortfarande lika slö och har sjukt ont i huvudet.
Imorgon får vi se om jag går till skolan, men tror det blir så. Vi har ju faktiskt inte så många jobbiga lektioner, och om jag inte går till skolan, så lär jag ju inte få gå på NIF. Och det måste jag så.. aa, ni ser mitt dilemma! ;)

Vi hörs, för nu ska jag ner och kolla när de gör lussekatter.
Puss på er ♥


HAHAHHAA SÅ JÄVLA FULA

STORM & REGN

Hej på er.
Just nu pratar vi om Ortodoxa/Protestantiska kyrkan. Det suger, helt ärligt!

Vi slutar halv fyra, men jag vill hem nu! Jag har nog feber eller något, för jag känner mig helt sjuk..

Vi hörs, puss! <3


DAGENS LILLA SKÄMT

Godmorgon på er.
Jag har precis sminkat mig och slängt upp mitt hår i en fin liten bulle, för vi har ju idrott första lektionen. Jag har egentligen inte så mycket att säga, men kan passa på att dela med mig ett roligt skämt som jag och Josefina kom på igår:
Vilka kollade ut genom fönstret?
- De som inte kollade in.
HAHAHA, alltså bokstavligt talat så låg vi och skrattade åt det i ungefär en kvart igår kväll. Herregud vad roligt det var! Det roligaste var ju att jag kom på den helt själv. Tror jag ska göra en ny kategori "Dagens skämt!", fast nej.
Vi hörs, puss på er!





Slänger även upp två skitsöta bilder från i förrgår.





DRAR MIG MOT F&S


INGENTING STÅR ÖVER MIG

Hej på er bästa.
Skolan idag var helt okej faktiskt, fast det hände inte så jättemycket. Sista lektionen var HKK, och då käkade jag så många grova tekakor så jag höll på att spy. Inte nog med det, när jag kom hem så drack jag ett glas oboy och jordgubbsfestis.. Inte bra alltså.
Idag skulle jag egentligen till stan med Jennifer, men eftersom jag ska till spinningen om ungefär en timme, så hinner jag faktiskt inte det. Så istället ska jag plugga tills ett HKK/ID/NO-prov på fredag.. Hoppas det går bra!
Vi hörs, puss!







SNURRA MIN JORD IGEN

Klicka in på http://typelikeagirl.tumblr.com -
Man känner verkligen igen sig på allt som står!

WHY'D YOU HAVE TO WAIT

Hej goingar.
Förlåt för att jag inte bloggat så jättebra. Men igår hade vi släktkalas, för mamma fyllde ju år i onsdags. Sen gick jag till Vicki och Wilma på kvällen och så myste vi och kollade datorn.

Sen imorse så var jag på gudstjänst, det var ganska roligt faktiskt. Efter det drog vi hem till Vicki, men vi var inte där så värst länge, för hon hade träning.
Idag skulle jag egentligen haft dans, men de har flyttat fram den en vecka, för att vi ska träna lite närmare uppvisningen! Det kommer bli sjuuukt roligt, även om de flesta i min grupp suger! (Jag är inte heller så bra men, bättre än dem.)
Imorgon ska jag anmäla mig till TON-åringarna, som är en kör på N3 varje onsdag 17-18.00. Det kommer bli megaroligt, speciellt eftersom Johanna och Sofie går där!
Vi hörs, puss!
Slänger upp några söta bilder från igår.







hej alla töntar! - vicki gästbloggar

hej allihopa! Nu sitter jag, Lisa och Wilma och kollar på film. Vi kollar på katten i hatten, haha! Förut var vi på gudstjänst, sjuuukt segt men ändå lite mysigt. Just nu är det värsta stormen ute, man kan typ inte gå utanför utan att blåsa iväg. Nu ska vi svulla oss med cupcakes, pussss!
Söt bild på mej och wilma!

