jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Godmorgon alla söta läsare!
Vaknade vid sju och nu ska jag snart dra till skolan, börjar ju 09.05.

Igår på Big Brother så blev det ju helt konstigt ju?! Men fyfan vad bäst.. Vet inte vem jag vill ska åka ut av Simon eller Sara, men förmodligen åker nog Sara! *sadface* Bara Martin vinner hela skiten så är det chill. ;)

Har ingenting mer att skriva, så puss!


Jag och mamma i Spanien!

i'm looking at an angel

Efter spinningen så kom inte pappa, så jag och Josefina drog till Willys och köpte Marabou-kakor! De är sjukt goda, och sen köpte jag en liten jättesöt present till Vicki & en morsdagpresent till mamma.. Helt sjukt att jag köpte det på Willys men...

Sen kom jag hem till mamma vid åtta ungefär.. Och nu har jag precis tagit fram vad jag ska ha på mig imorgon och snart ska jag hoppa in i duschen, för om en halvtimme börjar ju Big Brother-utröstningen! Åh jag vill verkligen inte att någon ska åka ut.. Men om jag måste välja så Christian, tyvärr! :c

Nu måste jag hoppa in i duschen, annars hinner jag inte!
Puss!
Vi hörs imorgonbitti sötnosar.


Alla 100 bilder har kommit hem nu! ;)

spinning

Nu drar jag och Josefina på spinning!
Det börjar 17:30 & slutar ungefär 18:40!
Så vi hörs lite senare, puss!


Söta vi är osminkade!

badat

Godmorgon bloggen.
Har inte hunnit skriva förän nu, för när jag vaknade var vi tvungna att gå ut och klippa gräsmattan.. Det tog väl ungefär en timme eller något?

Sen fick jag och Josefina ryck och hoppade i poolen, det var ungefär 19 grader och svinkallt.. Så det var ju inte så värst roligt menmen, nu har jag ju iallafall badat iår.

Ikväll ska vi på spinning 17.30 & det kommer nog bli roligt.
Jag har inte vart på det på jättelänge, så det kommer säkert bli gött att träna!

Vi hörs, puss!

Önskar mig en OnePiece i födelsedagpresent! ;)


snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Efter förra inlägget drog jag och Jennifer till Överby.. Där vi köpte godis för 87:- och sen drog vi till stan. Fast eftersom klockan bara var halv sex, så var det inget folk där alls. Så vi drog till Skoftebyns Pizzeria & träffade Erik, Klara, Sara & Viktor + deras syskon, för de skulle passa dem.

Så jag och Jennifer var med dem, sen drog vi även med dem hem till Erik.
Där hade vi alla fett mys, som vi alltid har tillsammans! ;)

Efter det drog jag hem och käkade pizza, sen så åkte jag till Klara, där alla andra redan var, & så kollade vi på film och hade mer mys! Och för ungefär tio minuter sedan kom jag hem.

Nu ska jag nog snart sova, så puss!


överby

Drar mig mot Överby med Jennifer nu.
Puss!


vaken

Har precis varit ute och grejat runt poolen i TVÅ TIMMAR. Fyfan vad jobbigt det var.. Trodde seriöst jag skulle dö eller något!

Nu kom jag precis in iallafall, och senare idag ska jag nog dra ner till stan, med Jennifer kanske. Vi får se hur det blir, eftersom just nu är det ju fett dåligt väder, och då orkar man ju inte åka ner till stan och bli blöt och sånt..? Då stannar jag hellre hemma och checkar film.

Ska ringa Jennifer om en stund och checka om jag kan sova där ikväll, för jag har inte sovit där på länge, & jag tycker det är mysigt att sova hos kompisar.

Men vi hörs, puss!


kom precis hem

Skolan idag var helt underbar, våran klass är helt fucking AMAZING. Jag älskar er allihopa och jag vet att jag sagt det tusen gånger.. menmen! ;)

Nu kommer snart Frida, så vi hörs lite senare, för jag har ingenting mer att säga!
Puss.

Slänger upp en bild på våran pool, som äntligen är klar nu!

Hur snyyyyggt är det inte! Nu har vi värsta rikemansträdgården ;)

facelook


goooodmorgon

Vaknade vid tjugo i sju av att klockan ringde, som tur är. För igår ringde den ju inte och jag försov mig till kvart över sju..

Om en kvart kommer Jemtrus och då går vi tillsammas till skolan, med Vicki kanske..
Idag i skolan kommer det bli chill, tror jag, eftersom jag aldrig lär mig fredagens schema, så vet jag faktiskt inte riktigt vad vi har idag. Men tror vi har matte, och då ska jag ha med mina rosa hellokitty-hörlurar.. Ingen tyckte riktigt om dom i min klass igår, men jag älskar dem!

Vi hörs direkt efter skolan, puss!


Nice ass, high class, sexy smile, LISA STYLE!

give me everything tonight

Har precis duschat och innan det var jag ute med Frida och Klara, kändes riktigt skönt att få snacka ut lite, och veta lite skvaller från andra skolor, eftersom vi alla tre går på olika skolor! ;) Så nu är jag uppdaterat om "senaste nytt i Trollhättan".

Påvägen hem till min mamma mötte vi även James och Patricia, så vi stod och snacka med dem en stund, och sen fortsatte vi hem till mig, där jag visade alla 100 bilder jag beställt, för alla vill ju såklart se dem! *blinkblink*

Nu ska jag ner och fixa i ordning i köket, och sen blir det Big Brother.
Vi hörs mer imorgonbitti.
Jag älskar er läsare, puss!


Snygg solbränna jag har på min rumpaaaah? ;)

don't act like i never told yah

Kom precis hem från skolan, eller precis & precis, för en timme sen ungefär. Just nu sitter jag och checkar Facebook och lyssnar på Kanye West. Om en stund ska jag ta tag i städningen, så jag inte behöver göra det imorgon! Jag skulle ju egentligen träffat Amanda, men jag är jättetrött och känner verkligen inte för att gå ut just nu.

Men vi ska kanske träffas på söndag, vilket kommer bli fett roligt, eftersom jag inte träffat lilla Mandis på jättelänge..