SÄG INGENTING TILL MIG

Godmorgon , har precis fixat mig & nu ska jag ner & käka. Om tio kommer Vicki , och då ska vi till Konfirmationen. Vi hörs , puss!

Håret är ljusare egentligen.. Skyller på dåligt ljus!


AS SOON AS POSSIBLE

Hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering idag.. Dagen har vart kaooos!

Direkt efter skolan så drog jag och Vicki till frisören, för jag skulle färga/slinga mitt hår blondare. Sen när jag väl satt där med folie i håret så ringde Vicki, som hade gått för att ta ut pengar och sa att hon tappat min plånbok med alla pengar i. Jag fick ju lite smått panik, och eftersom jag hade 2% batteri kvar, så la jag på och ringde mamma. Hon sa att de skulle spärra kortet och sånt. Samtidigt så kom Vickis mamma och pappa & lämnade 1000 spänn till mig, eftersom det kostade det för att färga mitt hår.
Sen när vi väl satt där efter att Vicki sprungit runt i alla butiker och letat, så ringer Vickis mamma och säger att plånboken är på polishuset. Så precis efter jag sköljt ur mitt hår och blåst det, så fick vi cykla dit. Där fick jag tillbaka plånboken, med alla pengar i.
Tack så jättemycket till Viktors mamma Marianne, som lämnade in dem till polishuset! Viktor är en gammal klasskompis.
Som tur var så fick jag ju tillbaka plånboken och nu är allt bra, utom att Vickis föräldrar är lite sura på henne.
Ni som läser min blogg får tyvärr vänta tills imorgon innan ni får se mitt hår, för jag orkar inte fixa mig och sånt nu för att ta kort på det.
Vi hörs snart, puss!




En söt bild från iförrgår!

BECAUSE OF YOU ♥

Jag har precis tagit fram vad jag ska ha på mig imorgon till skolan, och snart ska jag hoppa in i duschen! Imorgon är det ju Turbin, men jag ska faktiskt inte dit. Varför? Jo, för att jag tycker det har blivit lite för mycket fjortis/hor-fest och allt går ut på hur många snygga man strular med. Såklart är ju inte alla sånna, men orkar inte helt enkelt.
Vi får se vad som händer istället.. De flesta ska väl förmodligen dit, så jag tror jag håller mig hemma och kollar någon sorglig film i min ensamhet. Nämen, haha! Jag klarar mig nog. ♥

Nu ska jag duscha.
Bloggar imorgonbitti. 
Puss på er!






Tre bilder ni förmodligen inte sett förut.

Vilken fin rubrik detta kommer att bli.

Dag 6 - 2 låtar jag aldrig gillat.
Oleg – Elektropop - Radio Edit

Det är seriöst den sämsta låten jag nåååååååågonsin hört!? Och alla som säger att han borde vunnit Idol och sånt, är ni helt sjuka i huvudet eller? Fyfan, jag blir så arg när jag hör denna låten.. Herregud. SÄMST!


Jag kom faktiskt bara på en.. Men får tänka en stund! Puss.

WHERE YOU BEEN ?

Hej på er goingar.
Jag och Vicki har precis gjort pannkakor, fast det slutade med att det blev fattiga ridare för vi misslyckades med pannkakorna. Skolan idag har väl varit helt okej, fast inte så jätterolig direkt.. Dock börjar vi 10.45 och slutar 14.40, så det är ju inte en sån jättelång dag!
Idag skulle jag egentligen vart med Albiona, men ingen av oss fixade busskort, så jag och Vicki drog hem till mig istället.
Imorgon ska jag till frisören, och frågan är: Ska jag färga mitt hår blondare? ELLER mörkt? Eller något annat, vet inte riktigt. Men kommentera vad ni tycker! Sen ska jag nog träffa Andreas på kvällen ♥
Puss på er.
<3


Söt bild från STHLM.