Har inte så värst mycket mer att säga, så vi hörs!
xoxo.


godmorgon

Försov mig imorse, men jag är ju ganska i tid faktiskt.
Om fem minuter kommer Sofie, så hinner inte blogga så mycket mer!
Men eftersom andra lektionen är håltimma, så hörs vi då.
Puss!


godnatt

Imorgon kommer det bli en lika lugn dag som idag, för först har vi IT, sen håltimme & sen vet jag inte.. Men jag vet att det är en lugn dag & vi slutar tjugo över två så! Underbar vecka, fast har varit på sjuuukt dåligt humör. Men imorgon har jag och Vicki lovat att vi ska sluta vara så sura på varandra & alla andra! Vi får väl se hur det går, eftersom jag är världsbra på att vara sur på folk..

Imorgon efter skolan ska jag träffa Amanda, det var längesen! Jag har saknat dig cheyen.
Men vi hörs imorgonbitti, puss!


engelskan var inställd

Vi hade visst ingen engelska, så jag var hemma vid halv tre igen. Det ända jag behövde göra i skolan var att läsa min bok i tjugo minuter, och sen fick alla gå hem! Alltså, det här är en helt sjuk bra dag?
Har precis plockat ordning i köket och nu ska jag precis trycka på "Beställ" på mina 100st bilder! Jag kommer skriva mer hur jag ska göra med dem och sånt, när jag får hem dem!

Vi hörs lite senare, puss!


tillbaka till skolan

Om tjugo minuter kommer Vicki, Jennifer, Isa, Julia & Silje och så går vi tillsammans till skolan igen, för att ha en engelskalektion i en timme & sen drar jag hem igen. Hur skönt är det inte?! Och nästa vecka är vi ledig: torsdag & fredag + måndagen veckan efter, det är inte alls långt kvar till skolavslutning! Underbar.

Vi hörs vid tretiden.
Puss.


länkbyte - albiona


http://binnnas.blogg.se - Världens finaste tjej med världens finaste blogg! Jag älskar dig.

hemma!

Vi har visst lunch ända till kvart i två, för svenskan blev inställd. Så jag kan ju ta det fett lugnt? ;)
Kollar på måndagens avsnitt av Big Brother just nu, trodde mamma hade blockat http://play.bigbrother.se där man kollar på avsnitten, men det var visst fel på internet! Nu funkar det utmärkt!

Har inte så mycket mer att säga, ska tillbaka till skolan sen och ha engelska, och sen ska jag hem igen. Gud vilken underbar dag detta är!

Vi hörs senare, puss!


Högst upp:
Philip & Henrik.
Längst ner: Tobias, Carl, Johan, Sofie, Julia, Amanda & Erik!
Så söt bild!


godmorgon!

Spakvällen igår blev jättelyckad och nu känner jag mig jättefräsch.
Orkade dock inte fixa mig idag, så det blev en tjocktröja, tofs & lite smink bara..
Idag har vi tvåtimmarslunch, så jag och Jennifer ska gå hem till min mamma och se måndagens och tisdagens avsnitt av Big Brother. För de har jag missat, och det får jag verkligen inte göra, för jag älskar Biggan!

Har inte så mycket mer att säga, vi kanske hörs på min långa lunchrast!
Puss.


spakväll med josefina

Om en stund kommer Josefina hem igen,för hon ska bara till stan och fixa lite grejer, och så ska vi ha en spakväll. Kommer bli fett mysigt! Känner mig verkligen jätteofräch och då är det fett skönt att bara ligga och bada i vårat bubbelbad & samtidigt som vi lyssnar på Ron Pope's Akustiska Album!

"Hur" jag gör spakväll:
♥ Fixar badrummet asgulligt med massa ljus och luktgrejer.
♥ Fyller upp badkaret med jättevarmt vatten o lägger i badbomber.

"Vad" jag gör på min spakväll:
♥ Rakar benen, aslänge & noggrant.
♥ Tar sånhär "skrubbgrej" på kroppen.
Njuuuter & gör hårinpackning + kanske ansiktsinpackning.

Så, det är allt man behöver för en underbar spakväll, sen efteråt kan man ju måla naglarna och fixa sig så med? Men det bestämmer man ju helt själv om man vill göra eller inte.

Vi hörs lite senare, puss!


pannkakstårta

Äntligen har vi lyckats med att göra en pannkakstårta, den blev sådär men.. Och vi fick ha persikaglass emellan, menmen, + digistivekex.






SJUUUKT FINA webbkamerabilder!

gullig kommentar "bajs"!

Åh vad gullig du är som redan tycker jag är megafjortis. Synd där att jag inte är det.

Just nu är jag, Jennifer och Vicki hemma hos mig efter många omständigheter. Först skulle vi åka hem till min mamma och göra pannkakstårta, fast mina nycklar är hos moster. Så tänkte ringa mamma, men min mobil var död. Så vi drog hem till Jennifer istället. Sen nu är vi hos min pappa och Jennifer och Vicki är hemma hos Sofie för att hämta ägg, och sen ska de till Skoftebyns Pizzeria och köpa mjölk..

Nu kom de precis hem, så vi bloggar om en stund igen! Puss. 


ångrade mig..

Jag väntar tills den 3/6 innan jag bestämmer mig om jag ska bli fjortis. Men först vill jag ha era åsikter. Vad tycker ni?

Godmorgon bloggen!
Vaknade vid kvart i sju idag, och nu är jag klar snart. Ska bara platta mitt hår lite mer, sen är jag nog färdig tror jag! Idag i skolan är den värsta dagen av allt, vi har alla tråkiga ämnen, och så går vi till klockan 16:00! Men sen vänder veckan och onsdag,torsdag & fredag är faktiskt helt okej?

Har inte så mycket mer att skriva, efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, men vi får se!
Puss.




megafjortis

Ååh, jag känner bara för att bli MEGAFJORTIS! Fyfan vad roligt det skulle varit alltså... Bara göra vafan jag vill och ha helt sjukt roligt i mitt liv..

Vi får se hur det blir, den 3/6 ska jag slinga mitt hår med TUSEN platinablondaslingor! Tror jag.
Fett onödigt inlägg, men känner bara för att skriva av mig!

MIN OMGÖRELSE TILL FJORTIS BÖRJAR NU!


pizza

Efter skolan drog Ida med mig hem, men eftersom jag inte hade nycklar så gick vi och köpte pizza! Det var fett gott! Sen så mötte vi Josefina, som hade nycklar, och gick hem och bakade kladdkaka.

Nu sitter jag här med Silje och Josefina och tjatar lite, och snart ska de ut på en powerwalk.. Det kanske jag med borde göra, men har verkligen ingen ork så.. Har inte så mycket mer att skriva, så vi hörs!