I'M THINKING OF YOU


WHEN YOU'RE WITH ME

Herreguuud, han blir ju bara finare och finare varje gång det kommer en ny video på honom!
Jag har precis tränat, och det var skitkul. Vi har typ bestämt allting till uppvisningen nu, visst ska vi inte göra så himla avancerade grejer, men ändå!
Nu ska jag hoppa in i duschen, bloggar imorgonbitti för nu har jag fått min mobil.
Puss på er.

SNYGGASTE KILLARNA

Hej bloggen.
Pappa tog min dator och mobil igår,
så kunde varken blogga igår eller imorse...
Igår var jag iallafall med Andreas, och det var jättemysigt. Fast jag kom hem typ en timme försent, så därav anledningen till att pappa tog min dator.

Skolan hittils har väl varit ganska roligt, men inte så värst.
Ikväll ska jag fira mamma, sen ska jag på utvecklingssamtal och ikväll har jag träning från 18.00-21.00 därför att vi ska börja träna till uppvisningen.

Nu sitter jag här med världens bästa Filip Ristic och Mosiso Taher. Dom är fett snygga, jag lovar! Så, adda dom på facebook tjejer!

Vi hörs, puss på er!






THAT JUST THE WAY IT GOES

Dag 8 - Högsta önskan just nu.
Min allra högsta önskan, det är sjukt många.. Jag kan inte välja en.

1. Mamma kommer in på mitt rum och säger:
Vi åker till New York/Japan en vecka imorgon, och jag har fått 60 000:- att shoppa för! Tänk vad gaaaaaaalet, bara köpa allt man ser?! Tänk hur mycket snygga grejer det finns i New York, och tänk hur många sjukt söta grejer det finns i Japan. Gaash, det hade vart helt amazing!
2. Att jag får åka på språkresa med Wilma nästa år.
Tänk hur jääävla roligt vi kommer ha! 3 veckor i Malaga, Spanien. Visst är det fyra 40 minuterslektioner Spanska varje måndag - fredag. Men när man inte har dem, tänk vad underbart att bara ligga på stranden insmörjd i olja och bli brun! Och speciellt med den tjejen, det kommer bli kaaaaaaaos!
3. Att träffa alla mina "internetkompisar".
Gud det hade vart så jävla roligt, men liksom Gävle, Malmö, Älvsbyn osv. Det är inget man bara åker till över en dag. Men om jag någongång får chansen, så ska jag allt hälsa på er! Jag älskar er. ♥


Sen har jag såklart många mer, som jag faktiskt inte vill skriva på bloggen!
Alla bilder är från weheartit.com.



YOU DON'T BELONG

Jag hatar att blogga direkt efter skolan, det finns ingenting att säga.
Skolan var väl sådär, som vanligt.. Det hände inte så jättemycket och jag är inte på så värst bra humör. Nu har jag precis packat ner kläderna jag ska ha med till pappa, och så har jag käkat lite.
Pappa kommer och hämtar mig, för jag orkar inte gå två kvarter typ, och så kanske vi ska till Överby för mammi fyller år imorgon, så ska köpa något gulligt!

På tala om presenter/julklappar, så sa mamma att hon hade hittat ett Justin Bieber-täcke som hon ska köpa till mig i julklapp.. Åååh vad snyyyyggt! Fast jag ska ha ett överkast över, så jag inte tröttnar på det.
Det kommer bli awesome.
Vi hörs, puss!


Dösnyggt juuu!?

BILDER SOM INTE KOM MED


THAT SHOULD BE ME

Godmorgon !
Jag har precis fixat mig & nu äter jag frukost. Idag börjar vi 09.35 & skulle egentligen ha idrott , men nu ska vi ha teori istället..

Vi hörs, puss!


I'M SEXY AND I KNOW IT.

Med denna skittuffa bild säger jag godnatt, sov gott & så hörs vi imorgon. Puss på er!


30 STYCKEN FRÅGOR

30 FRÅGOR:
1. Hur gammal är du om fem år? - 19 år.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? - Nästan alla i min klass & många mer.
3. Hur lång är du? - 1.72. Ja, jag vill vara kortare.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? - Fucking Åmål.
5. Vem ringde du senast? - Frida.
6. Vem ringde dig senast? - Mamma.
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? - "Om jag kunde så.. <3"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Det beror helt på. Om jag har bråttom så föredrar jag att ringa, annars så smsar jag!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Skilda.
10. När såg du senast din mamma? - Imorse.
11. Vilken ögonfärg har du? - Gröna/blåa.
12. När vaknade du i dag? - Sju, men gick upp halv åtta.
13. Vilken är din favoritjulsång? - All i want for chirstmas is you.
14. Vilken är din favoritplats? - Hos Jennifer, eller hemma hos min moster.
15. Vilken plats föredrar du minst? - Beror på. Men mitt i Kronogården på en lördag, känns ju sådär...
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? - I en skiiitstor lägenhet i Stockholm, eller en enorm villa i Hollywood.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? - Pappas läskiga musik, eller när jag inte kunde somna, och var rädd för att pappa/mamma skulle somna innan mig.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? - Idag på hemkunskapen, seriöst jag dog av skratt! Eller när jag och Jennifer kollade på E.T häromdagen.
19. Hur stor är din säng? - Hos pappa är den 1.20 och hos mamma 80.
20. Har du stationär eller bärbar dator? - Jag har tre bärbara, men en är halvsönder.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? - I trosor.
22. Hur många kuddar har du i sängen? - Hos pappa har jag 7 stycken som jag sover med, hos mamma har jag 5 prydnadskuddar och två/tre jag sover med.
23. Hur många landskap har du bott i? - Har bott i Skoftebyn hela mitt liv.
24. Hur många städer har du bott i? -
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? - Strumpor!
26. Är du social? - Alltid.. Fast om det är någon jag inte vill prata med, nej.
27. Vilken är din favoritglass? - Vanlig vaniljglass, eller daim.
28. Vilken är din favoritefterrätt? -Cremé Brüle.
29. Tycker du om kinamat? - Jadå.
30. Tycker du om kaffe? - Latte, isånnafall. Annars nej usch.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dag 7 - TV-program jag är beroende av.
Det enda TV-programet jag verkligen fastnat i är Gossip Girl, som pappa har fixat till oss. Dock har jag inte ens sett klart säsong två än, men det kommer. Och guuud vad bra det är! Jag är helt beroende. ♥





Och min favorit i Gossip Girl är såklart:



THE SKY FULL OF LIGHTERS

Hej på er.
Jag har precis städat badrummet, plockat iordning i rummet och vart ute med Izzy. Endast för jag är en sån otroligt snäll dotter idag.
Idag har det inte hänt så jättemycket, min syster är sjuk så har pysslat om henne lite och så. Ikväll ska vi nog se en film och mysa ner oss i sängen, för jag är hur trött som helst.
Imorgon är det skola igen, och det ska bli skitroligt! Jag gillar faktiskt skolan nu. ♥



HEM&KONSUMENTKUNSKAP


KATOLSKA KYRKAN

Just nu har vi SO & vi kollar på någon skitdålig dokumentär om Katolska Kyrkan..

Jag fixade så internet funkade, så nu kan jag blogga massa i skolan!

Vi hörs snart då, puss!


NU KAN DU FÅ MIG

Godmorgon!
Jag vaknade för ungefär en timme sen, och nu ska jag snart ner & käka för Vicki, Jennifer och Isa kommer vid kvart i typ.

Vi hörs senare, ska försöka koppla upp mig till skolans nätverk så jag kan blogga där. Puss!


BRINGING ME DOWN

Dag 6 - Min bakgrundsbild på datorn.

SÅ HIMLA SÖÖÖT! ♥

Kolla vilken otroligt söt heldress jag önskar mig i julklapp.. Finns på denna sida: http://www.okaeri.se/ - Det finns även sjukt många andra jättesöta grejer och mer heldressar! Gå in och kolla, lovar att ni kommer hitta något asgulligt.