Jag älskar er, puss!


so many boys in here,where do i begin?

Godmorgon finaste ni! Vaknade vid sju idag o har precis käkat frukost. Idag börjar vi inte förän nio så jag har jättemycket tid; så passade på att blogga. Bloggar från mobilen därför ser det mupp ut.. Har inte så mycket mer att säga; så vi hörs senare! Puss. 

streeeessad!

Har fem minuter på mig att göra mat + käka, sen börjar Big Brother.
Hinner egentligen inte skriva, men skyndar mig som f*n.


Idag har ju varit med Vicki och vi har haft det jättemysigt somvanligt! Först bakade vi muffins & havreflarn och sen checkade vi datan & TV;n. Sen skulle jag egentligen komma till hennes match, men jag hann inte! För jag var fullt uppe med att välja ut bilder till en grej jag ska göra.

Det är från Fuji, och man kan beställa 100 bilder, på fotopapper, för endast 29:-. Så jag har precis valt ut alla 100 stycken och ska nu leta efter en GIGANTISK ram, så jag kan sätta upp alla bilder på väggen. Jag tror faktiskt det kommer bli rättså fint!

Nu ska jag fara, puss!


En av alla hundra bilder från i lördags!

vicki skriiiiver!

Just nu är jag med Lisafisa, vi har precis ätit pizza.
Idag har vi bakdag, och vi har bakat vaniljmuffins och havreflarn!
Havreflarnen blev typ en stor klump och brända ;)
Sen ska Lisa följa med på min match pusshej!
sööööööööööööt ! <3

bakdaaaaaaaag


Jag och Vicki har precis bakat muffins och havreflan. Nu ska vi käka mat, puss!

mobilbloggning,därför ser det konsigt ut

Godmorgon alla fina läsare. Har ni sovit gott? Själv sov jag sådär eftersom jag trodde världen skulle gå under. gjorde inte ni det? Fy jag tyckte det var jätteläskigt.. Just nu har jag precis vaknat;så jag har inte så mycket mer att skriva, så puss! 

<3

Tack för en helt aweeesome kväll allihopa!
Först checkade vi Fredag den 13:de, men den var inte ens läskig, så vi stängde av & checkade Big Brother istället.
Haha sen typ bakade alla chockladbollar och Ida, Hjalmar och Erik hade vääärsta dansen! Fyfan vad bäst det var.
Sen drog alla hem vid typ tolv tiden? Och Vicki stannade här och sov över.

Nu ska jag plocka i ordning, för det ser ut som ett bombnerslag efter igår. Men eftersom Jennifer hjälpte mig lite igår kväll, så är det inte så himla mycket kvar nu faktiskt, så det är gott.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men vi får väl se.
Vi hörs lite senare, & alla bilder kommer ikväll.
Puss ♥


förlåt

Blogg.se låg nere imorse, så kunde inte blogga.
Men nu är jag tillbaka!
Skolan idag var chill och vi slapp idrotten vilket är sjuuukt bäst.

Nu har jag precis städat hela huset & duschat, och vid femtiden kommer Idus hit, och så väntar vi på alla andra. Ikväll ska vi alltså se på film, jag, Ida, Sofie, Jennifer, Erik, Vicki & Hjalmar! Det kommer bli fett med mys! Ska bara fixa mig lite och sen så kanske jag och Idus går ut innan och är med Erik och Hjalmar.

Vi hörs imorgon eller kanske ikväll.
Puss.


nothing compares to you

Nu blir det att dejta sängen! Det är inte riktigt bestämt hur det blir imorgon. Antingen ska jag, Erik, Sofie, Ida, Vicki & Jennifer checka film hemma hos min pappa helt själva ;), eller så ska vi se på film hemma hos min mamma.. Fast helst vill jag ju se film här på storbilden! Jag tror vi ska se fredag den 13:de.. Den verkar sjukt läskig dåmen. Jag överlever ju eftersom jag har alla mina bästavänner i samma rum! ;)

Vi hörs mer imorgonbitti, för orkar inte skriva mer.
Puss och kram.


Fuckad hand, JAOW!

there's nothing that i would'nt do, to make u feel my love.


förlåt

Har varit med Sofie, Ida, Vicki, Erik och Jemtrus hela dagen! Tack för en underbar dag hela dagen! Ni betyder sjukt mycket. Vi har haft jättemysigt och gått runt i hela Skoftebyn ungefär!

Just nu sitter jag och spelar på Josefinas iPhone, kan berätta lite om morgondagen senare! Vi har lite planer på den.. Men får se hur det blir. Puss.



you'll always be my favorite

Sitter och kollar på gårdagens avsnitt av Big Brother eftersom jag missade det igår.
Vi har bara haft IT i skolan och nu har vi håltimma. På IT ska man skriva om en viss person, och jag valde först att skriva om Desirée Nilsson, Dessie, men nu har jag nog bestämt mig för att skriva om Nelly eller möjligtvis Chris Brown. Hinner inte skriva mer, puss! ♥

du är min livsglädje

Godmorgon alla underbara läsare.
Idag gjorde jag mig i ordning på en halvtimme ungefär, jag tycker det är riktigt tufft. Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, men vi får väl se.

Har inte så himlans mycket mer att skriva, och om jag börjar skriva långt så kan jag inte sluta, så. Vi hörs heltenkelt efter skolan.

Puss!


i could hold you for a million years


ph: weheartit.com

Nu ska jag sova, så vi hörs imorgonbitti. Puss.


planerar morgondagens outfit





Pappas kommentar: "Ser du ut sådär kommer du bli utsatt för mobbning."

you are beautiful, no mather what they say

Ny design! Tjuuuusig va ;)
Har suttit och grejat med den i säkert två timmar.. Så nu känner jag att jag vill ha lite positiva kommentarer! Headern passar verkligen inte in, så ska nog fixa en ny. Om någon vet hur man får en "rörlig" meny, så säg till.

Nu ska jag laga mat och plugga, så vi hörs lite senare, puss.


"För innerst inne vet dom om att dom har fel & du är underbar"

skaffat http://pixboom.se!

Just nu sitter Vicki och pluggar och jag har precis fixat Pixboom, det är en sida så man kan tagga bilderna så man kan se vart kläderna kommer ifrån! Lite tufft sådär.. ;)

Jag var ju på Vårdcentralen idag och det gick väl bra..? De sa att när jag skadade mig nästa gång, så skulle jag åka till Uddevalla för att kolla? Haha, jag fattade inte riktigt. Menmen..