Puss på er!

@GUDSTJÄNSTEN

 

 


WHAT GOES AROUND

Hej på er.
Just nu är jag hemma hos Jennifer
och vi ska precis sätta på E.T. Hitills har väl lördagen vart ganska bra, men det har inte hänt så värst mycket.  Men det får bli en lugn fredag/lördag denna helgen.

Annars har det faktiskt inte hänt så himla mycket idag.
Imorgon blir det dans, och sen ska jag nog hinna träffa Jimi lite också, men vi får se hur det blir med det.

Vi hörs om en stund, puss!



TAKE ME AS I AM

Dag 5 - Mina favoritfilmer.

Jag körde dag 5 idag också, för jag hade ju missat massa dagar längre bak.
Mina favoritfilmer är:

(Inte iordning.)
John Tucker must Die!
Dear John
The Last Song
Wild Child
Mean Girls 1
Remember me

Jag har nog sett alla dessa filmer, minst 5 gånger var. De är sjuuuukt bra och man blir liksom lycklig av dem! Så kolla dem nu! Puss på er.

OUTFITS @ SPANIEN


En speciell affär, bara för mig! (Den är ju typ som gjord för mig?!)

JUSTIN DREW BIEBER

Dag 4 - Snyggaste kändiskillen..

Kan ni gissa vem som vinner det här? ;)
Jo, såklart JUSTIN BIEBER! ♥

IF IT MEANS ALOT TO YOU

Godmorgon på er.
Jag har precis ätit frukost och just nu sitter jag och äter godis, för det är ju lördag! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog ut med Jenniferälskling ikväll, men på dagen vet jag inte.

Jag får väl ta tag i mitt rum och städa det lite, fast det är sjukt svårt när man har på datorn..
Men vi hörs senare, puss på er!


Ni ser en liten sneakpeek på Jennifers hår därbak... SNYGGT VA?!

ETT RIKTIGT JÄVLA AS

Just nu är jag med Jennifer, men kan inte lägga ut en bild på henne än, för hon färgade håret igår & då måste ju hon göra det först.

Lovar, hon är fett kb nu! Puss ;)

 

 


CHEERS, DRINK TO THAT!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, skulle egentligen slaggat hos Sofie, men så blev det inte. Jag tror jag drar ut och träffar Jennifer eller nått sånt.

Denna dagen har varit min otursdag. Först så cyklade vi till skolan och när vi väl var där så kom Vicki på att hon glömt sina nycklar hos mig. Så vi gick tillbaka och skulle hämtade dem, tar ungefär 35 min fram och tillbaka, och när vi var påväg tillbaka så rann mina ögon hur mycket som helst. Så när vi väl var tillbaka på skolan, så fick jag sminka om mig. Och eftersom jag har en liten minispegel i mitt skåp, så skulle jag kolla i den, men då tappar jag den såklart i golvet!

Så fick hämta städerskan och så fick hon sopa upp det. Sen var det tio minuter kvar av lektionen, så jag satte mig utanför och väntade, för orkar inte gå på lektion.
Men nu är allt bra, och denna dagen har varit ganska bra ändå!
Vi hörs snart, puss på er! ♥



'CMON AND TURN ME ON!

Dag 3 - 2 nya sanningar om dig själv.

♥ Jag tror jag är kär, men vet att det inte kommer sluta bra.
♥ I sommar ska jag antagligen åka på språkresa med denna underbara tjejen ---> 

GODNATT PÅ ER

Efter senaste inlägget så drog vi tillvka till skolan & hade matte, sen språkval. Direkt efter skolan gick jag med hem till Jennifer & hon stekte rosa pannkakor som ni såg i förra inlägget.

Sen drog jag med henne till frissan , för hon skulle&har färgat platinablont! Döööösnyggt var det, jag är fett avundsjuk.

Vid halv sju drog vi till F&S för ett gympapass & det var faktiskt ganska kul.

Nu har jag precis duschat & ska snart sova. Så vi hörs imorgon, puss!


WERE WHERE YOU ?

Slänger upp lite fina bilder från gårdagen & några från idag. Bara för er älsklingar!


DON'T LET ME GO ♥

Just nu är jag hemma hos Jennifer, vi har precis käkat omelett och ska snart dra tillbaka till skolan. "Fetto" var ganska bra,  men lite konstig och läskig när dem hoppade på alla i publiken!

Idag slutar vi tjugo i tre och efter det ska jag hem till Jennifer igen och käka, sen ska jag träffa Andreas och ikväll ska jag på spinning. Men slänger upp lite inlägg emellan åt.

Vi hörs, puss! ♥






SÅ FINA VI ÄR !

GODMORGON

Nu drar jag mig mot N3 för att kolla på en teater med alla 8or som heter "Fetto". Det kommer nog bli fett kul. Men slänger upp dagens outfit , för måste dra nu! Puss på er.


@TINGSRÄTTEN

Idag var våran klass & besökte Tingsrätten i Vänersborg. Där såg vi bland annat ett rättegång om misshandel. Skittufft var det där, tror jag ska bli en advokat eller nåt när jag blir stor.

Nu ska jag sova , så puss!


Vicki gästbloggar!

HEJ!
jag ville inte säga så mycket bara att lisa just nu ligger på golvet och rullar som en rutten katt jag, vi kan inte sluta skratta HAHAHAHAHAHHA du är bästt loveu!

YOU FOUND ME ♥

Visst har min blogg blivit lite finare nu när jag ändrat färgen? Jag tyckte den förra var lite för gulaktig, så ändrade det. Just nu är jag hemma hos Vicki och vi ska precis se på Grey's Anatomy och om en timme så drar vi till träningen. Det kommer bli sjukt roligt! ♥
Nu ska vi kolla klart på det, så vi hörs om en stund.
Jag slänger upp lite bilder och sånt från mobilen ikväll.
Puss på er! ♥


Ni har sätt den förut!

MIN PROFILBILD PÅ FB

Dag 2 - Min profilbild på Facebook, just nu.

SNÖ

Godmorgon på er.
Alla säger ju att det ska börja snöa idag & det hoppas jag verkligen inte stämmer! Jag vill inte ha snö.

Nu har jag precis börjat platta håret, är lite seg idag för jag är grymt trött. Idag på Profiltiden ska våran klass till VBG , för att titta på en rättegång. Det kommer väl bli ganska kul.

Vi hörs, bloggar mer i skolan!
Puss på er.


MINA ABSOLUTA FAVORITER

Dag 1 - Dina favoritlåtar.
Jag har väldigt många olika favoritlåtar, det beror helt på vilket humör jag är på.
Om jag är på väldigt bra humör så är mina favoritlåtar:
Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version
Avicii – Levels - Radio Edit
Skrillex – First Of The Year - Equinox
Jason Derulo – It Girl
Sean Paul – Got 2 Luv U - feat. Alexis Jordan
Om jag är på trött-ledsen-humör så är mina favoritlåtar:
A Day To Remember – If It Means a Lot to You
A Day To Remember – You Had Me At Hello
Kina Grannis – Fast Car (feat. Kina Grannis)
Justin Bieber – U Smile - Acoustic Version
Skillet – Yours To Hold
Sum 41 – With Me

Fast min absoluta favoritlåt just nu är:
The Fray – You Found Me

HÄR HAR NI MIN SPOTIFYLISTA:
lisa och josefia

FÖRSÖKER VÄL IGEN DÅ..

Dag 1. Dina favoritlåtar .
Dag 2. Din profilbild på facebook .
Dag 3. 2 nya sanningar om dig .
Dag 4. Snyggaste kändiskillen .
Dag 5. Dina favoritfilmer .
Dag 6. Din bakrundsbild på datorn .
Dag 7. Tv-serier du är beroende av .
Dag 8. Högsta önskan just nu .
Dag 9. 2 låtar du aldrig tyckt om .
Dag 10. Bild på dina kläder just nu .
Dag 11. Din telefon.
Dag 12. Bild på dig och din bästa vän .
Dag 13. Dina favoritbloggar .
Dag 14. Dina 4 närmsta vänner.
Dag 15. 7 gamla bilder på dig själv.