Nu måste jag faktiskt också plugga, så puss!



godmorgon

Gick upp tio över sju, satte upp en bulle, tog på mig en tjocktröja & tights & sminkade mig litegrann.
Idag vid kvart över två så ska jag till Vårdcentralen och checka upp mitt knä, känns ganska bra att ha det gjort faktiskt? Och om jag måste göra något med det så är det ju bättre om jag gör det nu, & inte när jag är äldre.
Så vi får väl se hur det blir med den saken..
Sen efter det så vet jag inte vad som händer, någon kanske vill träffas?
Jag orkar inte blogga mer så, puss!



förlåtförlåtförlåt

Har kommit på att jag ska ändra designen igen, men berättar inte hur än tyvärr.. ;)

Dagen har varit lugn & bra. Har varken haft lust eller tid att blogga. Direkt efter skolan åkte jag hem till mig och började med pannkakorna, för jag Ida och Vicki skulle göra en Pannkakstårta. Sen när jag hade failat alla 20 pannkakor, så sket jag i det och käkade upp den enda som blivit bra.

Sen kom Vicki och Ida och då gick vi ut istället & träffade Kalleponken. Sen gick vi in till mig och skulle plugga, men Vicki fastnade framför datorn, Ida gjorde något annat och jag pratade med Erik i telefon i ungefär en timme? Jag råkade säga lite elaka grejer, SOM JAG ÄR LEDSEN FÖR, men vi är BVFA nu så ;)

Nu ska jag checka Big Brother och i pausen ska jag äta mat!
Kan även meddela att jag har hällt citron i mitt hår idag.. Inte så noggrant, utan hällde bara på lite, får väl se hur det blir imorgon..? Tror inte det blir någon skillnad dåmen..
Puss!


godmorgon

Har precis fixat mig, tog extra lång tid idag eftersom igår lockade jag mitt hår, men bara på en sida. Så fick locka hela håret igen och sen platta ner det lite, för jag vill inte ha för lockigt.

Just nu käkar jag frukost, så jag passade på att blogga lite.
Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer,  men vi får se.
Vi hörs, puss!


Min webbkameras kvalite är GRYM!


Ny design

Visst blev den fin?
Jag är faktiskt helt okejnöjd.
Nu blir det att träna på dansen en stund, och sen ska jag plugga.
Puss!


VILL HA SOMMAR!

vicki *hjärta* gurkan

Förra inlägget om Gurkan skrevs av Vicki.. Hihi.

Idag har jag och Vicki haft en jättebra dag, även fast vi har bråkat med massa folk. När vi kom efter att Carl skjussat mig och Magnum kört på oss med sin cykel, så lagade vi mat. Vicki gjorde nudlar & jag gjorde potatismos och falukorv. Så himla gött! Sen lockade jag Vickis hår & fotade en ny profilbild till hennes FB.

Har inget mer att säga, puss!


Finaaaste Vicki <3


jag hissar

gurkan ,så himla snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygg! <33333333333333333333333333333333333333

Jag tycker faktiskt att han är ganska snygg ;) vad tkr ni?
Tycker inte ni det?  han är faktiskt vääldigt snygg!


Vicki som skriver ;)

Just nu lagar jag och lisa mat, falukorv och potatismos. Asgott! Sen ska vi fixa naglarna och lite sånt. I skolan hade vi ingen gympa som inte haft på 100000000000000000000 år, så istället fick vi ha matte -.-
Imorgon ska jag och Lisa ha likadana klänningar, tufft ;)

Jag och Lisa! så söööööta ;)


goooodmorgon

Vaknade vid sju idag, för jag ska ändå inte gå förän om en halvtimme. Just nu sitter jag och käkar frukost med mina rosa kaninöron från Liseberg. Bilder från Liseberg kommer upp ikväll! Idag är det en lugn dag i skolan, och det älskar jag! Vi har idrott, som jag inte ska vara med på, Bild, Lunch, Slöjd & Svenska, sen slutar vi! ;)

Har inte så värst mycket mer att skriva, men om jag får tag i en dator/mobil på skolan så bloggar jag såklart därifrån! Så vi hörs lite senare, eller efter skolan. Puss.







big brother UTRÖSTNING

Orkar inte blogga, har varit hos mormor hela dagen med Simon och Ida.
Börjar den sociala bloggningen imorgon igen, puss.


godmorgon

Liseberg var helt amazing igår! Tack för en underbar dag Iduuuus. Vi åkte alla barnkaruseller & Flumeride, Kållorado, Slänggungorna + Lisebergsbanan x1000. Sista gången vågade vi till&med åka LBB utan att skrika & blunda. Visst är vi för bra? ;) Sen drog vi hem vid kvart över åtta, för då gick tåget. Först trodde vi att vi hade satt oss på fel tåg, men det hade vi visst inte, så bra som vi är! ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har ju fortfarande lite ont i mitt knä, så ska inte vara med på dansen idag tror jag inte. Därimot ska jag ringa moster och fråga om de kan komma och hämta mig, för jag saknar Ida och Simon jättemycket! Så det ska jag göra ungefär nu.

Vi hörs lite senare, + alla bilder kommer förmodligen ikväll.
Kan inte lägga över dem på denhär datan, för den har ingen minneskortsläsare.
Puss!


När jag var i Göteborg & tog modellbilder. HAHA ser efterbliven ut. ;)

mina ben värker

Har varit vaken sedan tjugo över sex, & gått i Göteborg sedan klockan tio. Just nu är jag sjukt trött i mina ben och jag orkar inte blogga. Dagen har varit asbäst! Berättar mer imorgon, puss!

Orkar ingen bild, sorry!


godmorgon

Gör såhär idag:
♥ Vaknade kvart över sex.
♥ Ångrade att jag gick upp så tidigt.
♥ Gick och fixade mig.
♥ Somnade om till halv åtta.
♥ Gick upp och fixade mig igen.
♥ Käkar frukost gör jag just nu!
Vid 08:55 går tåget till Göteborg och sen tar vi spårvagn till Liseberg, kommer bli en fett rolig dag. Synd bara att jag inte kan gå så himlans bra, men det funkar väl. Men har inget mer att skriva. Vi hörs ikväll vid niotiden! Puss.




Mina snygga lösnaglar jag gjorde igår! ;)

Har bandage över mitt knä nu, och det känns inte bra. Jag vill inte operera mig & jag kanske ska börja gå hos en sjukgymnast. Det är sjukt läskigt.

Liseberg imorgon kommer bli fett soft förresten, dock måste jag gå upp 06:00.. Mindre roligt. Sen kommer Idus och hämtar mig vid halv nio ungefär. Tåget till Göteborg går klockan 08:55 & vi är framme ungefär 10:00.
Sen ska vi åka hem vid 20:12, går tåget! Så vi lämnar Liseberg vid halv kanske?

Har inte så mycket mer att skriva, bloggar mer imorgonbitti, puss!


hemma hos vicki

Vi slapp idrotten för de hade ingen vikarie. Nu sitter vi här och lyssnar på min nya favoritlåt: Bobby Brackins – 143 <--- Tryck för Spotifylänk! Nu ska vi kanske spela Guitar Hero, jag är fett bra på det. :cool::cool::cool: Sen ska vi hem till min mamma och städa, för jag har lovat att göra det varje vecka fram till sommarlovet. Jag är även lite deprimerad, blev det förut idag.. Så tyck synd om mig tack.

Imorgon drar vi till Liseberg! JIPPIIIIIIIIIE. Längtar sjukt ♥
Pusshej!


Våran älskade klass ♥

iduus som bloggar :)

hejsansvejsan iduus här! just nu har vi håltimma och vi e hemma hos mig just nu. lisa springer och äter kakor ut skafferit och gråter för att någon har blivit tillsammans med någon, hon är lite underlig ! vicki och soey är ute och hoppar, hahah,  jag sitter inne och bloggar :D nemen nu måste vi åka , men jag ska blogga någon mer gång om jag har tid :D puss&kramisar ida jernstedt

hemma hos ida!

Vi har lunch till tjugo över ett, så Jag, Sofie, Vicki & Ida passade på att gå hem till Ida och nu har vi precis käkat kooorv! Det var väldigt gött. Innan det så hade vi SO-prov där man skulle skriva om döden, och då skrev jag om rosa enhörningar & regnbågsfärgade hästar.

Har inte så värst mycket mer att säga, men vi hörs efter skolan!
Puss. ♥



Sofie, jag & Vicki! ♥♥

hallåååååååj

Hej bloggen. Vi sitter och checkar Benjaminfilmen. Den är snart slut nu, tror jag. Efter skolan ska jag vara med Vicki och vi ska se Glee. Sen ska jag hem till mamma och städa & på måndag kommer min iPhone 3! Det kommer bli fett bra, min nuvarande mobil är ju sådär bra, hahaha. Imorgon drar jag, Ida, Frida, Emilie, Felicia, Jennifer, Maria och Carolin! Det kommer bli sjukt roligt. Vi tar tåget från Trollhättan vid nio på morgonen, och kommer hem typ vid tio. Men vi hörs senare,puss!

godmorgon

Har rättså bråttom nu så det blir ett snabbt inlägg.

Igår så fuckade jag mitt knä igen, så kan nästan inte gå. Det skrev jag väl i förra inlägget? Det visade sig att jag hade töjt ut mina ledband och att jag kanske inte får fortsätta i gymnastik, men de vet inte riktigt än. Jag ska därimot göra 20 upphopp & knäböj varje kväll för att stärka mina muskler i knät. Jippie vad roligt. Men det värsta är att om jag vrider det igen, så kanske jag behöver operera och det vill jag verkligen inte göra!

Menmen det går nog bra. Vi hörs efter skolan!
Puss & kram!


Dålig fokus..
För de som undrar så fotar jag med NikonD5000, 18-55mm!

Big Brother

Sitter och kollar på Biggan! Jag tycker att veckans uppdrag att sända radio är bäst! ;)
Var hemma hos Klara för en stund sedan, och då hoppade vi studsmatta, men sen gjorde jag något med mitt knä & det var sent, så jag gick hem.

Sen la jag mig och sov en stund och nu ser jag på Big Brother! Bloggar imorgonbitti igen.
Puss, & sov gott!


<333333

HEJ DET ÄR VÄRLDENS SNYGGASTE JENNIFER SOM SKRIVER
haha, jag sitter hos lisa just nu & hon lagar mat där nere, meheheheh jag är lite busig nu som skriver när hon inte vet c:


HHEEHEHEHEH jag har damp nu men lisa skriver säkert mer ikv, pussssssss :*



kladdkakaaaa














Kladdkakebak

Kladdkakan blev precis klar, fast den smakade sådär.. Men vi, eller rättaresagt jag, har redan käkat upp den.. typ. ;) Skolan idag var lugn & bra som vanligt, Ingrid våran lärare hade damp! Det var sjukt roligt.. Nu ska jag göra engelskaläxan och sen ska jag plugga på vad jag tror händer efter döden. Får väl se vad jag skriver, kanske delar med mig av lite information här sedan! ;)


Som sagt, i nästa inlägg kommer alla bilder och sånt, så vi hörs snart!
Puss.


vicki skriver, igen ;)

Hej, nu sitter jag och lisa och väntar på att kladdisen ska bli klar ifrån ugnen. Medans vi väntar ska vi plugga tror jag. Sen ska vi äta så mycket så att vi nästan spyyr! hahah ne, men vi ska äta mkt!


En sööt bild på lisafisa! <3


gooodmorgon

Har precis bytt kläder fyra gånger, för jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska ha på mig. Just nu dricker jag även Oboy & äter en macka. Vid kvart över kommer Vicki och Jennifer & då cyklar vi till skolan.
Det är en kort dag idag, för vi slutar tjugo över två, vilket är fett skönt!

Har inte så värst mycket mer att säga, så vi hörs efter skolan, eller om jag lånar Vicki's telefon och mobilbloggar!
Puss & massor med kramar! ♥




godnatt

Vi kanske hörs imorgonbitti, är ju hemma hos mamma och datan är sjukt seg. Men vi får se somsagt, nu är det Big Brother, fast det är reklam just nu. Veckans uppdrag är något med Radio, det verkar ju jätteroligt ju.

Har inte mer att säga, så vi hörs imorgon!
Pussar.




Ful bild på mig, menmen.. Bjuder på det! ;)


mina "nya" jeansshorts


Snygga va? ;)

åska + regn ?

Helt plötsligt började det åska och regna, men nu är det visst fint väder igen. Haha var bara tvungen att meddela det, & så måste jag även säga att det blixtrade precis utanför mitt fönster och jag fick nästan med det på film.. Nu är det sol igen!




hemmaaa

Har precis sett måndagens avsnitt av Big Brother med Vicki.
Nu håller jag även på att klippa av ett par gamla byxor till shorts. Det kommer nog bli rättså bra faktiskt!