NANANANANANAANANANANA

Vicki gick precis hem och nu har jag rensat min ena garderob och pluggat lite.. Dock så glömde jag inlämningsuppgiften hemma hos pappa, så det blir lite svårt att göra den då.

Dagen har varit helt okej, efter skolan så drog jag hem och pratade med mamma om allt möjligt. Efter det så kom Vicki och då satt vi vid datorn och hade det mysigt som vi alltid har.
Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.
Puss på er!
Har ju dock en hel till garderob, men där i har jag mest kläder jag inte använder. Sen har jag även en krok brevid garderoben där alla mina luvtröjor och sånt hänger.

Godmorgon..

Eftersom min kära syster har förstört min datamus, så har jag bara kunnat göra inlägg från mobilen. Men idag ska jag hem till mamma, och då kommer jag ha min käraste dator igen.

Jag har precis slängt upp håret i en bulle & satt på mig mjukiskläder. Vilket = FÖRSTA LEKTIONEN IDROTT!

Dock fick jag inte vara med sist, för jag hade inga skor.. Men nu ska jag hitta ett par eller så får jag väl, äckligt!!!!, springa barfota.

Vi hörs , slänger upp dagens nu!
Puss på er.


ojojoj.

Bilderna i inlägget blev visst lite upprepade, men det går väl bra! :)

Oj vad mycket egobilder det blev idag, sorry! Puss på er igen.


PLUGG, PLUGG & PLUGG

Jag är så glad att äntligen appen funkar, fast bara när jag har den ansluten till "Surf" eller "Storkingen" som våra nätverk heter.

Just nu sitter jag & skriver en inlämningsuppgift i NO, så vi hörs senare. Puss på er!

 

 


GODMORGON

Dagens outfit ser ni här nedanför. Nu måste jag skynda mig till Sofie, innan vi börjar.

Vi hörs, puss!

 


MOT FARFAR

Nu ska jag, Josefina, Anna och min kära pappa till farfar för att fira farsdag. Sen direkt efter drar jag till dansen, så vi hörs! Puss på er. ♥

Dagen har verkligen varit skiiitdålig! Jag piggar upp mig själv med att lyssna på lite Justin och lägga upp lite bilder på honom. Puss, vi hörs imorgon!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

ROBOT UNICORN ATTACK


@sofie's place

Just nu är jag med Sofie, och gud vad längesen det var jag var hemma här! Jag har verkligen saknat att vara med denna tjejen ♥
Vi håller precis på att ta massa bilder med hennes lillebror på hans megatuffa Macbook, och om en stund ska vi nog käka & sen drar vi ut och träffar lite folk.. Berättar mer om det sen.

Puss på er! ♥





MOT PAPPA


DAGENS


TRÄNING


I WAS BORN TO BE SOMEBODY

Gaaaash, jag har blivit helt crazeeey i Justin Bieber igen. Mitt rum är fullt med posters och jag har laddat ner en App till min Iphone med bara bilder på honom!
Jag kom precis in från Jennifer, Andreas, Hamze och Eric.. Vi hade väl inte så himla roligt, men ja, det var ganska mysigt ändå. Innan det så satt jag och Jennifer utanför Ica och tjockade oss med kakor, kladdkakor, muffins och spraygrädde, sen fick vi "ryck" och slängde allting..
Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen får vi tagga för ännu en skoldag!
Puss på er.






Lite småsöta bilder från Stockholm.

inspiration












@ jennifer's place




reason to smile



JAG ÄLSKAR DIG ?

Jag försov mig imorse, därav anledningen till att jag inte bloggade. Det var gudstjänst mellan 11.00-12.30 och ja, det är väl inte så himla roligt, men det funkar faktiskt!
När jag kom hem så var min farfar här, så jag pappa Anna Johanna och farfar fikade lite. Nu har jag precis kommit in, efter att jag och Johanna, så mogna som vi är, spionerat på Josefinas kompisar..

Nu provar jag kläder till dansen, och ska snart åka dit.
Vi hörs senare, puss!



INGET LIV


<3

Min nya favoritlista på Spotify; "Jul med Justin <333" och eftersom jag är så himla snäll, så delar jag faktiskt med mig av listan, TRYCK HÄR!

ginatricot

Ni vet ju att jag skrev om byxorna på Ginatricot igår, och när jag var på Överby idag så såg jag dem & fyyy vad fula dem var! Dock såg jag inte shortsen, men byxorna var ju helt plastiga?
Jag ska verkligen inte köpa dem, så om ni vill det: Varsågod!

STOR DISS!

USCH

Imorse så fick våra föräldrar typ PMS, så de tog våra mobiler och sa till oss att städa hela övervåningen. Sen så orkade vi inte vara hemma mer, så vi drog till Överby. Där har vi spenderat hela dagen, och vi har hittat en skitsnygg tröja från VILA och så käkade vi för 138:- på Donken.. Men det var det värt!

Sen drog vi till stan för att träffa Andreas och Erik, men det blev inte så. Nu ska Josefina till stallet, och jag ska nog ta en dusch eller något..
Vi hörs senare, puss!



AMERIKANSKA FLAGGAN





Jag säger bara en sak;
När dessa shortsen & byxorna kommer in på Ginatricot SÅ ÄR DEM MINA, okej!?
Hihi, ville bara att ni ska veta det. Så köp dem inte! ♥
Nu drar jag, pappi och Josefina och bowlar, så see yah later!
Puss på er.

...

Jag vet inte vad jag ska ta mig till just nu.
Bloggar senare, förlåt.

STOCKHOLM

Bilderna blir skitfula när man laddar upp dem, så orkar inte göra det nu. Nu ska jag nog se en film eller nått, vi hörs! Puss på er.





HEJ BLOGGEN

Vi har precis vart i Gallerian hela dagen och handlat massa kläder och druckit frapino. Nu har vi precis fixat oss ska snart gå på restaurang.

See yah babe's, puss.






MOT STOCKHOLM

Vi har just nu åkt tåg i ungefär 90 minuter.. Och enligt biljetten ska vi vara framme i Stockholm vid kvart över ett. Hoppas ni har en azum kväll, så hörs vi på fredag!

Kram på er.



'



godnatt

Med detta inlägg säger jag godnatt och hoppas ni sover hur gott somhelst! Mammi har lovat mig att jag får låna hennes dator och blogga från tåget, så vi hörs.
Puss på er.
HAHAHHA riktigt fula asså!

precis klart !

Jag och Josefina har fixat i vårat rum hela dagen, och nu är det riktigt snyggt faktiskt! Snart ska jag hem till mamma och packa, för imorgon klockan halv nio går tåget till STHLM! Jag tror mamma ska ha med sin dator, så kommer nog förmodligen blogga på den 5 timmars långa tågresan..
Om inte, så hoppas jag ni har en sjukt rolig onsdag & torsdag, och så hörs vi på fredag! Lovar er att till helgen har jag lagt över massa bilder på allt vi kommer göra.

Vi hörs senare, puss! ♥



godmorgon

Jag har precis ätit frukost och gråtit lite åt Extreme Home Makover, som är ett av mina absoluta favoritprogram! Nu ska jag nog fixa en film så jag och Josefina har nått att kolla på när hon kommer hem om en timma, men först ska vi cykla och köpa godis, för det är vi fett sugna på!
Blir ingen Albiona idag, för måste packa och sånt till STHLM imorgon.. Men tror jag ska träffa henne på fredag istället. Vi hörs senare, puss på er!

RSS 2.0