Skolan var chill, för vi kollade bara på film mest? Eller det kändes som det. Så det var väl bra. ;) Jag och Vicki skulle ju sola men nu är det inte ens sol ute? Lite tråkigt sådär..

På lördag ska jag till LISEBEEERG! Alla som bor där och vill träffas kan ju smsa mig, eftersom ni förmodligen har mitt nummer då. ;)

Har inte så mycket mer att skriva, lägger upp bilder på shortsen sen, för nu ska jag städa!
Pusssss.


Lite suddig bild sådär..

vicki skriver ;)

Hello guys, nu sitter vi i skolan och kollar på film. Det är ngn konstig film om en gubbe eller nåt ;), sen ska vi kanske sola men nu ska vi kolla vidare hejs svejs

godmorgon

Kommer bli fint väder idag med, så dagens outfit består av shorts & en liten somrig tröja.
Om ungefär tio minuter kommer Sofie hit och då drar vi till skolan, ska bara hitta en tjocktröja först, för annars blir det nog rättså kallt nupå morgonen. Men jag tror faktiskt jag överlever ändå.

Efter skolan ska jag och Vicki hem till min mamma och sola, och ta citron i håret.. Planen ser ut så iallafall, sen får vi se hur mycket som blir gjort. Men sola ska vi iallafall göra, nu när det äntligen är sol ;)
I helgen så ska jag till Liseberg med Ida Jernstedt, Felicia Winblad, Jennifer Axelsson Ponce, Frida Piiroinen, Amelie och Maria & Carolin. Det kommer bli helt sjuuukt roligt!

Hinner inte skriva så mycket mer, så vi hörs senare.
Pussssss






Schnyyyyggt!


INNAN TURBIN

Jag hade sjukt med damp.. Såg hemsk ut också... ÖVERSMINKAD FJORTIS. ;)



gospelköööör

Vi var då på Pingstkyrkan och lyssnade på lite olika folk. Det var helt okej faktiskt, SKOJA, det var bäst faktiskt. Efteråt drog satte vi oss på bryggan som är utanför och hade det mysigt med alla från Musikklassen, Klara, Sara, Erik, Hjalmar, Patricia & massa mer!

Sen cyklade jag Ida, Sofie, Vicki och Jennifer till MAX för jag blev så sjukt sugen på en Daim Blizzer! Så jag käkade DET! Blev helt underbart lycklig av den glassen.

Nu har jag precis tvättat Izzi och ska se gårdagens avsnitt av Big Brother, så vi hörs imorgon!
Pussar och massor med kramar.


Min nya assnygga bikini ;)

jippiiie

Underbart väder! Jag blir på så bra humör av sånt här väder.
Om ungefär tio minuter kanske, så kommer Erik förbi och lämnar biljetter tills ikväll! Vi ska till Pingstkyrkan och kolla på någon grej? Jag vet inte riktigt vad det är, men några jag känner sjunger i kör så.. Jag ska dit och checka med Vicki, Ida, Sofie & Jennifer. Det kommer väl bli roligt som vanligt!

Skolan var sådär rolig.. Det funkade ju men. Vi hade spanskaprov, jippie! Det gick dåligt.

Men har inget mer att säga, vi hörs senare! Puss.


film

Just ju sitter vi i skolan och har engelska. Fast vi checkar film istället, den heter typ Benjamin Buttom. Den är väl sådär bra, han föds typ som åttio år och så går tiden bakåt eller något sånt. Hänger inte med så mycket men.. Vi hörs om två timmar ungefär. Puuuss!

back in business! ;)

Godmorgon. Har ni sovit gott? ;) Det har jag iallafall gjort.
Idag är den en lång och jobbig dag i skolan, och vi går ända till tio i fyra... Jippie.
Men det går rättså snabbt på morgonen, utom att andra lektionen är spanska, det hatar jag! Våran lärare är inte den bästa och så direkt..

Efter skolan ska jag se på gårdagens avsnitt av Big Brother, för hela förra veckan missade jag ju ungefär?! Katerina åkte ut, *SUCK*, det var bara för deprimerandre, jag gillade ju henne! Menmen.. bara Madelene åker ut nästa vecka så. ;)

Vi hörs lite senare!
PUSS.




Två bilder från när jag och Josefina skulle göra en musikvideo.. Gick sådär dock..

förlåtförlåtförlåt

Vet inte varför jag bloggar så dåligt nuförtiden, men lovar att jag ska bättra mig! Idag har jag haft en underbar dag med alla mina underbara vänner igen! Livet känns underbart just nu. Har inte mer att säga.

IMORGON BÖRJAR MIN SERIÖSA BLOGGNING IGEN. PUSS!


sover hos vicki inatt!

Inatt sover jag och Jennifer hos Vickipicki, det kommer bli sjukt mysigt. Hoppas att vi kan se några avsnitt av Glee också!

Idag har jag haft dans och Vicki var med och tittade på, nu är det bara två gånger kvar, fast jag ska vara med nästa år med. Annars har jag inte gjort så värst mycket idag, jag och Vicki tog en promenad hem från stan förut, för ingen ville hämta oss.

Men nu har jag precis duschat & ska dra mig mot Vicki om en stund.
Vi hörs imorgon! Puss.


Bild i repris..


Förlåt för dålig uppdatering igår..

Efter förra inlägget, så gick jag ut och solade till klockan tre, då gick jag in och duschade. Sen vid fyra tiden smsade Erik och frågade: "Vill du träffa mig och Sofie?" Ja ba: "Sure" & efter många omständigheter, eftersom jag inte hittade dem, så träffades vi. Då gick vi även till Klara och hon var med oss. Sen skulle jag vara hemma innan sex, så vid tio över fem gick vi allihopa bort till mig, för Erik skulle också hem. Sen sa han att det var någon grej på N3 på kvällen vid sju, och då bestämde sig jag, Ida, Sofie, Vicki, Jennifer & Klara att vi skulle dra dit och checka.

Så vid halv sju så var jag klar, för jag hade fixat mig och sånt, och då kom Ida och Vicki och knackade på. Då märkte jag att jag inte hade några nycklar, så jag kunde inte låsa & mamma och Johan var inte hemma. Så jag fick cykla allt vad jag kunde till Sofie's pappa, som bor på andra sidan Skoftebyn, och hämta mina nycklar, & sen fick jag cykla tillbaka. Herregud vad jobbigt det var...!

Sen kom vi iallafall till N3 och då började det visst inte förän vid halv åtta. Men när det väl började så var det asbra! ;) Sen drog jag och Jennifer hem till henne, vid tio ungefär,  och fikade! För hon fyllde år igår, så då hade de massa fika till mig! HAHA. ;)

Sen ringde Erik och då träffade vi han en stund, först var vi ute men sen gick vi hem till mig och kollade på Sommaren Med Göran, den är ju sådär bra, men vi skrattade typ åt allt, för vi var så trötta. Sen drog han hem och då gick jag och la mig.

Tack alla mina underbara vänner som gjorde min dag helt amazing! Jag älskar er mest.

Nu har jag precis vaknat iallafall, så GODMORGON.
Vi hörs lite senare, puss.


Ååh! En gammal bild på Klarisen!


Ida!


Sofie & Jag!


Fjortisen själv! ;)


Vickipicki!


Jennifer,
som fyllde fjortis igår! ;)



Sofieeee!


TACK FÖR KVÄLLEN

Turbin var helt fett roligt! Vi kom till stan vid kvart över sex ungefär, och insläppet började vid halv sju. Sen så spelade de musik till ungefär tjugo i tio och sen kom Ison & Fille! Fett tufft tycker jag. Sen så drog jag hem vid halv elva, för jag mådde sjukt illa och höll på att spy. Men nästa gång ska jag stanna till klockan tolv! Tack till Ida, Sofie, Klara, Hjalmar, Erik, Frida, Sara & alla andra som gjorde min kväll helt underbar! Jag älskar er allihopa.

När jag kom hem så somnade jag med kläderna på, och sen väcktes jag vid halv ett av att Ida och Sofie kom för att hämta sina saker, för vi fixade ju oss tillsammans. Sen gick jag och la mig och sov igen.
Nu har jag precis käkat frukost, och idag vet jag inte vad jag ska göra?
Jennifer fyller år idag, så ikväll ska jag och Vicki dit och fira henne. Grattis!!!
Vi hörs senare, har inte så mycket mer att säga. Puss!
Har inga bilder på denhär datorn..

fixar mig till turbin!

Kommer äga feeeett!
Om en halvtimma kommer Ida och Sofie och då ska de fixa sig här & sen vid sju tar vi bussen till stan.
Ååh denhär dagen kommer bli fett lyckad känner jag! ;)

Vi hörs senare, puss.

godmorgon

Hinner inte skriva så mycket för Sofie kommer om ungefär 2 minuter och jag är inte klar. Just nu sitter jag och äter frukost och kollar FB och sånt. Ikväll är det Club Turbin & fyfan vad roligt det kommer bli känner jag nu! Först ville jag inte gå, för det kommer bara vara massa jobbiga fjortisar där, men vafan! Jag ska dit med Sofie, Ida & Vicki och det gör saken ännu roligare.

Men hinner inte skriva mer! Puss.

Blev ingen bild för datan laggade sönder...


oooj!

Glömde helt blogga imorse alltså.. Var ungefär hundra på att jag hade gjort det, men tydligen hade jag inte det. Universeum var helt okej faktiskt? Regnskogen var nog bäst.

Först tog vi bussen dit, och det tog ungefär en och en halv timma. Hela bussresan var damp! Alla sprang runt och skrek och höll på, haha! Sen när vi kom fram fick vi göra vad vi ville, så först gick jag Ida, Sofie, Vicki & Jennifer, det var jättekul! Vi gick överallt man kunde gå.
Sen satte vi oss vid en jättetjock apa och åt! Inte en riktig alltså.. Sen gick jag, Vicki och Carl den sista halvtimmen. Sen drog vi hem och då sov jag i bussen och lyssnade på Justin Bieber, helt underbart alltså!
Tog även massa bilder, på oss och inte djuren, för ingen bryr sig väl om dem? HAHA.

Nu kom jag precis hem från Överby med Vicki, vi köpte presenter till Jennifer och jag köpte två tröjor + en ny bikini & strumpor, så det blev väl rättså lyckat. Kan även meddela att jag hade damp på vägen hem, och Vicki hade glömt sina nycklar i min väska, så jag fick åka med bussen EN HEL BUSSHÅLLPLATS i onödan.. ;)
Men vi hörs senare!
Puss.


Dagens otroligt fina&mysiga outfit!











HERREGUD HUR SER JAG UT?...













Bilder från Universeum! ;)


dejtar sängen nudå!

Nu säger jag godnatt till er och så hörs vi imorgonbitti. Sov gott!


universeum

Håller precis på att packa ihop allt tills imorgon. Då ska vi alltså till Universeum i Göteborg, och vi ska samlas på skolan tio i nio och sen tar bussen en & en halv timma ungefär. I bussen ska jag sova och lyssna på Justin Biebers akustiska album med mina rosa hellokitty-hörlurar! Hur gullig får man bli liksom.. ;) Ska även ha på mig tights, ett vitt ginalinne och en rosa tjocktröja, übergulligt alltså! 

Vi är hemma vid halv två och då ska jag och Vicki åka till Överby och köpa present till Jennifer som fyller år på lördag! Jag ska köpa en *****. HEEEMLIGT.

Men nu ska jag ladda över alla låtar och sånt till mobilen, så vi hörs senare! Puss.




En video från en gympalektion.. HAHA jag och Sofie är damp.

hemma hos jenniiifer

Skolan var helt okej faktiskt! ♥
Vi gjorde väl inte så mycket men.. Engelskaprovet gick sådär.
Skrev: Krabba istället för Kräfta & Kräfta istället för Oxe, haha! ;)

Men har inte så värst mycket mer att säga, utom att fått tillbaka tiden och det..
Vi hörs senare, puss ♥


tiden

Tiden när inläggen läggs in är borta, jag råkade ta bort någon kod i kodmallen och jag har ingen aning om hur man får tillbaka den, så om någon vet det, skriv en kommentar! Eller något annat sätt, för dem som har mig på Facebook och MSN.

Kan även meddela att en ny header kommer upp snart!
En av bilderna som kanske ska vara med:



Alla som har PS eller något annat bra redigeringsprogram, läs:
Jo, jag behöver hjälp med min nya header, men om du känner att du är sådär i PS eller så, så kan jag fixa en header själv, *egoistisk*. Nä, men om ni är rättsåbra i PS/annat så skriv en kommentar!


spaaaa! 20:55

Har precis:

Duschat
♥ Rakat benen + allt annat.
♥ Gjort hårinpackning!
♥ Käkat lite snabbt emellan.
♥ Sköljt ur hårinpackning.
♥ Smörjt in mig.
♥ Målat mina naglar + tånaglar!
 
Så nu känner jag mig otroligt fräsch och underbar. Nu blir det engelskaplugg & så ska jag ta fram vad jag ska ha på mig imorgon! Kan bara meddela att jag älskar onsdagar och mitt liv är på topp just nu! ♥ Så vi hörs kanske imorgonbitti, om jag hinner alltså! Imorgon åker även min kära mamma till London och hon har lovat att köpa massa tröjor och sånt till mig. Här är vad jag sa att jag gillade: Hon ska alltså inte köpa de här klädesplaggen, utan detta var vad jag gillade för "stil". Får väl se vad hon hittar...

PUSS!








Gulliga, inte sant!
Känner att jag kommer bli fett söt i sommar alltså. Jag älskar Sverige, oftast. ♥


18:06

Hann inte blogga imorse! Förlååååt. Men vet inte varför jag inte hann, eller jo, det haglade imorse, så jag var tvungen att åka med pappa 07:50 för annars skulle jag inte komma till mamma där jag behövde hämta min jacka och byta skor. Konstig mening detdär.. Så jag hade inte tid helt enkelt!

Idag i skolan hade jag utvecklingssamtal 15:15 och det gick jättebra faktiskt! Inte för att skryta eller så, men jag nådde målen i alla ämnen och jag var jätteduktig, hihi. ;) Så det kändes väldigt bra faktiskt.

Efter skolan gick jag och Vicki hem till mig och så kollade vi på gårdagens avsnitt av Big Brother och käkade nudlar, det är Sveriges bästa kombination! ;) Så från och med nu ska vi ha nudeldag varje tisdag, eller varannan. Men vet ni? Jag har faktiskt inte tid att sitta här, för jag måste plugga. Så vi hörs senare! Puss.


20:11

Har precis lämnat Josefina i stallet, och hämtat min Engelskabok hos mamma. Nu ska jag plugga som en galning inför provet på onsdag, och sen ska jag även käka.

Måste bara meddela att Spotify har ändrats nu? Jag har Spotify Free och jag kan lyssna 10 timmar i veckan och högst 5 gånger/låt. Hur dåligt är det inte.. Men man fattar ju att de gör såhär för att de behöver pengar, och jag ska ju trottsallt få Spotify Premium så!

Om några dagar kommer även min iPhone, men vet inte om jag får en 3a eller 4a än, men hoppas på 4an då såklart! Men 3an är ju helt okej faktiskt? Om jag får en 3a ska jag och Josefina starta en klubb, hhihi. ;)

Men vi hörs senare, eller imorgonbitti!
Puss.


hemma från skolan! - 14:57

Skolan var helt okej idag, lite seg som vanligt, menmen.. Jag råkade även ta med min och Josefinas lilla minikamera, så Vicki snodde den och tog massa bilder på alla, så det kommer upp i slutet av inlägget! Om en stund kommer nog Josefina hem, och då kommer även Silje. Nu kanske jag ska gå ut och lägga mig och sola eller något, och ikväll vill jag gärna gå på spinning, men ingen vill följa med. Så jag får väl gå dit själv...? Men vi hörs lite senare, för jag har inte så mycket mer att säga. Puss!



Egopiiixs i Omklädningsrummet.. Busigt ;)


Jag och Sofie!


En fin liten bild på Idisen!


Isa och Julia


Tror: Henrik, Jennifer Baris, Mosiso, David, Fidale, Julia & halva Isa!


Ida, Sofie, Isa, Baris, Ahmed, Liam & Michel, tror jag.


Filip Ristic!


Jennifer's Converse!


goodmorgon - 07:33

Nu har jag precis fixat mig klart, och käkat frukost. Om en timme kommer Sofie och då drar vi till skolan. En sak jag glömde säga igår: När vi väl kommit till stan, så var allt stängt utom Espresso House, Max & Åhlens, så vi gick in på Espresso House och tog en fika som bestod av: En muffin, en vanillialatte, en varmchocklad och en Cheese cake. Sen drog vi vidare till Åhlens där jag köpte en randigtröja, som nästan såg ut som en Pippi-tröja, fast det var inte det då. Sen drog vi hem och det var då vi råkade åka till Lilla Edet, när vi bokat film i Stockholm.

Igår på Big Brother, som jag följer varjedag, så åkte Sonia ut! Hur fan tänkte folket? Och det ännu konstigare var ju att det stod mellan Gurkan och Sonia! Hur kunde Sonia åka ut före Madelene? Det är fel, FEEEEL!

Vi hörs direkt efter skolan allihopa!
Puss..






idag



Fast det blev ingen film i Lilla Edet, för vi hade råkat boka i Stockholm istället för där? Och filmen går inte ens i Lilla edet, så jag vet inte riktigt hur vi tänkte där. Istället drog vi till slusscafeet och käkade en räkmacka, sen gick vi hem och såg de två sista avsnitten av Stockholm - Båstad, och sen såg vi Justin Bieber's film, i 3D fast utan 3D-glasögonen. Så det gick sådär. Men hinner inte blogga mer nu, ska duscha + se Big Brother. Vi hörs imorgon! Puss.

påväg till stan för en fika


gooodmorgon 10:45

Igår somnade jag vid fyra tiden kanske, efter att jag och Anton hade chattat i typ två timmar eller något? Haha, det var väl lite mysigt. Idag vet jag inte vad som händer, men ska nog sätta mig och sola en timme eller två nu, efter jag ätit frukost. Men har inte så mycket att skriva, eftersom jag vaknade precis! Så vi hörs senare, puss.


Min FB-bild.. ;)


valborg

Tack för en bra Valborg, Jennifer + alla andra. Vi har haft asroligt, först typ käkade vi och lekte lekar, haha, och sen gick vi ut och gick runt i Skoftebyn och lyssnade på 'Fest i hela huset - Basshunter' och sen hade vi fest i vårat rum, HAHA! Vi var helt sjuka. Men tack för en bra kväll. Nu blir det snart att dejta sängen eftersom jag är fett trött och mår illa. Men vi hörs imorgon alla sötnosar därute! Och ha en fortsatt bra Valborg alla!

Mitt ansikte fastnar inte på bild just nu.


RSS 2.0